Šta je novo?

HTC One M8

Ne mogu edit: na benchmark mi pise lepo bez ovog pro , na cpuz pise da je 801 ali sa ovim pro u nazivu dok na nekom cpux pise da je snapdragon 800 umesto 801 , haos :D

Poslednja izmena:
Meni je na cpuz snapdragon801 2.27 . Vidim da tebi na kraju pise AC, meni je AB. Ma isti djavo telefon leti svakako samo me kopkalo kako je kod ostalih :)
Bitno mi je da sam uspeo da nadjem svetlo sivi model , a ove male razlike u procesoru ko sisa :D

Poslednja izmena:
Razlicite revizije istog procesora.

Ne znam da li je poznato, ali bug sa fb msg oko smrzavanja posle poslate poruke, moze da se resi tako sto se iskljuci in app sound opcija..

Poslednja izmena:
Update galerije, oko 90MB. Radi brže.

To zato sto su ubacili Zoe, cini mi se da je integrisan.

Vidis kako je mali svet :D

Napravio sam temu za sense i ajde cisto onako podelio sa svetom cak mi se nesto i nije svidela, nisam je koristio pogledao sad malopre ima odlicne ocene i 4k downloads :D

https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t56ffeed6-2f40-4ed0-88e2-7c4862487a1e

Jeste vi mozda pravili neke teme?
Meni je u pocetku to bilo glupo ali sve vise dodaju opcija tako da se mogu ozbiljne teme napraviti :)
Како да избацим тему да буде public?

Sto se tice fb msg meni je nakon poslednjeg updatea sve ok tj ne zabada vise.

Da li i vi imate svaki drugi dan update FB?

I mene nervira. Šta koristiš?

I mene nervira. Šta koristiš?

Ma ja posto imam ubogi S3 sa 1gb rama, koristim onaj facebook lite. Jeste ruzan, ali radi i manje rama zauzima, manje trosi baterije, a ima i chat u sebi, pa mi ne treba ni messenger. Sto je najvaznije ima push.

Mislim da sam probao, ali mi se vizuelno nije svideo. Mislio sam da nema push.

Pozdrav svima, Hocu burazeru da uzmem M8 pa me interesuje na sta da obratim paznju jel ima nekih gresaka itd, uzimam NOV sim free dobijam god dana garancije za 350e, jel to realno ?

Ta garancija ne znaci nista jer niko ne zna da popravi ovakav telefon. Znaci valjana ti je samo garancija uvoznika i provajdera.

Cena je manje vise ok. Ali proveri nekako da li je stvarno nov

Poslednja izmena:
Kaze covek stigao iz inostranstva i on daje svoju garanciju god dana, pada mi napamet samo onaj kod sto ide u dialer pa se vidi datum proizvodnje ili tako nesto, za drugo ne znam pogotovo sto nikada nisam imao HTC. Dajte neki savet, veceras treba da pokupim telefon :)

možeš da na sndeep.info ukucaš serijski broj i vidiš datum proizvodnje pa na osnovu toga nešto da zaključiš

samo pazi da ne dobijes m8s umjesto m8 ;)

Ne znam da li je poznato, ali bug sa fb msg oko smrzavanja posle poslate poruke, moze da se resi tako sto se iskljuci in app sound opcija..
Guglao sam sad malo,moze i da se stavi tel na vibraciju i radi normalno al me zanima ovo sto si rekao -mozes li mi reci gdje da nadjem ovo sto si rekao ?

Vrh Dno