Šta je novo?

HTC One M8

Не, што би била? Исту апликацију користим (Stock HTC kameru).

Pa to je uvek bila najbolja strana gpe roma. Budes skroz stock sem aplikacija koje te izdvajaju od konkurencije zoe,camera app itd itd.
Da su svi proizvodjaci krenuli na gpe pricu sada bi nama korisnicima bilo mnogo bolje.

Mada ima naznaka da ce htc a9 aero upravo imati takav rom. Skoro stock android

Edit: da ne pisem novi post. Samsung oweru,sta drugo napisati :)

Poslednja izmena:
Са срећом, да будеш задовољан као и ја.
Како вам се пали фон? Мени исто као Nexus. Црно пише гугл, па онда оне боје и пише android, нигде се не помиње htc

Fala, fala.. :) Mislim da meni samo idu one boje, posle ispise Android I upali se... Probao bih sad nego da ga ne gasim, hocu da istestiram bateiju..

Iz nekog razloga nemam Htc app na store-u.. Jrl moze neko da postavi SS build.prop file-a..

Poslednja izmena:
Nije *******cija iz razloga sto sam ja stavio rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706441 , medjutim nesto ne radi kako sam ocekivao pa sam kad sam vec danas slobodan i imam vremena krenuo da se igram, tako da sad probam ViperOne M8 4.6.0...

Onaj gpe rom mi je poprilicno stucao i srknuo mi opasno bateriju, videcu da li postoji neka druga alternativa ovom romu iz linka gore... Ovaj Viper za sad bas lepo radi, videcu, mozda cak ostavim i njega za probu par dana, mada sam vise za cist android..

Jel ste probali da vratite na Sense posle? Kolika je *******cija?
Никаква, вратиш cid, убациш ruu(са оним називом) на SD card, уђеш у bootloader и сам ће се покренути. У преводу исто као и кад прелазиш на GPE.

I koliko je osetna brzina u radu u odnosu na Sense? Gde se oseca ako se oseca?

Konkretno po mom misljenju ( neka potrvde i ostali), najvise se oseti pri prelasku iz app u app, Sense zna da stucne tu, dok kod gpe radi bas lepo i glatko... Desavalo mi se npr na Sensu da FB MSG, kada iz njega prelazim u neku drugu app da zalaguje, a koliko sam video ovamo nema toga, ili nisam primetio, ali pre bih rekao da nema.. Tako da je tu, a i samo iskustvo koriscenja pure androida i skina je drugacije.. Nekome legne, nekome ne...

Такође мултитаскинг је много флуиднији. Има ту доста тога, комплетно је флуиднији.

Ja bez Sense ne mogu...

Мислио сам и ја, ал ми је ово још боље.

Ма не вреди, прелазио пар пута, ал' се увек враћам Випер ромовима и њиховим твиксовима...

Mene nervira sto nema silent mode... I generalno baterija mi losija zasada mada jos je rano za neki konacni sud.

Ja sam misljenja da ovaj rom gpe i ono sto koristi punisher nikako nije isto (ispod haube naravno)..

Па где може бити исто, то ваше је само ром као випер, архд и слично, а ово што сам ја урадио је трансформација фона у gpe Edition. Значи и hboot, fw итд је промењено, значи све све комплет.
Не продаје се џабе посебно gpe посебно обична едиција.

Ни ја? Неки линк за то?

Nema toga, bile su objave ljudi iz HTC da se preskace 5.1 i ceka se 6, HTC (M9, M8..) ce biti medju prvim telefonima za koje se ocekuje 6 uz motorolu..

Punisher koja ti je verzija na GPE-u?

Добио сам ово ал нмг да апдејтујем док не вратим stock recovery и не избришем xposed. Или да га дисејблујем. Мрзи ме сада то да радим у некој сам гужви тако да...

uploadfromtaptalk1442471769860.png

Тренутна верзија :

251e2920906d66f2f8ad847fd3615ec1.jpg

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li ima da se kupi Spigenova futrola za M8?

Pogledaš na njihovom sajtu, ako nema, to je to :)

Јел имате ви што сте на GPE иконицу за слушалице када их прикачите на фон?

Nema toga, gugl ne stavlja ikonice za bas sve. Nema ni za nfc kao kod drugih

То је супер, ни не треба ми него да видим да ли није неки баг.

Ima li neko iskustva....nsime aktivirao sam pattern zakljucavanje fona,i sad sam hteo da deaktiviram,ali jok...nema nikakve opcije za to. Nije kao u ranijim androidima....
Sifru znam,ali hocu da deaktiviram patter.....

Nazad
Vrh Dno