Šta je novo?

HTC One M8

Ne, nešto si instalirao.
Update za kameru, internet...
5a8aebf34a4c062cc1fbdba2bbc91a00.jpg

To sa auto osvetljenjem, 3G, i van kuće po ovom suncu nema šanse.

To sa auto osvetljenjem, 3G, i van kuće po ovom suncu nema šanse.

Da, sve vreme u kućnim uslovima, juče je bilo pakleno napolju. Ali opet bolje od prethodnih rezultata, pod sličnim okolnostima ranije je bilo do 6 sati sot. Jedino što se promenilo je google play servicies, oni su mi ranije najviše problema pravili, sada je izgleda sve ok (da ne ureknem).

Da, sve vreme u kućnim uslovima, juče je bilo pakleno napolju. Ali opet bolje od prethodnih rezultata, pod sličnim okolnostima ranije je bilo do 6 sati sot. Jedino što se promenilo je google play servicies, oni su mi ranije najviše problema pravili, sada je izgleda sve ok (da ne ureknem).
Користиш најновије сервисе?

Ja sam nasao samo 7.8.92 i instalirao na m8s, moze li link za 93?

neko se raspitivao koji remote za ir blaster da se koristi. posto pratim ruski 4pda forum oni svi preporucuju smart remote.
moze da se skine za njihovog foruma,pa ako zelite..

bf37f48e3bfbb5e4a720f57994697b18.jpg

ovako izgleda. kazu da podrzava 80.000 uredjaja

Poslednja izmena:
neko se raspitivao koji remote za ir blaster da se koristi. posto pratim ruski 4pda forum oni svi preporucuju smart remote.
moze da se skine za njihovog foruma,pa ako zelite..

bf37f48e3bfbb5e4a720f57994697b18.jpg

ovako izgleda. kazu da podrzava 80.000 uredjaja
Апликација је баш оно што сам тражио. Мало се вуче али има све што ми треба. Много уређаја плус да учиш дугмиће посебно, едитујеш даљинац баш како хоћеш, после да шерујеш конфигурацију итд. Хвала пуно и свака препорука.

I ja bih zamolio za link. Da ne jurim preko talka.

Ево линк са лознициног драјва: https://drive.google.com/file/d/0B7nxHCcFGlsqbWFQT1hra2RMeHc/view?usp=docslist_api

За апдејте се морате регистровати на руски форум који је он помињао, линк за њега је:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=461470&st=700#entry41543056

^^m8s има ir blaster тако да наравно да може.

Може на све телефоне који имају ir blaster. Малко је спора апликација ал је одлична.

Poslednja izmena:
Meni nece da prepozna nijedan uredjaj, da li bi trebalo nesto dodatno da se podesava?

Meni nece da prepozna nijedan uredjaj, da li bi trebalo nesto dodatno da se podesava?
Код мене није требало, како мислиш неће? Јеси пробао да га учиш(снимаш команде) командама нпр?

Pa recimo odaberem tv panasonic i svih onih 14 prodjem i nijedan ne odgovara.

Јеси пробао да снимиш даљински? Јел ти да са бираш који ћеш ir blaster да користиш?

Evo sad sam probao da snimam i nikako da pronadje code. Ir blaster je kod power dugmeta? Imam da odaberem htc ir blaster i pojavi mi se u notification htc connection service running...

Evo sad sam probao da snimam i nikako da pronadje code. Ir blaster je kod power dugmeta? Imam da odaberem htc ir blaster i pojavi mi se u notification htc connection service running...
Неће да очита код кад узмеш да га учиш и упериш даљински у дугме и притиснеш дугме на даљинцу? Мени не пише за тај сервис да је покренут ал чим имаш да изабереш бластер значи да је ту и да ради..
Да у дугмету је. Јеси сигуран да радиш све како треба? Опиши ми како си пробао.

Udjem u ono self record, odaberem tv, panasonic ukucam model, predjem na sljedecu stranu umjesto button1 upisem ok, na daljinskom od tv_a drzim ok i uperim ka dugmetu ali se dolje nista ne mijenja :(

Чудно, мени све супер ради. Пробај ASmart Remote IR. Он је исто добар.

Hvala za pomoc, ima li neki test za hardver cisto da provjerim taj ir blaster?

Не знам.. Пробај овај што сам ја рекао, има доста ствари.

Hvala za pomoc, ima li neki test za hardver cisto da provjerim taj ir blaster?

za panasonic TV, makar moj, mora da se drži power taster da bi se upalio, što dosta ovih aplikacija ne podržava... Probaj druge tastere da li rade... Za testiranje: uperi kameru drugog telefona u IR blaster, pa vidi da li blicka nesto kad pritiskas tastere daljinskog na HTC-u

Ima li kod nas da se nađe M8 dual sim, i kakve su cene?

Има ал по безобразно високим ценама..

Nazad
Vrh Dno