Šta je novo?

HTC One M8

[YOUTUBE]AVVTJZHj0UQ[/YOUTUBE]

upravo je rekao ono što sam ja pričao u z2 temi. kod današnjih mobova je najbitnija širina ukoliko hoćeš mobilni da koristiš jednom rukom.

što se mene tiče u sred noći da mi neko ponudi s5 ili m8 uzeo bih m8 kao iz topa. kamera kao kamera, odradiće solidno posao.

Ja bih pre uzeo M7 i za 200e Canon S110 koji ce da odere sve ove android kamere i sve vise razmisljam u tom pravcu 🙂 Sve to kosta 500e a dobije se i odlican android i najbolji dzepni fotoaparat za te pare.

s110 za 200e??? Kad sam ja uzimao S95, bio je preko 500e u BG, a 330e u Singapuru, tamo sam ga i pazario...

s110 za 200e??? Kad sam ja uzimao S95, bio je preko 500e u BG, a 330e u Singapuru, tamo sam ga i pazario...

209e, ili je S100 u pitanju ali svejedno, razlike su male (touch ekran i wifi) a u kvalitetu fotografija prakticno nema razlika.

[YOUTUBE]Qss6P01H2GY[/YOUTUBE]

opasno brz ovaj m8. naravno postoji pot. greska pri pritiskanju oba displeja u isto vreme,sto je zanemarljivo..

Sto da ne..pa u one torbice koje svi vucaraju moze da stane 😀 Kome ne smeta WP tu je 1020.

209e, ili je S100 u pitanju ali svejedno, razlike su male (touch ekran i wifi) a u kvalitetu fotografija prakticno nema razlika.
mozda, stari model, pa vec idu rasprodaje i snizenja, sad kad je vec s120 tu...
da, ali moraš da vucaraš dva uređaja, nikad ti nije kamera pri ruci...
s95 mi je uvijek pri ruci (torbica) :d Mogu telefon da zaboravim, ali torbicu (kljucevi, novcanik) jok 🙂

Lud telefon,kad vidm M8 bacam se u razmiljanje on ili s5

Biće ga i u crvenoj boji:
HTC-One-M8-red-Verizon-2.png

[YOUTUBE]MXCk8kg4mps[/YOUTUBE]

Ne, nisam i Indije i znam engleski :d

Kakva je ovo ******.

Otvara poruke na M8, nijedna nema sta da ucita, otvara browser na M8 google homepage, S5 ucitava sajt... dalje nisam mogao.

Poslednja izmena:
"Test" je stvarno diletantski...

gde to?Koliko vidim oni su i jeftiniji od ovih likova sto nabavljaju iz Madjarske na KP-u tako da je to najjeftinije sto sam video[a da je ispod 600e].Mada ja sta sam naucio je to da nikako ne uzimati fon na launch-u,tako sam se *****ao za s4 i uzeo ga medju prvima ovde za 680e a posle mesec ipo je bilo 560e tako da ja cu sacekati mesec dana ,pa cak i 2 pa tek onda zameniti svoj ip5 uz doplatu za ovaj telefon..

naravno..uvek je bolje sacekati 2 meseca posle izlaska moba. mada vidim po oglasima da m8 moze da se nadje za oko 570e sto je "niska" cena u startu

Могао бих мало више времена да се позабавиш батеријом. Пола сајтова пише да с5 има бољу батерију а пола м8..

И да,пробај double tap to wake али док ти моб стоји на асталу нпр

Едит : ако ти није мрско могао си да га потопиш у воду да видимо да ли је отпоран као што неки причају 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno