Ne idemo nigde - No server is available to handle this request...
:danother breakthrough camera
Smela izjava za 40% duzu bateriju.
Što se tiče dizajna stari htc one ga ubija.. izbacili ios?
Najvise su razocarali sa kamerom, prosto mi NE ulazi u glavu da su ostavili istu kameru. Ne znam sta da kazem.
Tj. nije ista jer telefon NEMA OIS, sto je po mom misljenju najgora odluka ikada.
Ekran nisam ocekivao da bude 2K, znalo se da ce biti FHD i ok je za 5". Dizajn je meni odlican, ovako kad se pogledaju HQ slike.
Za pohvalu je i MicroSD slot, odlicno sto su ga vratili. RAM razocarava takodje.
Ok telefon ali mislim da se nece prodavati bolje od One 2013, kamerom su sebi pucali u nogu.
Dobra jedna stvar... Ako se bilo sta desi telefonu, padne, pukne ekran, menjaju za dzabe u prvih 6 meseci.
A za najgore cuvanu tajnu se ne slazem bas skroz jer imaju opasnu konkurenciju u sony-u :d
Dobra jedna stvar... Ako se bilo sta desi telefonu, padne, pukne ekran, menjaju za dzabe u prvih 6 meseci.
+1 ali pazi za kameru, ubacili su dosta insta-zoe tripova a dosta ljudi ce da odlepi na to. Mada sve to ima i konkurencija samo u malo drugacijem obliku.
A za najgore cuvanu tajnu se ne slazem bas skroz jer imaju opasnu konkurenciju u sony-u :d
To nažalost važi samo za USA trenutno.Dobra jedna stvar... Ako se bilo sta desi telefonu, padne, pukne ekran, menjaju za dzabe u prvih 6 meseci.
Vidim da se sad oslanjaju na te "fancy" zezalice, izgleda im je to preostalo.
Ali koga ovo zanima realno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari