Evo do kraja.. u poredjenju s tvojim i nije toliko loše, s obzirom da sam imao preko sat vremena razgovora naspram tvojih 12 min + 2 sata na 3Gu + flashlight korišćen 10 min, 15 slika...
Edit: tek sad vidim da je tvoj na 54% .. onda je ovo katastrofa.. Da ne brisem ceo post..
Pogledajte prilog 172669
Ja sam bas taj prelaz napravioJa sam imao g2 180e placen za toliko sam ga i prodao sada, pa me zanima vredi li dati 150e vise da sada predjem na m8.
*** g2 nije imao garanciju a i menjan je ekran pa nisam ni mogao za vise da ga prodam. A to da li prednosti m8 vrede tih 150e recite vi meniNe znam sta bi mogao po toj ceni da uzmem sa garancijom, da li je mozda bolje da trazim g3 ili s5?
Ogroman ti je awake promaster... Imaš 10 min po satu a krele oko 2min/h
Такође. Па чим је м7 добио 3 велика апдејта (са 4.1.2 на 4.2.2 па на 4.4.2 и на 5.0.1) онда ће и м8 најмање М а можда и неки следећи, до сада је са 4.4.2 на 5.0.0).To mi kazi nisam znao za M ali pretpostavljao samima da uzivam uz ovaj telefon duze nego uz bilo koji drugi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari