Šta je novo?

HTC One M8

Нпр ја сам на GPE :)

Pa ove godine ce pustiti taj update... Koliko vidim zakucan je na 5.0.1, dosta toga su preskocili.

Kako najlakše da se vratim na KitKat?

Kako najlakše da se vratim na KitKat?
Нађеш ruu и инсталираш га ако је exe или га флешујеш ако је zip. Или ако је онај фајл преименујеш га како треба и покрене се сам из bootloader-а.

Neki link gde imaju ti fleš fajlovi za htc? Kao što ima za samsung i LG.

Куцај на гуглу, не знам тачно ал знам да излази када куцаш htc ruu

Ako vam treba jak stereo zvuk onda uzmite huawei ascend g600 iz 2012. :D Ima da ga cujete da ste pored aviona.

To je za GPE. Za par dana mozda i izadje.

Mislim da moraš imati sve stock i nemenjano. Ja probao preko htc support, bila neka ljubazna teta pokušavala na sve načine da mi aktivira, na kraju smo stigli do gore pomenutog zaključaka

Sta to znaci morao bi sve unrootovati i staviti stock. Ili nema nazad? Bas bi mi leglo tih 100gb :)

Ako to vec neko nije iskoristio pre tebe. Izlazi ovo obavestenje iako si aktivirao tih 100gb

@Zile995
Ne imam regularan M8 nego sam rootovan i iman ROM pa mi zbog toga nece, ali nije mi jasno i dalje...
Da li je ovo nesto novo ili je ovo odavno? Ova akcija za tih 100gb, zato sto sam upocetku bio skroz na stock pa nisam dobio ovakvu ponudu nego sam sad primetio na blinkfeedu mi stoji par dana...

Kako imas regularan kada ti je SoC MSM8974AC rev v3?! :)

Ni ja nisam znao za ovo. Tek sam je danas aktivirao.

Poslednja izmena:
Nije druze, imas jacu Azijsku verziju kao i ja. M8y, ima isti SoC kao Z3.

Sad mi je jasno odakle mi se pojavilo dodatnih 100GB na google-u, nisam imao pojma odakle mi toliki prostor :D Ko zna kad mi je i da li mi je iskocilo to, ali svejedno ne bunim se :) Inace mi je telefon iz Telenora ako je to bitno.

Nisam ni znao, navodno je iz Nemačke donesen početkom godine :D to nista ne menja :)

Nista ne menja, naravno :) Pa, je l' si probao neki rom na ovoj jacoj verziji? Da li rade svi i da li su bolji od stock-a?

say what? Ovo je bolji rezultat nego snapdragon 808 sa marshmelouom o_O

Poslednja izmena:
Vrh Dno