Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Verovatno vam je vecini poznato ovakvo ponasanje na novijim androidima, ali uzasno sam se iznervirao sad.
Kucam poruku, predjem odredjeni broj karaktera - op, MMS. Trazim, kopam, nema gde da se iskljuci. Posle vidim, ne moze da se iskljuci, "tako treba".
Pa da li je moguce da je neko mislio da to tako treba, ne verujem. Na prethodna 3-4 telefona od 2005 na vamo sam mogao da kucam roman sms-a, tj oko 10 komada spojenih ako me secanje dobro sluzi. To kako ce to posle telefon da salje, da li 3 po tri ili jednu po jednu, apsolutno me ne zanima, necu da mi pravi glupe konverzije i ogranicava duzinu smsa. Napredak, al' za malo.
Jeste, imam mail, imam mms, itd. Ne, nemaju svi to sa druge strane, i ne, ne treba da ovo bude podrazumevano ponasanje koje ne moze da se iskljuci.
Da li imaš problem sa full screen aplikacijama koji je pomenut gore? Ja sam juče video da imam apdejt, ali još nisam instalirao.Instalirao i manje-vise sve isto...cini mi se da je mozda zvuk malo jaci,ali to je mozda samo trip...
Ja nemam ovaj problem, full screen aplikacije rade kao i na kitkat.Da li imaš problem sa full screen aplikacijama koji je pomenut gore? Ja sam juče video da imam apdejt, ali još nisam instalirao.
Sa kog Samsunga si presao?Мени дошао данас. Ради све лепо као и пре мада сам више волео нотификације на 4.4.4. Брука како је флуидан, а кад се сетим Самсунга...туга.
Rade aplikacije, al jel možeš da povuče notifikacije ili da izvučem dugmiće dok si u full screen igrici npr?
Lepo sam rekao tw na Sense, a ti koristiš neki drugi rom koji nema veze sa tw i nešto pričaš. Ja pričam za out of box iskustvo.
Pa nije bas isto... Covek prešao sa raspadnutog S3 koji ima 4.3 matori TW i 1gb rama i slabasan exynos, to je već 3 godine star telefon.Mislim da je lepo rekao sa TW na Sense?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari