Šta je novo?

HTC One M8

ma z2 je za one bukvalno avion :)

mada što se mene tiče neka uzmu koji procenat tržišta od samsunga i ja sam srećan

da li će biti live stream ali na nekom YouTube kanalu? počinje za 3min

Idemo, već sve znamo ali nema veze :)

edit:

Ne idemo nigde - No server is available to handle this request...

Poslednja izmena:
live stream na PA : 503 Service Unavailable

Zašto toliko failuju, jedan stream ne mogu da urade kako treba...

Poslednja izmena:
Koji je benefit toga što se zove isto?

Izbacena OIS iz kamere...

Old HTC One, here we come..!

Smela izjava za 40% duzu bateriju.

[YOUTUBE]B4WD8CcvLm4&feature[/YOUTUBE]

Smela izjava za 40% duzu bateriju.

M7 ima 2300 mAh i 4,7'' ekran a M8 2600 mAh i 5'' ekran. 40% duze trajanje baterije moze da ima samo u slucaju kada se koristi onaj mod koji od smartfona pravi dumb, kako djilkos rece :) A takav mod ima i konkurencija + veci kapacitet baterije.

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-unboxing-and-hands-on_id54273

HTC-One-M8-Review-010.jpg

HTC-One-M8-Review-005.jpg

Telefon mnogo mocno izgleda.

Izgleda dobro dok ne krene da se presijava kao zgazena limenka.. samo to mi smeta kod izgleda i to sto je malo vise zaobljen od M7 koji ima skoro pa savrsen dizajn. Ali i pored toga odlicno izgleda samo steta za tu zavrsnu obradu..

Poslednja izmena:
Što se tiče dizajna stari htc one ga ubija.. izbacili ios?

Najvise su razocarali sa kamerom, prosto mi NE ulazi u glavu da su ostavili istu kameru. Ne znam sta da kazem.
Tj. nije ista jer telefon NEMA OIS, sto je po mom misljenju najgora odluka ikada.

Ekran nisam ocekivao da bude 2K, znalo se da ce biti FHD i ok je za 5". Dizajn je meni odlican, ovako kad se pogledaju HQ slike.
Za pohvalu je i MicroSD slot, odlicno sto su ga vratili. RAM razocarava takodje.
Ok telefon ali mislim da se nece prodavati bolje od One 2013, kamerom su sebi pucali u nogu. SVI su ocekivali upgrade.

I jos jedna losa stvar je sto bukvalno nema iznenadjenja, sve se vec znalo, 95% stvari. Ovo je definitivno najgore cuvana "tajna" u istoriji mobilne industrije.

Poslednja izmena:
Što se tiče dizajna stari htc one ga ubija.. izbacili ios?

OIS, izgleda da su izbacili..

Najvise su razocarali sa kamerom, prosto mi NE ulazi u glavu da su ostavili istu kameru. Ne znam sta da kazem.
Tj. nije ista jer telefon NEMA OIS, sto je po mom misljenju najgora odluka ikada.

Ekran nisam ocekivao da bude 2K, znalo se da ce biti FHD i ok je za 5". Dizajn je meni odlican, ovako kad se pogledaju HQ slike.
Za pohvalu je i MicroSD slot, odlicno sto su ga vratili. RAM razocarava takodje.
Ok telefon ali mislim da se nece prodavati bolje od One 2013, kamerom su sebi pucali u nogu.

+1 ali pazi za kameru, ubacili su dosta insta-zoe tripova a dosta ljudi ce da odlepi na to. Mada sve to ima i konkurencija samo u malo drugacijem obliku.

A za najgore cuvanu tajnu se ne slazem bas skroz jer imaju opasnu konkurenciju u sony-u :d

Poslednja izmena:
Dobra jedna stvar... Ako se bilo sta desi telefonu, padne, pukne ekran, menjaju za dzabe u prvih 6 meseci.

A za najgore cuvanu tajnu se ne slazem bas skroz jer imaju opasnu konkurenciju u sony-u :d

Tu su sa jabukom (za podslednjih par model) bas super cuvali tajne. Mislim da jos niko nije uspeo da kao apple-u procuri telefon 6 meseci pre predstavljanja.

Poslednja izmena:
to sam i mislio, loše napisao..

da se slozim sa Emix po prvi put ;-)

da dodam.. ako ga prodaju u više primeraka od prvog htc one svaka im se dala

+1 ali pazi za kameru, ubacili su dosta insta-zoe tripova a dosta ljudi ce da odlepi na to. Mada sve to ima i konkurencija samo u malo drugacijem obliku.

Vidim da se sad oslanjaju na te "fancy" zezalice, izgleda im je to preostalo.
Ali koga ovo zanima realno?

^ pa zamislu u Srbiji tako nesto, posle vikenda na rakijama i drogama :d To bi se ovde zloupotrebilo samo tako, na celom Balkanu.. ali je dobar fazon.

Vidim da se sad oslanjaju na te "fancy" zezalice, izgleda im je to preostalo.
Ali koga ovo zanima realno?

Vecinu ljudi kojima kamera treba samo za instagram, fb i slicne ''drustvene mreze''.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno