Šta je novo?

HTC One M8

Kako vam se cini ponuda 325e za nov m8 gunmetal full. Drug prodaje. Imam i drugu opciju. Lg g2 moj i 140e.Tel nije kao nov nego je bukvalno nov

Шта ти је битније, задња камера (г2) или све остало (м8)? Под све остало подразумевам израду, изглед, звук, брзину, ui, подршку за апдејте а по мени и екран.

Meni je ta ponuda od 325e za nov telefon. Ako je nov naravno... Jer ga ovi sa kp i ostalih prodavnica cene oko 400e

Imao m8 imao onda g2 pa note4 pa opet g2. Ako bi uzeo m8 uzeo bi zbog izrade. Imam i m9 bez packe za 390 ali mi je m8 dosta ljepsi telefon... G2 me sluzi savrseno, ali dobra mi je doplata za nov m8.Javim sta sam napravio :)

U tome i jeste problem,ja nemam to u meniju.

Go to Settings
Under Personal select Security
Scroll down to Credential Storage
Select "Clear credentials (Remove all certificates)

Hvala :) E sad... zna li neko datum izlaska sensa 7 za m8?

Dolazi sa Androidom 6.0, sto znaci da se ne zna.. Bice do nove god...

Pre tamo u martu,februaru ako budu vredni.

Bilo u nekom clanku kako je neki ``djoka`` iz HTC-a rekao kako su namerno preskocili 5.1.1 da bi mogli da donesu 6.0 koji donosi vise poboljsanja sto pre i da ce One serija biti medju prvima koji ce dobiti update.. E sad ako se ugledaju na Samsung, ne ocekujem ga pre 2 kvartala 2016., a ako su malo pametni onda tako januar, feb najkasnije...

Sta predlazete za zastitu ekrana? Temepred glass ili screen protector? Imam i dot view ali mi se ne svidja.

Glass. Od kako sam slomio ekran na Nexus 5-ici sa staklom sam se odusevio...Em ljepse pod prstom od folije em ne upija sitne ogrebotine i tragove kao plasticna folija.

10$ Nillkin.

Iako sam prije imao m8, podjelicu neke utiske. Brzi je tel u odnosu na note4 (910c)octacore.Nema lag. Kamera je losija 3puta ali za "point and shoot" je upotrebljiva. Izrada unibody metal, po meni bolja, ekran bolji na note, AMOLED je zakon. Po meni da ima amoled i bolju kameru bio bi najbolji telefon na trzistu. Ovako je i dalje u top 5 po meni. Iako je m9 noviji model, m8 mi je bolji tel (cijena kvalitet)

Sve zavisi ko sta voli. Meni je ekran na Note 4 veoma neprijatan zbog onog zutila. Bela boja ne postoji u poredjenju sa IPS-om i dosta zamara oci.

Note 4 ima 4 moda, a basic mod ima mii skoro tacne boje, pa i bijelu. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu. Meni je amoled odlican radu prikaza crne boje, tj pikseli su ugaseni.

Upravo za basic mod i pricam. Bela je katastrofalna. Stavi pored nekog IPS-a pa uporedi.
A crna naravno da je dobra kad su pikseli ugaseni kad je prikazuje. Ali negativno je sto dolazi do smearinga.

Ips sam po sebi ne znači dobra bela

pa nema veze bolji lošiji, jel M7 i G2 imaju dobre ipsove? a imaju plavu umesto bele oba

Pa dobro, svako ima svoje misljenje... meni je na note bolji displej nego na m8, ali ja volim amoled displeje. Drugi ne vole i to je to... kod mene je bio onaj ludi mod na notu, amoled cinema.Ali i m8 ima dosta jace boje od 95% lcd ekrana.. samo mi nedostaje crna sa amoleda

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno