Ja sam ovom liku poslao telefon da mi sredi ekran i touch, sve mi je sredio za 3-4 dana i poslao nazad. Nazovi i raspitaj se, ako ti radi touch, onda samo display, ali ne znam ide li posebno za M8.Zaboravio da ga imam u dzepu u trenerci. Zaigrao se sa ludim labradorom i ispao mi direkt na beton. Dobro je pa makar radi... Ali sta predlazete da mi je najbolja opcija? Koliko kosta zamena? Koliko vredi ovako razlupan? ;(
Mali off: Baš tako, sećam se priče da je jedan tip igrao fudbal sa Z1 u džepu, mi šokirani a on "Opušteno imam kaljeno staklo". Baš bezveze sad za ovaj m8Au bedak..
Zato uvek odmah po kupovini telefona treba uzeti i kaljeno staklo koje vrlo verovatno moze da sacuva fabricko staklo i displej pri ovakvim padovima. Razumem da neko nece da nosi nabudzena kucista i silikone na telefonu ali tempered glass je najbolja dodatna oprema za svaki smartfon i uopste nije ''robovanje'' telefonu kako neki kazu vec moze da sacuva dosta para a i zivaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari