Šta je novo?

HTC One M8

Ima li neka sema za update?Kod mene nema OTA,ne znam ni ja sto...sim free je telefon.

Valjda će biti još apdejta kao za g3 npr što dobija još jedan lp apdejt.

sense 7 ne stize odmah nakon MWC na m7 i m8, Hima ce imati nekoliko mjeseci ekskluzivitet (logicno). Ali bice portova! :D

Ako baterija traje kraće, onda mi je drago što još ne dobijam update za lp :D

Ja bih voleo da imam one soft keys kao na stock lp-u :D

Nešto mi baguje wireless sa mojim ruterom. Svi ostali uređaji se normalno povezuju ali baš moj fon neće. Probao sam ga na drugim ruterima, svuda normalno radi ali sa ovim u kući se ne miriše... Radio je neko vreme normalno i od sinoć neće da se zakači, prikazuje ga u wireless podešavanjima, ali nema šanse da se zakači...

Jesi pokušao da mu ručno zadaš IP adresu?

Meni se još nije pojavio lollipop (Telenor).

Poslednja izmena:
Prvo "zaboravi" svoju mrežu, pa onda se konektuj i kad upišeš šifru za WiFi, ispod štikliraj napredna podešavanja i onda ručno upiši neku slobodnu IP adresu (obično tipa: 192.168.1.xxx). Meni se mnogo puta sa više android telefona desilo da neće da se poveže na mrežu bez ovoga.

Samo sam promenio ime mreže (SSID) i šifru i radi normalno :facepalm:

pa vec je pusten, samo eto *** tebi nije stigao :mrgreen: Provjeri koji ti je CID, pa javi...

Znam da je pusten, nego su pustili bili a ja nisam stigao da azuriram pa su sad povukli.. pa to pitam zna li se sto kad ce zavrsit te prepravke

Od kako sam na lollipopu D3go prepoznaje telefon kao rutovan i odbija da se pokrene. Inače, ta fora sa non-rooted uređajima za D3go ima veze sa zaštitom autorskih prava. Moraće kad-tad da peglaju aplikaciju.

Ni ja nisam dobio lolipop,ali ne bunim se :) @reksona,javi kad dobijes update :)

дај боже да ми сви добијемо још један, са новим дугмићима и многобројним исправкама. да ли вама ради повлачење дугмића и статус бара из фулскрин апликација? мени не ради.

Прорадиле нотификације за Тапаталк јејјј.

Jel neko provalio da li može u recent apps da se sve aplikacije odjednom ugase, il mora jedna po jedna?

A povlačenje dugmića i status bara kako kad. Nekad oće, nekad neće.

Па кликнеш на х угасиш све у горњем десном углу ако сам те скапирао?!

Promenili su to u Lolipopu sada. Nisam ni ja ukapirao kako sve da ih ugasim odjednom.

А извињавам се онда. Ја још нисам добио лизалицу.

Nema ni potrebe da ih gasim. Ja sam pre to redovno gasio, sada na art-u nema potrebe, neće samo da se obriše ni posle restarta ili gašenja telefona, što bih onda to ja radio xD

jeste da imam M7, ali imam 5.0.2 sa Sense (ARHD). Prvo, sad sam provjerio, svajpovanjem aplikacija iz recents liste se vise ne ubijaju aplikacije, samo se mice sa liste, a ostaje da radi. Drugo, imam neki mod koji skinuh sa XDA, koji izmedju ostalog vraca i "X" taster, za "clear all recents". Radi, ali zauzetost RAM-a ostaje ista i nakon micanja svih aplikacija iz recents, a i situacija ostaje ista kad se pogledaju "running apps". Tako da dzabe svajpate na Lollipopu :d

Pa to da nubare ne bi gasile aplikacije nego pustile sistem da radi kako Bog zapoveda :d

Kad ste kod recent čini mi se da sam u nekom preview video da može da se vrati stari izgled. Ovaj kao fioka mi je nepregledan samo ne mogu da nađem kako da vratim stari izgled.

Ovaj telefon radi na dragon fuel.
Ok, nisam zahtevan korisnik, naprotiv, ali nisam očekivao ovakvu autonomiju. Meni sastavi 3 dana bez problema, na kraju treceg dana imam uveče preko 20% baterije. Opet, nisam instalirao nešto za detaljan pregled SOT (ne znam jel se tripujem ili ga stvarno nigde nema po defaultu, već samo jedan nepregledan bar, na starom GB telefonu mi je lepo pisalo koji je SOT kad udjem u potrošnju baterije za ekran), ali radi mi dnevno ekran u zbiru oko 1.5h, možda malo manje. Wi-fi stalno upaljen, 5-6 sinhronizacija. Veoma zadovoljan :)

Super ako su povukli update za lolipop, nek ispeglaju to lepo pa onda, ionako su sva poboljšanja ispod haube.

Poslednja izmena:
Pa to da nubare ne bi gasile aplikacije nego pustile sistem da radi kako Bog zapoveda :d
vec gledam kako ce instalacija task killer da poraste za 200% minimum :d
Kad ste kod recent čini mi se da sam u nekom preview video da može da se vrati stari izgled. Ovaj kao fioka mi je nepregledan samo ne mogu da nađem kako da vratim stari izgled.
otvoris recents, pa settings, pa grid view
Ovaj telefon radi na dragon fuel.
Ok, nisam zahtevan korisnik, naprotiv, ali nisam očekivao ovakvu autonomiju. Meni sastavi 3 dana bez problema, na kraju treceg dana imam uveče preko 20% baterije. Opet, nisam instalirao nešto za detaljan pregled SOT (ne znam jel se tripujem ili ga stvarno nigde nema po defaultu, već samo jedan nepregledan bar, na starom GB telefonu mi je lepo pisalo koji je SOT kad udjem u potrošnju baterije za ekran), ali radi mi dnevno ekran u zbiru oko 1.5h, možda malo manje. Wi-fi stalno upaljen, 5-6 sinhronizacija. Veoma zadovoljan :)

Super ako su povukli update za lolipop, nek ispeglaju to lepo pa onda, ionako su sva poboljšanja ispod haube.

nema za SOT vise fabricki (ko zna zasto), moras da instaliras nesto tipa Gsam Battery Monitor

Nazad
Vrh Dno