Šta je novo?

HTC One M8

[YOUTUBE]AVVTJZHj0UQ[/YOUTUBE]

upravo je rekao ono što sam ja pričao u z2 temi. kod današnjih mobova je najbitnija širina ukoliko hoćeš mobilni da koristiš jednom rukom.

što se mene tiče u sred noći da mi neko ponudi s5 ili m8 uzeo bih m8 kao iz topa. kamera kao kamera, odradiće solidno posao.

Ja bih pre uzeo M7 i za 200e Canon S110 koji ce da odere sve ove android kamere i sve vise razmisljam u tom pravcu :) Sve to kosta 500e a dobije se i odlican android i najbolji dzepni fotoaparat za te pare.

s110 za 200e??? Kad sam ja uzimao S95, bio je preko 500e u BG, a 330e u Singapuru, tamo sam ga i pazario...

s110 za 200e??? Kad sam ja uzimao S95, bio je preko 500e u BG, a 330e u Singapuru, tamo sam ga i pazario...

209e, ili je S100 u pitanju ali svejedno, razlike su male (touch ekran i wifi) a u kvalitetu fotografija prakticno nema razlika.

[YOUTUBE]Qss6P01H2GY[/YOUTUBE]

opasno brz ovaj m8. naravno postoji pot. greska pri pritiskanju oba displeja u isto vreme,sto je zanemarljivo..

Sto da ne..pa u one torbice koje svi vucaraju moze da stane :D Kome ne smeta WP tu je 1020.

Lud telefon,kad vidm M8 bacam se u razmiljanje on ili s5

Biće ga i u crvenoj boji:
HTC-One-M8-red-Verizon-2.png

[YOUTUBE]MXCk8kg4mps[/YOUTUBE]

Ne, nisam i Indije i znam engleski :d

Kakva je ovo ******.

Otvara poruke na M8, nijedna nema sta da ucita, otvara browser na M8 google homepage, S5 ucitava sajt... dalje nisam mogao.

Poslednja izmena:
"Test" je stvarno diletantski...

gde to?Koliko vidim oni su i jeftiniji od ovih likova sto nabavljaju iz Madjarske na KP-u tako da je to najjeftinije sto sam video[a da je ispod 600e].Mada ja sta sam naucio je to da nikako ne uzimati fon na launch-u,tako sam se *****ao za s4 i uzeo ga medju prvima ovde za 680e a posle mesec ipo je bilo 560e tako da ja cu sacekati mesec dana ,pa cak i 2 pa tek onda zameniti svoj ip5 uz doplatu za ovaj telefon..

naravno..uvek je bolje sacekati 2 meseca posle izlaska moba. mada vidim po oglasima da m8 moze da se nadje za oko 570e sto je "niska" cena u startu

Stize mi opet sutra M8 za detaljniji test. Slobodno napisite ako zelite da proverim nesto sto vas zanima.

Могао бих мало више времена да се позабавиш батеријом. Пола сајтова пише да с5 има бољу батерију а пола м8..

И да,пробај double tap to wake али док ти моб стоји на асталу нпр

Едит : ако ти није мрско могао си да га потопиш у воду да видимо да ли је отпоран као што неки причају ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno