Šta je novo?

HTC One M8

Ljudi nije mi dobro ;(

fe6b38a5652303770c14f83b7daded87.jpg

Šta uradi?

Zaboravio da ga imam u dzepu u trenerci. Zaigrao se sa ludim labradorom i ispao mi direkt na beton. Dobro je pa makar radi... Ali sta predlazete da mi je najbolja opcija? Koliko kosta zamena? Koliko vredi ovako razlupan? ;(

Poslednja izmena:
Zaboravio da ga imam u dzepu u trenerci. Zaigrao se sa ludim labradorom i ispao mi direkt na beton. Dobro je pa makar radi... Ali sta predlazete da mi je najbolja opcija? Koliko kosta zamena? Koliko vredi ovako razlupan? ;(
Ja sam ovom liku poslao telefon da mi sredi ekran i touch, sve mi je sredio za 3-4 dana i poslao nazad. Nazovi i raspitaj se, ako ti radi touch, onda samo display, ali ne znam ide li posebno za M8.
http://www.kupujemprodajem.com/LCD-ekran-za-HTC-One-M8-touchscreen-13250430-oglas.htm

Au bedak..

Zato uvek odmah po kupovini telefona treba uzeti i kaljeno staklo koje vrlo verovatno moze da sacuva fabricko staklo i displej pri ovakvim padovima. Razumem da neko nece da nosi nabudzena kucista i silikone na telefonu ali tempered glass je najbolja dodatna oprema za svaki smartfon i uopste nije ''robovanje'' telefonu kako neki kazu vec moze da sacuva dosta para a i zivaca.

Poslednja izmena:
Au ni meni nije sada dobro :( Tesko da vredi preko 200e, moze samo ispod.

Desava se.. Jos gore sto je silver model. Ako izvuce oko 100e da peva,ipak je to najtezi mob za popraviti uz m7

Pa koliko je zamena ekrana, ako je zamena baterije 60e, a maltene je isti posao zameniti bateriju ili ekran (Ae nije baš, ali blizu na ovom modelu), ne isplati se da ga prodas, plati zamenu i teraj dalje.. Ili se usudi sam,ima uputstvo, samo je za jake živce..

Ako org displej kosta 100+ evra ruke jos 30,40e ne znam kako se isplati popravka. Pogotovu sto je polovan m8 mnogo izgubio na ceni

Ako pricamo o no name displejima iz kine onda mu se "isplati"

Au bedak..

Zato uvek odmah po kupovini telefona treba uzeti i kaljeno staklo koje vrlo verovatno moze da sacuva fabricko staklo i displej pri ovakvim padovima. Razumem da neko nece da nosi nabudzena kucista i silikone na telefonu ali tempered glass je najbolja dodatna oprema za svaki smartfon i uopste nije ''robovanje'' telefonu kako neki kazu vec moze da sacuva dosta para a i zivaca.
Mali off: Baš tako, sećam se priče da je jedan tip igrao fudbal sa Z1 u džepu, mi šokirani a on "Opušteno imam kaljeno staklo". Baš bezveze sad za ovaj m8

Mene samo ekran tj staklo razlupano ali touch perfektno radi. U sustini moze se koristi ali nmg da ga gledam u njega dusa me boli...

Verujem ti, mogu da zamislim.. Nista, onda šacuj oglase nekog sa crknutom pločom ili nešto, možda naletiš.. Ne znam može li se samo staklo menjati ne verujem..
Edit: gledaj to ovako, imaš najbolje iz oba sveta (iPhone napuklo staklo u metalnom telu, plus android).. [emoji16]

Poslednja izmena:
Da prodajem ne vredi mi jer nzm sta bi drugo uzeo. Stvarno ne vidim bolji fon za moje potrebe osim nexus 6p. Nasao sam na jednom mestu za 75e ali iskreno nzm sta da mislim ako ce mi fon izgledati kao pre pada super ali cuo sam da se posle zamene desava da sam od sebe displej posle odredjenog vremena crkava i pravi dodatne probleme... Onaj Begram nisam zvao oni su bese officialniservis?

To je iz razloga sto svi ti servisi uvaljuju ekrane sa aliexpresa. Ako uspes negde spolja da nadjes org displej za naruciti to ti je bolja varijanta. Mada on ne moze biti ispod 100e,na to dodas pdv i carinu i nastane haos

Sta je mana tih ekrana sa aliexpresa... Je l' postoji razlika?

U svetlu ovih dešavanja, dok čekamo MM, koje staklo naručiti za m8 sa alija, ako moze link za neki koji je ok, vidim da ih ima od 1,5 do 6,7, 8 dolara?

Gde si to našao, daj neki izvor ?

Mo Versi, pricao za M9 da dobija u januaru a M8 17.dec (za US i Kanadu). Verujem da je to datum za global rollout, bar se nadam da je tako.

Aham, hvala, brzo će i to doći.. (i proći).. [emoji3]

Neverovatno, dodje mi sada da flesnem neki 6.0 rom. :D

Hahaha, nemoj, budi jak, brzo će [emoji23]

Za tebe verovatno da :D 247 dobija kad i evropska verzija. Sutra je 17. pa da vidimo, a prosle su vec 2 nedelje. Ovaj moj kinez nece dobiti pre 31. Ostace zakucan na 6.0.
Mozda dobijemo i 6.0.1, sa razlogom ovoliko ceka :)

Pa s obzirom da sam ja ovo uzeo pre 15ak dana, meni je lakše [emoji3] ne znam jesi li soff, pa prebaci šta treba ako već dobijaju svi sutra.. Mada nešto ne verujem,al ajd da vidimo

Kakav crni S-OF:)D), ne daje mi se 25$, a i ne treba mi(jedino za full GPE). Ali ako hocu GPE, imam vec kuvani stock SkyDragon GPE ili CM13. Mada... Preferiram Sense, zaljubio sam se :D

Зато сам ја урадио s-off и SIM unlock пре него што сам било шта урадио. Пре једно мало више од годину дана кад сам га купио, тако сам и на м7 урадио у своје време.
Сад могу да се играм колико хоћу.

Pa mozes i bez S-OFF-a?!
Sem tog menjanja CID-a, MID-a, full gpe i ostalog.

Свашта нешто још може са s-off.
Ја сам на чистом gpe, значи full претворио фон.
Не кажем да је неопходно, ал значи доста.

To znam da si promenio :) Meni ne treba full pretvaranje, vec neki Sense rom da promenim kad mogu, moze CM based i slicno(kernel itd.) :)

Nazad
Vrh Dno