Šta je novo?

HTC One M8

Da, sto se tice otkljucavanja - da nije neko dobio nekad u VIP-u i otkljucan..?

Primetio sam da su se rupice na resetci mikrofona nahvatale prasine i necistoce, neki efikasan nacin da se to ocisti?
И мени то има, али се само очисти, тј те трунчице некако испадну.. Има заштиту испод ове маске тако да се не бринем (погледај на јутјубу)..

Drugari, za instaliranje GPE roma je potreban S-OFF, da? Kako doci do S-OFFa?

Za GPE Rom ne treba, ali da bi napravio GPE telefon (ko me razume) je potreban. Za S-OFF jedino Sunshine. (košta 25$).

Rom као rom који флешујеш из recovery-a не захтева s-off. Потпуна конверзија у gpe(ја урадио), која мења и bootloader, паљење итд(сада је све црно и паљење исто као код Nexus-a) захтева s-off.
Зато ја радим одмах s-off, бесплатно откључавање за све мреже(друг узео овај фон за 1дин у випу а није му требао) итд док још може.
Тако сам и за м7 одмах s-off урадио и сад за м8, јер увек када ти је стари hboot лагано то завршиш, после сто срања тражи.

Poslednja izmena:
Сво време или wifi или 3g.

uploadfromtaptalk1444701732331.png

Koji rom preporucujete? Ovaj SkyDragon GPE je pun bagova :) i jos nesto, malo sam se pogubio u celoj prici, ali koliko sam razumeo, mogu da se vratim na stock sense bez s-offa?

S-off ti je potreban sam za prebacivanje kompletnog telefona u GPE, u tom slucaju mozes da instaliras samo AOSP romove ali ne mozes Sense, zato sto je manja sistemska particija i Sense ne moze da stane , a bez S-off mozes instaliras obican GPE rom kao i Sense romove. Od svih sto sam isprobao najbolje radi stok Google rom sa Elemental X kenelom, a za kustomizaciju xpozed i gravity box. Mada bi trebalo do kraja meseca da se pojavi i marshmallow za GPE

Da li neko moze da mi preporuci sajt ili nekog prodavca sa e-bay ko otkljucava htc m8, posto cekam vise od mesec i po dana od Telenora da mi dostave kod, i sumnjam da ce se to uskoro i desiti...

Call centar, mail, Facebook, Twitter... I svuda po 3 do 5 puta dnevno!

CyanogenMod 13(pre alpha) bi trebalo da izadje za par sati. Sad videh na github-u.

Јел вам искочио неки велики апдејт на GPE? Ја нмг га инсталирам немам времена да враћам stock recovery итд.. 630мб је.

Јел вам искочио неки велики апдејт на GPE? Ја нмг га инсталирам немам времена да враћам stock recovery итд.. 630мб је.
Da nije 6.0? Nesto je veliki da bi bio neki security fix ili nesto slicno.

Je l' normalno da se boje malo razlivaju kada malo jace pritisnem ekran/staklo? :)

Poslednja izmena:
Hvala.
Imam problem. U CPU Z mi pise S801AC verzija koja radi na 2.5GHz. I tek sada skapiram da sam uzeo verziju za Azijsko trziste.
6551712e494be1cbbd3d232bf15c2edf.jpg

Sta gubim sa ovom verzijom?

Gubis verziju za evropsko trziste.. :) Nista ne gubis, uzivaj u telefonu.. :)

To je to, hvala pro ;)

Necu ga dirati, radi perfektno. Jedino sto manje kesira od nexus 5, verovatno je zbog 5.0 sistema. Identicno rade :D

Izgleda da je tako :)

Proveri da li ima GPE verzija za taj model?
Ako nema, odmah ubacujem GPE u moj, da ti paradiram ispred monitora :p

Proveri da li ima GPE verzija za taj model?
Ako nema, odmah ubacujem GPE u moj, da ti paradiram ispred monitora [emoji14]
Ima ovde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2708589&page=51 Par postova ispod...
Vidis da moze [emoji14] Samo treba radio da se flesuje posle GPE. Neman S-OFF, zakljucan mi je bootloader i ne zelim da bacam 25$. Neka ga za sada :)

Primetio sam da mi je donji zvucnik tisi, nekad zuji u odredjenim pesmama na max jacini. Definitivno ovaj 5.0.1 slabije kesira, na nexusu ide ispod 100-tke...
2d62685b8efb498b3d66e83960458e92.jpg

Poslednja izmena:
Update:

Nazad
Vrh Dno