Šta je novo?

HTC One M8

То је то... Хмм, мораћу и без xposed modula да пређем на м.
Иначе где си прочитао ово?

Najverovatnije nisi dobro instalirao root, moras da flesujes prvo modifikovani kernel, pa tek ona SuperSu

Ma odradio sam root. Nego me zezaju permisije,posto nmg da brisem app :/
uploadfromtaptalk1446914583132.png

Pa uradi to sto ti je napisao. I radice, meni je na nexus 5 radilo bez menjanja, ali sam drugu na nexus 6 morao promeniti.

Ne moze pokušao i tako. Posle mi izbacio poruku da je do s-ON. Cudi me da niko od kolega sa m8 nije prijavio slican problem, ne vidim ni na xda da se neko zali :/

Ne moze pokušao i tako. Posle mi izbacio poruku da je do s-ON. Cudi me da niko od kolega sa m8 nije prijavio slican problem, ne vidim ni na xda da se neko zali :/
Koji rut imas? Ja nisam uspeo da rutujem normalnom metodom, morao sam taj novi systemless.. Cekam Skydragon gpe rom, kaze da ce za vikend spakovati sve u zip i ostaviti bar 100-200mb sistemske particije(za sad je slobodno oko 20mb -.-)/

Poslednja izmena:
SkyDragon je naš čovek? Video sam u kliopvima našu mrežu.

Pricao sam sa nekim Skydragon Team(Stefan PFK) na yt klipu. Verovatno je on, nas covek.

Da li neko ima problem sa wifi? Ne znam da li je do telekoma ili do 6. A imam i bug sa gasenjem ekrana posle poziva.

Ipak sam ja jos na L.. Em nemam vremena da se prebacujem na M em nema xposed. A to mi je vrlo presudno.. Ne znam sta bih bez gravity box-a ili sense toolbox-a...

Taj bag sa ekranom posle poziva sam imao jos na preview 3 na N5.. A wifi radi sporo.

Odradi mi normalno sa tradicijalnom metodom ali dzabe kad nije reseno to oko permisija pa adaway ne moze da kreira te fajlove a mozda i nema mesta na Systemskoj particiji ko ce ga znati. Ali primetio sam da je baterija solidna da imam unapredjenje a bas sam dosta imao problema sa tim. Jos kad bi reklame resio bil bi bombonica

Немогуће да нема места, па то је пар килобајта..

Ovaj API mi je unknown. Nije strasno?
uploadfromtaptalk1446981498752.png

Nisam znao :D Znaci HTC je tu nesto zeznuo, nema veze. Hvala.

Bio sam na MIUI 7, pa se povratih na ARHD L. Kakav je rad na ovaj CM M, koji je najbolji za sad rom sto ce 6.0 tice? Ne znam da bez veze opet sve ne radim ako je to nije kako treba.

Bio sam na MIUI 7, pa se povratih na ARHD L. Kakav je rad na ovaj CM M, koji je najbolji za sad rom sto ce 6.0 tice? Ne znam da bez veze opet sve ne radim ako je to nije kako treba.
Као и L, GPE + ROOT + XPOSED (кад изађе за м).

То је то.. После тога могу да пређем на М :)

Update-ovali Home. Koja glupost, sada mi u Blinkfeed-u pod Hightlights prikazuje samo Google+ postove...

Poslednja izmena:
Taj CM nikada ne bih koristio pored GPE/Sense ROM-ova...

Aosp kernel za cm13 uploadfromtaptalk1447525958965.png

Samo rokaj :D Poslednji sense firmware nema potpun stagefright fix?

Vrh Dno