Šta je novo?

HTC One M8

Pa da, i ja nesto kontam tako ceo dan, nikad nije punjen na taj brzi, sigurno je bolje po bateriju.. A zamena, s obzirom da sam juče gledao gde stoji to čudo, ne daj Bože...
P. S. Daću ti ja od Sensationa još jedan ako hoćeš menjaz.. [emoji23]

Baterija je bukvalno ispod svega, onih traka, ploce, konektora itd. Usudio bih se da je zamenim da imam 2 nova speaker grill-a, trzalice za gitaru i jos malo dodatne opreme :D
Inace meni je malo ostecen donji zvucnik, loud speaker.

Ma video sam juce.. Za ne daj bože, pa ***, nije operacija na srcu, može polako sve to da se uradi, ali da je iskomplikovano kolko može, to jes.. I baš se smorio za punjac, 25e košta to čudo, a verujem da je super za one akcije pred izlazak iz kuce..

Za tako neke stvari je ok. Ne znam kako to brzo punjenje utice na bateriju. Mogli su oni da omoguce da se M8 puni brze sa originalnim punjacem, ali 1A je sasvim dovoljno.

Pa ne utiče dobro, to je sigurno.. Ja ga punim na samsungov od 2A,pa koliko prodje..

Za koliko napuni sa Samsungovim?

Pa ne znam, aj sutra cu ti reći, ali odmah da ti kažem, ne može da puni 2A čini mi se, jer mi se S4 brže punio do 100...

Ok. Ima on kolo koje ogranicava, mozda povuce 1.5A max. Sa njegovim od 1A se napuni za 3h, a sa 2A bi trebalo malo brze.
Nexus 5 se brze napuni sa 0.7A samsungovim od M8 :) A baterija na N5 jos traje posle skoro 2 god.

Мсм да је око 60е замена батерије..

Pa dobro, nije to bas mnogo, mislio sam da je i više [emoji4] ako neko naleti na prodaju fast punjaca, nek javi

60e u ovlascenom servisu? Koliko li je zamena zvucnika onda(lakse se menja)?!
Heh dok primetno oslabi baterija, opasce cena zamene ;)

Poslednjih par dana sam primetio da slabije hvata WiFi signal. Probao sam drugi ROM, reinstal postojećeg - isto. Šta može da bude, da li neko zna, ili je imao sličnog iskustva? Ništa nisam čačkao po telefonu u poslednje vreme, samo sam odjednom primetio. Znači, hvata signal, ali dosta lošije nego ranije. Npr, drugar ima neki ZTE i uvek je imao lošiji prijem WiFi signala od mog M8, a sada ima bolji na istoj poziciji.

Ne znam kako to brzo punjenje utice na bateriju.

Brzim punjenjem baterija se vise zagreva, pa se tako skracuje njen zivotni vek.
Ali to zagrevanje je stvarno neprimetno(pricam generalno, ne za M8 samo), osim ako ne planiras da koristis telefon sa istom baterijom 5 godina. Kao i na wifi punjenju, tu se jos vise greju telefoni..

Pretpostavio sam :)

Poslednjih par dana sam primetio da slabije hvata WiFi signal. Probao sam drugi ROM, reinstal postojećeg - isto. Šta može da bude, da li neko zna, ili je imao sličnog iskustva? Ništa nisam čačkao po telefonu u poslednje vreme, samo sam odjednom primetio. Znači, hvata signal, ali dosta lošije nego ranije. Npr, drugar ima neki ZTE i uvek je imao lošiji prijem WiFi signala od mog M8, a sada ima bolji na istoj poziciji.

Uh, je l' si probao stock da vratis(cista instalacija)? Tako je na svakom wifi-u?

Probao sve. Jako čudno... Evo sada je opet OK, ali definitivno je do telefona nešto (samo da nije hardverski problem, nadam se). Celo popodne u jednom uglu kuće nisam imao signal, a sada je, evo, normalan!

Ne mogu da cekam vise, koji od ovih M romova je stable i da mu sve radi? Naravno sense

Hahahaha, pa ovaj dev kolko moje skromno znanje zna.. Ili ovaj SD rom..

Ja se sve nadam da ce uskoro, a sa druge strane, nema mnogo razlike, ali ipak, svrbi me da probam.. [emoji4]

Ici cu na ovaj SkyDragon 1.5.1 pa sta bude bude :D
Bolje v1.5 [emoji1] 1.5.1 ima nekih sitnih problema sa boomsound-om i dolby-jem. Iskreno, mrzi me da pregledam opet kodove(kad vec .401 wwe stize), koristim v1.5, kad me zeza sd card, samo je izvadim pa vratim i sve je full.

Poslednja izmena:
Ima li vesti o evropskom Mm? Ili bar tajvanu, dobise li ga?

Tajvanac dobio :) *** proslo je 13 dana, a onaj je lik rekao u roku od dve nedelje :D

A u evropi niko ništa još.. Smor..

Dobro on ima mnogo većih problema od MM[emoji16]

Nije jedini imam isti problem...

Kako, od kad? Ja sad probao nema toga..

Pokusacu da snimim, pa cu upload-ovati...
Izgleda da sam ga takvog uzeo, pri normalnom koriscenju se ne desava. Ovako se razliva kada stisnem malo jace sa strane :(
Prvo speaker grill, sad ovo... Dzabe mi neogrebana ledja kada ima defekte...

Ne primecuje se, ali je problem sto kad malo jace pritisnes samu ivicu displeja, displej pocne da se razliva, kao na klipu.
Ajde ovako... Je l' tako kod svih?
Prosto neverovatno da se na HTC-u tako nesto desava :(

Nazad
Vrh Dno