Šta je novo?

HTC One M8

Nzm zasto nemas statistiku za app usage? Uglavnom ja uvek do kraja izvucem oko 5 sot a nekad i 6. Mada dosta zavisi i od toga kako se koristi.. U svakom slucaju ispod 4 ne bi trebalo da imas...

Ogroman ti je awake promaster... Imaš 10 min po satu a krele oko 2min/h

Evo do kraja.. u poredjenju s tvojim i nije toliko loše, s obzirom da sam imao preko sat vremena razgovora naspram tvojih 12 min + 2 sata na 3Gu + flashlight korišćen 10 min, 15 slika...

Edit: tek sad vidim da je tvoj na 54% .. onda je ovo katastrofa.. Da ne brisem ceo post..
Pogledajte prilog 172669

vidi, mozda je tebi brightness bio max, a njemu minimum, i eto razlike. Nije SoT apsolutna vrijednost, udji u detalje u GSAM

Isplatili se dati 330e za m8? Star je dva meseca kao nov garancija 2 god.

Tako sam i ja prosao pre 2.5 meseca ali je moj bez garancije donesen iz Nemacke.

Ja sam imao g2 180e placen za toliko sam ga i prodao sada, pa me zanima vredi li dati 150e vise da sada predjem na m8.

Uh velika je to doplata baš... Možeš još jedan G2 da uzmeš za nju :)
Al sad šta je tu je, telefon si već prodao, a M8 je cena kakva jeste, nema tu isplati se ne isplati se, nije to investicija pa da se isplaćuje :) samo lična procena da li ti njegove prednosti vrede tih 150€...

*** g2 nije imao garanciju a i menjan je ekran pa nisam ni mogao za vise da ga prodam. A to da li prednosti m8 vrede tih 150e recite vi meni :D Ne znam sta bi mogao po toj ceni da uzmem sa garancijom, da li je mozda bolje da trazim g3 ili s5?

Ja sam imao g2 180e placen za toliko sam ga i prodao sada, pa me zanima vredi li dati 150e vise da sada predjem na m8.
Ja sam bas taj prelaz napravio :D samo sam bolje prodao G2. Ja sam zadovoljan prelazom e sad sve zavisi sta ti je prioritet ako hoces nesto slicno onda G3 bolje da uzmes.

*** g2 nije imao garanciju a i menjan je ekran pa nisam ni mogao za vise da ga prodam. A to da li prednosti m8 vrede tih 150e recite vi meni :D Ne znam sta bi mogao po toj ceni da uzmem sa garancijom, da li je mozda bolje da trazim g3 ili s5?

malo je zeznuto, G2 je realno ok telefon i nije toliko lošiji od ovih drugih koliko je jeftiniji, ali šta je tu je. pa ne može niko tvojim novcima da raspolaže :) nekom je 150€ ko kuća a nekom sića, neće isto da gledaju na tu doplatu. možeš bilo koji od ta 3, možeš i sony, note 3, nekog dobrog kineza (mi4, opo...) sve su to dobri telefoni sa svojim prednostima i manama. možda nije loše da kažeš šta ti je prioritet pri kupovini (i da otvoriš temu u šta da kupim podforumu) pa da se veća na tu temu :D

Ogroman ti je awake promaster... Imaš 10 min po satu a krele oko 2min/h

Kao sto sam i pretpostavljao karao me TT, evo malo pre sam dosao kuci ostalo 43,44% baterije, a sot oko 2:40h.. Nego sam se zeznuo, nisam pregledao sve, a stavio sam ga na punjac da ga dopunim, nisam siguran da ce mi izdrzati do veceras dok se vratim kuci i pobrisao statistiku... Ali u principu ovo je ok sad.. i da osvetljenje mi je konstatno na 70-80%, ne volim ja auto mod, ovako mi je ekran vidljiv i citljiv uvek... Istina danas sam imao 15 min manje razgovora i nisam koristio kameru (mozda 2 fotke), ali ne moze da utice na ovoliku razliku, ipak je tt taj koji je krivac za budjenja..

Da to je onda, a ja koristim lux auto brightness posto ne volim da mi tako jako sija smeta mi ocima :D

Како си средио да ти тт не буди фон?

A *** to mi korisno.

Znam ali ne vredi onako.. baš me inače oduševio telefon.. promenio sam brdo telefona, ali me retko koji oduševi i drži me neka fama oko njega.. m7 ne prvo oduševio kad sam ga imao prvi put, ali tad je kratko bio kod mene, sad skoro ponovo kad sam ga kupio bio mi super, vremešni telefon koji perfektno radi, medjutim iznervirala me ona kamera ljubicanstvena i kao da mi mic prekida ponekad u razgovoru.. za sad takav problem nemam ovde , tako da je ugodjaj kompletan.. jel imao bilo ko takve neke pehove sa m8 ?

Ja ne... Izgleda da su se sa njim opametili. Na m7 sam imao kao skoro svi malo odvojenu masku, jedan stuck pixel, i ljubicastu kameru, a mozda je i mic prekidao. A na m8 bas nista. Ali plavi m7 je i dalje najlepsi telefon , i to ce dugo i ostati. Telefon je zver, samo da je imao bolju zavrsnu kontrolu, a m8 je meni savrsen i ne menjam ga u skorije vreme :)

Htc ce ubaciti reklame u blinkfeed... Ocajan potez. Jel koristi neko blinkfeed, kakav je?

Koristim ja i nmg se odvojiti od njega koliko mi je korisna i super stvar :) pa mozda ako bude dostupno i za druge telefone pa na njima budu teklame ali na sensu cisto sumnjam...

Ја користим Novu одавно, ал ми недостаје bf.

Mozes namestiti u novi na gesture blink feed :) meni je na swipe prema gore.

То ћу и да урадим.

Jel i dalje ostaje ona priča da sense 7 dolazi na m8 krajem avgusta ?

Да. Гледајући м7, М8 добија и Андроид М кад изађе.

To mi kazi nisam znao za M ali pretpostavljao sam :) ima da uzivam uz ovaj telefon duze nego uz bilo koji drugi :)

bbs jer gledanje u pasulj slabo pomaže :)

To mi kazi nisam znao za M ali pretpostavljao sam :) ima da uzivam uz ovaj telefon duze nego uz bilo koji drugi :)
Такође. Па чим је м7 добио 3 велика апдејта (са 4.1.2 на 4.2.2 па на 4.4.2 и на 5.0.1) онда ће и м8 најмање М а можда и неки следећи, до сада је са 4.4.2 на 5.0.0).
Ја сам баш био задовољан са м7 а тек сад са м8.

Vrh Dno