Šta je novo?

HTC One M8

Nemoguće da ne može da se isključi, na drugim modelima nije tako. Neki drugi program za sms? Textra npr.

Ja koristim Textru i pisao sam poruku dugacku da mi je razdelio na 8 poruka. I sve je normalno proslo.
Sada ne mogu bez textre, svaka druga app za sms mi izgleda smesno u odnosu na Textru :D

Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Verovatno vam je vecini poznato ovakvo ponasanje na novijim androidima, ali uzasno sam se iznervirao sad.
Kucam poruku, predjem odredjeni broj karaktera - op, MMS. Trazim, kopam, nema gde da se iskljuci. Posle vidim, ne moze da se iskljuci, "tako treba".
Pa da li je moguce da je neko mislio da to tako treba, ne verujem. Na prethodna 3-4 telefona od 2005 na vamo sam mogao da kucam roman sms-a, tj oko 10 komada spojenih ako me secanje dobro sluzi. To kako ce to posle telefon da salje, da li 3 po tri ili jednu po jednu, apsolutno me ne zanima, necu da mi pravi glupe konverzije i ogranicava duzinu smsa. Napredak, al' za malo.
Jeste, imam mail, imam mms, itd. Ne, nemaju svi to sa druge strane, i ne, ne treba da ovo bude podrazumevano ponasanje koje ne moze da se iskljuci.

ja sam to do sada regulisao sa sense toobox-om, a mimo toga, svaka sms app koju sam koristio ima tu opciju. MMS nisam poslao godinama, mislim da mi ni parametri nisu podeseni, nit saljem, nit mogu da primim. 12-15 centi za MMS? GTFO, T-mobile! :d

Nije problem sto radi automatsku konverziju u MMS, problem je sto ne moze fabricki da se ugasi. Skoro nisam vecu glupost video, Android pocinje da bude iOS sa ovakvim ogranicenjima (figurativno govoreci, ali svejedno). Zasto jednostavno kad moze komplikovano...

@Coni
Moguce, nazalost :( Nema opcije nigde, veoma su oskudne inace, ali neceg tako bazicnog nema.

@the punisher
Izgleda da cu i ja morati da instaliram neku 3rd party app za poruke, sto mi do sada nikad nije bilo potrebno na prethodnim telefonima. Ali dobro, za sve postoji prvi put :)

@joriq
I ja negde procitah na netu da to moze da se resi sense toolboxom, mozda i to probam. Negde sam procitao da ne radi kako treba za LP, iako je taj release pomeren (mislim update za LP).

xposed ne radi na LP-u jos uvijek...

U skorije vreme stiže i za lp

Mom prijatelju je tek 5.02 rešio probleme koje je imao na Nexusu 7, onoj starijoj verziji. Dok je meni za noviji Nexus 7 odmah stigao 5.02 i lepo radi.

Tom logikom i na m8 tek bi sledeći update trebalo da bude ok.

Pa hoće li uopšte biti 5.02 za M8, je li bilo neke priče ili najave?

Meni sad stigao update...ne znam bi li istalirao ili da cekam

sto ne bi bilo, prije ili kasnije? Na m7 stize direktno 5.0.2...

To je onda odlično, nadam se da će srediti bateriju da bude makar kao ranije.

I još da nam isporuče Sense 7 u nekom razumnom roku :). Koliko je prošlo od predstavljanja M8 pa do izlaska Sense 6 na M7?

Instalirao i manje-vise sve isto...cini mi se da je mozda zvuk malo jaci,ali to je mozda samo trip...

pa na ljeto ocekuj sense 7...
ne sjecam se za m7, ja sam naravno koristio ARHD sa sense 6 portovanim sa m8 :d

Instalirao i manje-vise sve isto...cini mi se da je mozda zvuk malo jaci,ali to je mozda samo trip...
Da li imaš problem sa full screen aplikacijama koji je pomenut gore? Ja sam juče video da imam apdejt, ali još nisam instalirao.

Dosao LP
3a183e41bdc7cfd9cc07c2604e2a1cfa.jpg

Direktno, stock nista dirano

Мени дошао данас. Ради све лепо као и пре мада сам више волео нотификације на 4.4.4. Брука како је флуидан, а кад се сетим Самсунга...туга.

Zvanična HTC usa stranica objavila sliku. Hahaha kraljevi :D

uploadfromtaptalk1423795046172.jpg

Nisam najbolje skontao kakav problem,ali 99% sam siguran da nemam,zato sto nemam nikakav problem..

Šta nisi skontao?
Inače radi sada xposed za m8 :) čekamo module tipa Sense toolbox da se osposobe, za sada rade poneki :)

Rade aplikacije, al jel možeš da povuče notifikacije ili da izvučem dugmiće dok si u full screen igrici npr?

Nije bitno, kad pređeš sa bilo kog Samsunga tj tw-a na Sense pogledaš.

Tesko da ces prelaskom sa npr. Note 3 na M7/M8 da pregledas.
Trenutno koristim Note 3 sa Phoenix ported Romom i ovo vrhunski radi. Uporedo koristim i Nexus tablet i vrlo slicno rade. Sa stock romom je druga prica.

Lepo sam rekao tw na Sense, a ti koristiš neki drugi rom koji nema veze sa tw i nešto pričaš. Ja pričam za out of box iskustvo.

Rade aplikacije, al jel možeš da povuče notifikacije ili da izvučem dugmiće dok si u full screen igrici npr?

Da, baš sam igrao Duet i isto mi je kao pre, samo svajpujem odozgo i pojavi mi se status bar i dugmići dole.

Inače ja sam prešao sa Touchwiz na Sense, nebo i zemlja kolika je razlika, u korist Sense naravno.

Ali ipak nije bolji nego sense. Nemam iskustva sa s5, jednom sam se prošetao kroz menu i dektop stranice i nisam impresioniran. Ali ortak ima M7, a drugi M8, kad vidim kako rade... Da se smrzneš.

Nazad
Vrh Dno