Šta je novo?

HTC One M8

Рекох ја, до фебруара је ту..

pozdrav
nedavno sam se ponovio sa m8, interesuje me jel mogu da updatujem system preko OTA bez problema ako je rootovan?

evo i ostalih podatakam8 za bench.jpg

Da bi mogao da uradis OTA moras da imas stock recavery, a nisam siguran da li mora da se brise root.

Pa dobijam OTA update ali neznam dali da instalisem. Dali cu imati nekih problema. Mislim da je ovo stock recovery

Pa dobijam OTA update ali neznam dali da instalisem. Dali cu imati nekih problema. Mislim da je ovo stock recovery
Ако је сигурно stock recovery онда немаш проблема, ништа није битно осим да имаш stock recovery.

Ima li nekoga oved ko moze sa sigurnoscu da potvrdi da mogu mirno da radim OTA?

Ima li nekoga oved ko moze sa sigurnoscu da potvrdi da mogu mirno da radim OTA?
Treba ti stock recovery i nandroid backup. Root i otkljucan bootloader su nebitni za ota(bar ja nisam imao nikada problema), cak i da ti izbaci gresku(kao sto je meni izbacio jer nisam imao odgovarajuci stock recovery), bice kao da nista nisi radio, restartovace se samo.

Kako da vidim dali je stock recovery?
Ugasi telefon, drzi volume down i power dugme u isto vreme, kad zavibrira, pusti power i drzi volume down.. U bootloaderu nadji recovery(pre toga mislim da treba da udjes u fastboot u bootloaderu).

jel moze neko da mi objasni koja je razlika izmedju verzije m8 za aziju i za evropu, da li bi ovaj iz azije radio ovde, i kako mogu da prepoznam koji je koji?

Ja bih ti savetovao da uzimas m8 iskljucivo sa dokazom o poreklu,to jest da znas gde je kupljen i kada.. Vidim na aliju se prodaju refurbished m8 za oko 200$ pa samo cekam da se neka njuska seti da ih uvozi i preprodaje kao polovne stare 2m itd itd

Poslednja izmena:
Upravo mi je stiglo obavestenje za update na GPE romu, security improvements. Nadam se da ce uskoro i Marshmallow!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1444249607753.png
    uploadfromtaptalk1444249607753.png
    179.1 KB · Pregleda: 138
Makakvi to se i meni stalno izbacivalo... Nece M na m8 skoro mozda za 2, 3 meseca...

S obzirom kako super radi na Nexusu 5, sramota da vas bude kako ce raditi na M8.. :D

Једва чекам :)))))

Ljudi, zna li neko - jesu telefoni sa VIP-a zakljucani, i koliko je zayebano otkljucavanje?

Razmislja moj drug o M8, ali najrealnija opcija mu je VIP, pa se raspitujemo.

Hvala unapred. :)

Ljudi, zna li neko - jesu telefoni sa VIP-a zakljucani, i koliko je zayebano otkljucavanje?

Razmislja moj drug o M8, ali najrealnija opcija mu je VIP, pa se raspitujemo.

Hvala unapred. :)
Мој је узет у vip-u и врло лако сам га одкључао за џ. Ал та метода је закрпљена наравно...
Можда ако то уради пре било каквог апдејта успе да прође..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2708567

Aham, probace.

Ako to ne uspe..? :D

Опуштено, само му неће радити ниједна SIM картица. :D
Погледајте по сервисима колико узимају...

Nemojte raditi prema ovom uputsvu jel nevalja. Ide u bootloop telefon. Neznam zasto ljudi postaju linkove koji su ne provereni. Jel si ti radio po njemu?
To je jedini nacin nacin da se uradi OTA ako si imao rut i twrp, da vratis sve na fabricka podesavanja i da uradis update. Nisi nesto dobro uradio.

Primetio sam da su se rupice na resetci mikrofona nahvatale prasine i necistoce, neki efikasan nacin da se to ocisti?

Nazad
Vrh Dno