To sa auto osvetljenjem, 3G, i van kuće po ovom suncu nema šanse.
Користиш најновије сервисе?Da, sve vreme u kućnim uslovima, juče je bilo pakleno napolju. Ali opet bolje od prethodnih rezultata, pod sličnim okolnostima ranije je bilo do 6 sati sot. Jedino što se promenilo je google play servicies, oni su mi ranije najviše problema pravili, sada je izgleda sve ok (da ne ureknem).
To ti je od neke aplikacije,verovatno za skidanje muzike.Pogledaj sta si instalirao od kada ti iskaču reklame pa jedno po jedno sklanjaj.qOvo za reklame ne nalazi ništa a i dalje izlazi...
Апликација је баш оно што сам тражио. Мало се вуче али има све што ми треба. Много уређаја плус да учиш дугмиће посебно, едитујеш даљинац баш како хоћеш, после да шерујеш конфигурацију итд. Хвала пуно и свака препорука.neko se raspitivao koji remote za ir blaster da se koristi. posto pratim ruski 4pda forum oni svi preporucuju smart remote.
moze da se skine za njihovog foruma,pa ako zelite..
![]()
ovako izgleda. kazu da podrzava 80.000 uredjaja
Код мене није требало, како мислиш неће? Јеси пробао да га учиш(снимаш команде) командама нпр?Meni nece da prepozna nijedan uredjaj, da li bi trebalo nesto dodatno da se podesava?
Неће да очита код кад узмеш да га учиш и упериш даљински у дугме и притиснеш дугме на даљинцу? Мени не пише за тај сервис да је покренут ал чим имаш да изабереш бластер значи да је ту и да ради..Evo sad sam probao da snimam i nikako da pronadje code. Ir blaster je kod power dugmeta? Imam da odaberem htc ir blaster i pojavi mi se u notification htc connection service running...
Hvala za pomoc, ima li neki test za hardver cisto da provjerim taj ir blaster?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari