Šta je novo?

HTC One M8

Реално је јадна.

Ništa kao ovaj htc-ov remote. Ja sam uspeo nekako da namestim ovu preporučenu (!?) app, ali dosta stvari ne mogu.

Nije loša Anymote app, mogu svi dugmici da se programiraju.

Da li bi rešenje bila instalacija starije verzije htc-ove app?

Doduse sad nmg da je nadjem pod ovim nazivom,imam je na dropbox-u pa ako nekog zanima upload cu je negdje :)

Може мени :)

Ništa kao ovaj htc-ov remote. Ja sam uspeo nekako da namestim ovu preporučenu (!?) app, ali dosta stvari ne mogu.

Nije loša Anymote app, mogu svi dugmici da se programiraju.

Da li bi rešenje bila instalacija starije verzije htc-ove app?
ne bi, ja vec probao sa uninstall updates...
Smart remote,extra apk za to.

yep... I ja koristim... Imaju FB page, valjda se firma zove Color Tiger Software

Anymote se zove app, a onda se prijavljuje kao smart remote među aplikacijama. Pričamo o istoj stvari i moze lako da se nađe na netu free download.

Prezadovoljan sam sa InsertCoin Romom, ima vec vise nedelju dana kako ga koristim nisam primetio da ima neki bug, baziran na Sensu 7. Baterija je kao i na ARHD mozda cak i malo bolja. Sad sam opet miran dok ne izadje 5.1.1 GPE onda cu mozda preci na Stock pod uslovom da nadjem nacin da stavim Blinkfeed i HTC Cameru.

Чини ми се да може директно са плеј стора да се скине камера, битан је модел фона а не систем.

Каже htc од сада доступна оригинал htc опрема у Србији. Цене су велике наравно. Има у техноманији и у ком трејду.

Da se pridruzim druzini.. :) Uzeh danas M8 i ja, ipak mi M9 ne opravdava cenu nikako.. 300e star 8 meseci jos 16 u garanciji kod CT.. Mislim da sam mogao i malo bolje da prodjem ali bi to zahtevalo kupovinu van Bg, tako da je i ovo ok skroz.. E sad pitanja...

1. Koje zastite koristitte (samo maske, foliju ne stavljam sigurno na ovaj divni ekran ) ?

2. Kako vam se pokazala baterija, meni za sat ipo svukla 17%, mada to je instaliranje app preko 3G-a, tako da kapiram da i to ima uticaja..

Anymote se zove app, a onda se prijavljuje kao smart remote među aplikacijama. Pričamo o istoj stvari i moze lako da se nađe na netu free download.

moze screenshot tog sto ti koristis, ili link na strranicu, ja nisam siguran da je to isto?

Dobrodosao ProMaster. Mislim da si super prosao tesko je naci M8 pogotovo tako pod garancijom.
Ja koristim jednu ultra tanku futolu od 3mm kacen je vec link na temi vise puta sa Alija za 0.7 dolara naravno na ekranu nista jer nema potrebe :)

Poslednja izmena:
Dobrodosao ProMaster. Mislim da si super prosao tesko je naci M8 pogotovo tako pod garancijom.
Ja koristim jednu ultra tanku futolu od 3mm kacen je vec link na temi vise puta sa Alija za 0.7 dolara naravno na ekranu nista jer nema potrebe :)

Hvala, hvala.. :) Dao mi je ovaj decko Dot View ali ona cas radi cas ne radi, tako da me smorila posle 2 minuta.. :) Sad cu da procunjam da vidim dal mogu da nadjem taj link, mada mislim da sam ga vec gledao listajuci temu pre jedno mesec dana.. Vredi li kupovati ove Dot View kopije od 1500 rsd sa KP??

edit:

Da li je moguce root-ovati telefon i posle ga vratiti na staro a da to ne utice na garanciju.. odnosno vracanje S-on.. ?

Poslednja izmena:
Ne vredi barem po meni 5$ ti je dot da naricis sa Alija :D
Za ovo nzm ja sam mog rutao jer nemam pismenu garanciju, sjedne strane nije lose imati garanciju ali sa druge jos mi je bolje barem ne razmisljam oko rutovanja nego udri :D

Poslednja izmena:
I ja koristim tu sa alija ultra tanku od 0.7. Skoro ni malo ne udeblja fon a stiti ledja od grebanja. Na ekranu nista naravno. Kao malo matiran case. Imam 2 komada mogu da ti posaljem za dz, plava boja. Bas mi se svidja na dodir a i na izgled jer je bas tanak.

Sto je djubre? Koliko vidim zaostaje vrlo malo za pravom osmicom.

pa iz razloga sto kosta na oglasima i vise nego m8 a u svemu je losiji. taj s615 je smejurija veca i od s810. plus ima vidno slabiju bateriju od prave m8.

edit:

However for gaming we'd look for an alternative - the Adreno 405 is just not up to the 1080p task.

m8 mozda i jedan od najboljih android masina za igrice i da poredis njega sa ovom prevarom od moba [emoji15]

Poslednja izmena:
Aj nek neko okaci najlaksi nacin rutovanja (i s-off), necu mu nista...

Pitanjce za vas ljudi, vezano za procesor M8S modela. Da li ima quad core a57 i quad a53, ili octa core a53 na 1-1,5 ghz.....
Na bench testu stoji quad a57, pa nakon toga kazu da je procesor isti kao kod desire 820 modela, koji ima 8 a53 jezgara. Da ne duzim pricu, molim za odgovor:)

64-bit processing with quad-core 1.7 GHz ARM® Cortex™ A53 and quad-core 1.0 GHz A53 CPUs

Uh baš loše. Telefon star 8 meseci ne bi smeo da ima više nego prepolovljeno SoT. Da te ne zeza neka aplikacija?

ko zna sta je taj radio sa telefonom.. mada imas 2 sata awake sto je dosta.. ali ako si slusao muziku preko sluska onda i nije :)

Jedino TT zbog njegovih notifikacija, imam česta buđenja.. sutra ću da ga koristim bez njega..

Evo do kraja.. u poredjenju s tvojim i nije toliko loše, s obzirom da sam imao preko sat vremena razgovora naspram tvojih 12 min + 2 sata na 3Gu + flashlight korišćen 10 min, 15 slika...

Edit: tek sad vidim da je tvoj na 54% .. onda je ovo katastrofa.. Da ne brisem ceo post..
uploadfromtaptalk1434410341710.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno