Šta je novo?

HTC One M8

moj LG G4... :) Izgurao sam oko 51k

Ima vecu rezoluciju, a Nexus 5x ima ukljucenu enkripciju :) Tu su negde.

Probao sam ceo asortiman ROM-ova radi sve. Samo ima bubica :D Malo vise srcu bateriju :)

Juce si bio na CM13, a sada na GPE? :D Imas S-OFF?

Ја имам s-off за џабе урадио.

Е хвала ја сад баш тражим.

Da bih flesovao ovo cudo moram da otkljucam bootloader, rutujem, ubacim recovery i flesujem zip fajl? :) Imam onu jacu verziju M8, ne znam da li odgovara ovaj rom.

Da bih flesovao ovo cudo moram da otkljucam bootloader, rutujem, ubacim recovery i flesujem zip fajl? :) Imam onu jacu verziju M8, ne znam da li odgovara ovaj rom.
Nemoj da pokusavas da flesujes OTA-u [emoji2] Cekaj neki 'kuvanjac', bice sutra najkasnije.

Јел ради xposed на м?

Bice valjda sutra i za nas plaćenike sto necemo da platimo 25$ :D

Ma ja cekam Sense 7 :)

Kuvanjac [emoji7] [emoji2] s-onuploadfromtaptalk1446782596569.pnguploadfromtaptalk1446782605795.png

Gde ga nađe?

Poslednja izmena:
Nemas nikakve posebne razlike izmedju sense 7 i sense 6. Ali da i ja cu kada izadje officialni sense ROM preci na taj za daily use a dok ne igracu se sa ovim ako bude podnosljivo, iovako me baterija ubija sta god da stavim :(

Nemas nikakve posebne razlike izmedju sense 7 i sense 6. Ali da i ja cu kada izadje officialni sense ROM preci na taj za daily use a dok ne igracu se sa ovim ako bude podnosljivo, iovako me baterija ubija sta god da stavim :(
Bice razlike. Na 5.0.1 se raspada multitasking i to me jedino nervira.

Meni je baterija ok, od 9 ujutru do 11 uvece.uploadfromtaptalk1446802401933.png

Odakle mu?! Eno na HTCMania forumu imas uputstvo od enewman17.

EDIT: Xda, ne htcmania :D
Upravoo, nista lepse od novog sistema i NBA-a ^^ root-ovani boot.zip izasao, kao i systemless novi root(ako nekoga zanima zbog android pay-a ko je vani).
823d7d2c87580eeb8d028a53f7c8a8ad.jpg

Poslednja izmena:
Ja kontam da moram uraditi totalni back to stock 4.4.4 pokusati dobiti onih 100gb a i zbog toga sto mi se nesto očigledno poremetilo menjajuci sve ove ROM-ove ali me nevidjeno mrzi sve to ispocetka prolaziti :D
@imotep95
Vidim na xda da si zadovoljan sa CM 12.1 to jos nisam probao ja ti imam 3-4 SOT max a ti sa 50% dobacis toliko :D

Poslednja izmena:
Да ли се можда зна када ће xposed радити?
Не иде ми се без њега.

@imotep95
Vidim na xda da si zadovoljan sa CM 12.1 to jos nisam probao ja ti imam 3-4 SOT max a ti sa 50% dobacis toliko :D
Dogurao sam do 5:30, 25% ostalo, tad samo morao polako da ubacujem gpe 6.0 xD

Да ли ради оно за SD card да буде као примарна меморија?

Да ли ради оно за SD card да буде као примарна меморија?
*So happy that the SD card adoption works as advertised.. It will automatically detect the SD card and let you select options for it. Though you need to format your SD card so it's best to back up all your SD card contents before installing.*
Radi ^^

Nazad
Vrh Dno