Biće.Hoće li biti gpe izdanja? Sense mi ide na živce.
Hoće li biti gpe izdanja? Sense mi ide na živce.
koji je benefit sto se svaki Golf zove Golf? Ne moraju da izgradjuju brend svake godine iznova...Koji je benefit toga što se zove isto?
odakle je ta info?Izbacena OIS iz kamere...
Old HTC One, here we come..!
Ima jedna stvar kod kamera aplikacije koju sam tek sada provalio, a za koju sam kukao odavno... full manual mod za fotografisanje!
Maksimalna dužina ekspozicije - sasvim pristojnih 4 sekunde
Pogledajte prilog 138543
Moraću da se poigram malo ovime
Bilo bi sjajno da i M7 dobije ovu opciju kroz softverski update.
sve u svemu ista priča kao i sa s5
![]()
a za one koji su se ponadali da je htc sa One krenuo da se unormaljuje - moša![]()
I sta je bre ovo, prste testovi na sve strane, ocigledno su novinari imali ovaj telefon vec pre par nedelja u rukama.
Prikazane fotografije na gsmareni nisu uopšte loše, sasvim pristojne i upotrebljive za telefon.
Svako će moći da odabere da li mu je na telefonu bitnija kamera (i megapikseli) ili kvalitet kućišta i dizajn, te prema tome kupi sebi telefon. Meni je npr. kamera na telefonu sporedna stvar i najčešće služi za poneko nebitno škljocanje, zatim "skeniranje" dokumenata i vizitkarti i sl. Nekom drugom pak možda treba kao glavni fotoaparat; u tom slučaju postoji bolji izbor od ovog telefona.
čekajući, lg g3,apple iphone 6 i nexus 6
vec izasao danas Insert Coin ROM sa sense 6, mislim cak da je u minut kad i premijera (17h, ali po kojoj casovnoj zoni?)A ja sada cekap ovaj prelepi SENSE 6 za M7![]()
ja ih imam odavno na Desire HD, i toliko mi se cesto desavalo da se tel greskom upali u dzepu, da sam ih ugasio... Vjerovatno zato i imaju ovaj workarounds2w i double tap ne rade kada telefon stoji na stolu? Ahahahah, pa čemu onda te funkcije? mada će custom kerneli to da isprave, ali opet
pa daj neke fotke, tipa minimalni iso, 4sec expozicija, telefon fiksiran na nekom drzacu ili stalku, i slIma jedna stvar kod kamera aplikacije koju sam tek sada provalio, a za koju sam kukao odavno... full manual mod za fotografisanje!
Maksimalna dužina ekspozicije - sasvim pristojnih 4 sekunde
Pogledajte prilog 138543
Moraću da se poigram malo ovime
Bilo bi sjajno da i M7 dobije ovu opciju kroz softverski update.
meni je s5 eeextra ruzan, sa onim "bubuljicama" :dOvo nije dobro ni za telefon :d
Fora je sto se tezi ka boljim kamerama. Pogledaj Apple. Pogledaj Samsung. Svake godine je unapredio kameru. Sony takodje. LG, dobro njih necemo. :d Oppo, pogle kako je odradio ovaj novi Find 7 sa dodatkom super zoom koji pravi 50mpx fotku. Jeste sad ces reci kome treba 50mpx, ali kad se to rescaluje na 10-12, to izgleda super ostro. Nokia? Oni su tek posebni.
Lepsi telefon znaci samo da pokazujes ili samo da ti se dive, a to sto ne mozes da opalis krstenu fotku ili da snimis video snimak (posto su izbacili OIS)... Meni iskreno, a valjda ima jos ljudi takvih izgled telefona ne igra toliku ulogu u odnosu na njegove performanse i funkcije i kvalitet istih.
Realno ako cemo, nema ruznih telefona (CAT telefone ne racunam).
Mogu i ja da kazem:
Wow... ovo je zapravo najbolja HTC-ova video reklama do sada
Pošto će M8 isto koštati i kao SGS5 ili Sony Z2, ja bih ovaj telefon uzeo pre baš zbog kvalitetnijeg kućišta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari