FilipVIP23
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poena
- 70
Ima li neka sema za update?Kod mene nema OTA,ne znam ni ja sto...sim free je telefon.
vec gledam kako ce instalacija task killer da poraste za 200% minimum :dPa to da nubare ne bi gasile aplikacije nego pustile sistem da radi kako Bog zapoveda :d
otvoris recents, pa settings, pa grid viewKad ste kod recent čini mi se da sam u nekom preview video da može da se vrati stari izgled. Ovaj kao fioka mi je nepregledan samo ne mogu da nađem kako da vratim stari izgled.
Ovaj telefon radi na dragon fuel.
Ok, nisam zahtevan korisnik, naprotiv, ali nisam očekivao ovakvu autonomiju. Meni sastavi 3 dana bez problema, na kraju treceg dana imam uveče preko 20% baterije. Opet, nisam instalirao nešto za detaljan pregled SOT (ne znam jel se tripujem ili ga stvarno nigde nema po defaultu, već samo jedan nepregledan bar, na starom GB telefonu mi je lepo pisalo koji je SOT kad udjem u potrošnju baterije za ekran), ali radi mi dnevno ekran u zbiru oko 1.5h, možda malo manje. Wi-fi stalno upaljen, 5-6 sinhronizacija. Veoma zadovoljan
Super ako su povukli update za lolipop, nek ispeglaju to lepo pa onda, ionako su sva poboljšanja ispod haube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari