Šta je novo?

HTC One M8

Nije problem u brightnes-u nego u awake.Nešto ti je držalo telefon budnim 2h38min. To treba istražiti.

odakle znas da nije problem i u brightness? Podji na Gsam statistiku za ekran, vidjeces da npr. ekran na 100% brightness trosi recimo 4x vise baterije nego na "dim", sa sve procentima...

Napisao je da je smanjio na 40-50% brightnes.
A i preveliki mu je awake,zato mislim da nije do osvetljenja.

Poslednja izmena:
Evo od danas, dosta bolje.. lokacije stavljene na battery saving..
uploadfromtaptalk1434897508452.png

brightnes ostao na oko 50%..

Po izlasku s6 planirao sam da sa njim zamenim moj m8. U međuvremenu je supruga dobila s6 i danas, nakon skoro 2 meseca izrabljivanja njenog telefona, definitivno sam doneo odluku da ostajem još neko vreme na m8. Prvi razlog je problem sa prijemom odnosno činjenicom da je na istim mestima mnogo bolji i stabilniji prijem na m8. Druga stvar: M8 mi je praktičniji za korišćenje i mnogo lepše leži u ruci (iako su praktično iste širine), verovatno jer je blago zaobljen pa je lakši za držanje. Treća stvar: Zvuk je i dalje mnogo bolji na m8. Četvrta stvar: Problem sa memorijom. Otvorite 5 aplikacija, telefon ugasi prve tri..ludilo. Ovo mi se nije dešavalo ni na htc desire.. onom prvom, ni na s1, s2... Ovo moja supruga ni ne primeti jer otvaranje aplikacija „na suvo“ ide baš brzo, ali ipak...Peta stvar: TW je bolji nego u prethodnim verzijama, ali i daje štucne i po meni je iza sensa. Neke od stvari koje mi se dopadaju kod s6, a nema ih m8 su skener prsta koji radi sjajno i dupli klik na home dugme otvara kameru. Ono što je definitivno bolje na s6 jesu kamera (puno bolje) i ekran (bolje, ali gotovo neprimetno u svakodnevnom radu). Meni nedovoljno za prelazak.

Ja ostajem na M8 do nekog tamo M10 sigurno.. Odlucio sam da se drzim HTC-a jer sam se navikao na njih, i svaki drugi fon mi izgleda neozbiljno u odnosu na njih(zaboravimo m9). Mada bih kao drugi uredjaj rado voleo da posedujem neki NEXUS jer volim da cackam oko romova i to a nexus je za to i napravljen.. M8 ima takodje dobru podrsku xda community-a kao sto ima i m7, tako da sam i u tom smislu zadovoljan. Takodje m7 je i dalje odlican telefon tako da ko ima njega isto ne mora nista da menja za sada.

Kako su krenuli da fusere,mozda i ne docekas taj m10 :-(

Nažalost ovo nije nemoguće. Prosto neverovatno da kompanija koja napravi telefone kao m7 i m8 dodje u situaciju da bude na ivici propasti

Njihovo marketing odeljenje treba , ne otpustiti, nego vesati za jaja kao primer... Ubedjen sam da su oni jedini krivci što se npr galaxy serija prodaje mnogo više.. i to od proizvodjaca koji je proizvodio telefone koji su se raspadali, pa one na preklop pa neke gluposti, pa bade......

htc aero u q4 2015 ih vadi iz bule !

naravno ako prezive do tada :) nije mi jasno zasto ne smanje cene za 150e na m9 cisto da pokusaju da prodaju makar par miliona.
niti jedan proizvodjac ne radi to kada mu prodaja stagnira mesecima,stvarno cudno.

Poslednja izmena:
htc aero u q4 2015 ih vadi iz bule !

naravno ako prezive do tada :) nije mi jasno zasto ne smanje cene za 150e na m9 cisto da pokusaju da prodaju makar par miliona.
niti jedan proizvodjac ne radi to kada mu prodaja stagnira mesecima,stvarno cudno.
Pa kačio je drgonzo mislim one slike sa profit per unit... Kod htc je nešto mizerno, ako je to tačno sa tih -150€ odoše u težak minus, pa puta tih tvojih par miliona = katanac :D

ma ne verujem ja u te profit chartove na netu.. m9 verovatno kosta smesno da se napravi, r&d kod njih verovatno ne postoji a jedino marketing sto uzima nesto.
sve u svemu lagano moze da kosta ~500e. treba pokusati ***

^ to su podaci onog IT/mobile statisticara iz UK.. ne verujem da su na nivou lupetanja sa kojekakvih arena i fan sajtova.

Skoro je postavio ovo:

I didn't realise that @HTC has expanded its business

CGHiLtAW0AAqw4e.jpg

:d

Ostali postovi su mu ozbiljni.

Poslednja izmena:
Napisao je da je smanjio na 40-50% brightnes.
A i preveliki mu je awake,zato mislim da nije do osvetljenja.
eto rece da je dobio dosta na SoT nakon sto je smanjio brightness ;)
ma ne verujem ja u te profit chartove na netu.. m9 verovatno kosta smesno da se napravi, r&d kod njih verovatno ne postoji a jedino marketing sto uzima nesto.
sve u svemu lagano moze da kosta ~500e. treba pokusati ***

ma da, glupi profit charts i analiticari, ti imas sve info (r&d ne postoji - LOL), al nece da te unajme da im napravis bum na globalnom trzistu. Jos kad bi ih radili vise u alu gray boji, samsungu bi odzvonilo, al eto, glupi ti Tajvanci :d

Nije problem osvetljenje, vratio sam ga na ~70% a i dalje baterija drži dobro tj oko 5h sot... Jeste bio problem u velikom awake-u... Drasticno je manji sad...

ok... I sta rece da ti je pravilo wake?

Lokacija... Madaaaa... Uzeo sam odradio hard reset i ogasio lokacije, tj stavio oh na battery saving... Od tada imam skoro kao i vi od 5h SoT pa na gore, najvise sam izvukao skoro 6, ali mi je u proseku oko 5h...

hard reset - mislis factory reset? :S:

ok, nisam znao...

Hard reset = factory reset
Soft reset = klasičan restart...
Da kod wp posle svakog update- a je skoro pa obavezan :)

Kakva je razlika ako je uopste ima izmedju MSM8974AB i MSM8974PRO AB. Meni pise i ovo pro ,a na netu kad gledam spec nema tog pro, ovo ostalo je sve isto? Takodje na cpuz mi pise da procesor radi na 2260 a ne 2300. Mislim nemam ja problema telefon leti ,47000 na benchmark sto je ok ali me kopkaju ove dve stvari :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno