Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Greska moja, bice phone novi 20.okt a do kraja godine 6.0
Ако је сигурно stock recovery онда немаш проблема, ништа није битно осим да имаш stock recovery.Pa dobijam OTA update ali neznam dali da instalisem. Dali cu imati nekih problema. Mislim da je ovo stock recovery
Treba ti stock recovery i nandroid backup. Root i otkljucan bootloader su nebitni za ota(bar ja nisam imao nikada problema), cak i da ti izbaci gresku(kao sto je meni izbacio jer nisam imao odgovarajuci stock recovery), bice kao da nista nisi radio, restartovace se samo.Ima li nekoga oved ko moze sa sigurnoscu da potvrdi da mogu mirno da radim OTA?
Ugasi telefon, drzi volume down i power dugme u isto vreme, kad zavibrira, pusti power i drzi volume down.. U bootloaderu nadji recovery(pre toga mislim da treba da udjes u fastboot u bootloaderu).Kako da vidim dali je stock recovery?
До краја месеца GPE 6.0, бар тако каже Mo Versi на твитеру.Makakvi to se i meni stalno izbacivalo... Nece M na m8 skoro mozda za 2, 3 meseca...
Мој је узет у vip-u и врло лако сам га одкључао за џ. Ал та метода је закрпљена наравно...Ljudi, zna li neko - jesu telefoni sa VIP-a zakljucani, i koliko je zayebano otkljucavanje?
Razmislja moj drug o M8, ali najrealnija opcija mu je VIP, pa se raspitujemo.
Hvala unapred.![]()
To je jedini nacin nacin da se uradi OTA ako si imao rut i twrp, da vratis sve na fabricka podesavanja i da uradis update. Nisi nesto dobro uradio.Nemojte raditi prema ovom uputsvu jel nevalja. Ide u bootloop telefon. Neznam zasto ljudi postaju linkove koji su ne provereni. Jel si ti radio po njemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari