Šta je novo?

HTC One M8

Kineski rumeri su najgori, treba im oduzeti tu privilegiju, svi su ih prozivali na skupu rumera i uticajnih tviterasa u lajpcigu..

Bas se vidi koliko odskace od konkurencije. Strasno je dobro odradjen :)

Na ovim slikama mi deluje jos najbolje do sad. Sto kaze Vukmon bas je dobro odradjen, na onim renderima mi se nije cinio ovako ozbiljnim, ni blizu ovom nisam ocekivao

Poslednja izmena:
To je taj gun metal finis na koji se svi loze.. :) videcemo kako uzivo to izgleda. Nadam se da nije farban tako nego da mu je to orginalna zavrsna obrada

Kakva je ovo bijela plasticna skalamerija tik do njega? :p:p

Ne pitaj :d

To je taj gun metal finis na koji se svi loze.. :) videcemo kako uzivo to izgleda. Nadam se da nije farban tako nego da mu je to orginalna zavrsna obrada

Ako je farban i ako ce se guliti kao sto je stvar sa ivicama kod ip5 onda dzaba ga bilo. Ali sumnjam, mislim da je izdrzljiv

EDIT: ...mislim da je izdrzljiv, ipak je to HTC a ne neki tamo Apple :d

Poslednja izmena:
Previse mi nesto ovo tamno... Mislim da ce onaj svetliji biti super i nece se ljustiti, a ovaj da hoce. Mada bilo bi lepo da se ne ljusti, al' opet... Ako Apple-u nije poslo za rukom :p

So I am here to confirm to you all the battery is 2600mah its final 100% and the camera is 90% what you already know (Front is 5mpx. Back is most likely 4mpx ultrapixel. 16 mpx is the Chinese version. )

neki smarac sa xda koji je najveci fanboj htc-a na svetu..

velike su sanse da je sa ovim modelom htc pucao sebi u obe noge a ne samo jednu. toliki telefon i oni stave bateriju od 2600 ?!?! razumem stereo zvucnike i dve kamere,ali opet.. eto sanse da sony napravi nesto ozbiljniju prodaju a mozda i lg

Poslednja izmena:
E, ako stvarno bude 2600 neću da ga razmatram ni izdaleka. Posle DHDa i S3,muka mi je od flagshipova sa sakatom baterijom... Sada su mi očigledno varijante da se pomirim sa sakatom kamerom na LG G2 (uz eventualne operacije na otvorenom srcu da bi radila kako treba), ili da skinem gaće za cenu Z2 i da ga držim u rukama, pošto je preveliki za jednu... Zašto su toliko tvrdoglavi sa tim baterijama?

Da li su toliko glupi?
Ponovo pucaju u sebe kao sto je neko rekao.

Šta hoćete HTC je uvek imao manju bateriju od Samsunga, ako njih računate u odnosu na HTC...

Desire HD imao očajnu manju bateriju, sensation slabiju, One X je isto imao slabiju bateriju, One je isto imao slabiju bateriju, One plus će imati isto... Nijednom nisu imali jaču od Samsunga bateriju, a opet ni Sammy se nije nešto proslavio sa jačim baterijama. Mislim niko se nije proslavio do Note serije i LG-a G2/G Flex...

0.3 povećan ekran i 300 mah baterija, da li će to biti dovoljno dobro, pa sve zavisi, ali NIKADA softver ne može toliko da se upegla da produži bateriju kao što bi je fizički produžilo...

Koliko god ovaj novi Sense bio ispeglan, čisto sumnjam nešto od baterije. Kontam kao One, mada mislim da će biti lošija, ne znam zašto...

Nije baš tačno tvoje pisanje :) butterfly s ima više od 3000mah bateriju( 3200) , tako da

Poslednja izmena:
Mislio sam na svaki flagship, ali dobro tebi ću posebno da crtam :p

Pa i leptir im je flagship ali ne globalni, tako da ne moraš da mi crtaš. :)

Toliko se pričalo o njemu da sam ga zapamtio :) a da ne pričam u koliko stotina komada je prodat :D

Ja jesam neki nazovi fanboy htc-a, ali dam butterfly s totalno zaboravio. A sto je ruzan ne smem ni da pomislim.

Taj leptir bese prvi 720p telefon ako se dobro secam?
Pisalo se o njemu vise nego o htc one x npr

Btw, sto se tice baterije ja nemam pojma dal je to malo ili nije. A ako ja ne znam, onda ne zna ni 3sigma ljudi koji planiraju da ga uzmu, tako da nije problem. Samo je bitno da bateriju zaokruze da traje ili ceo dan ili dva, sve sem toga mi nista ne znaci jer ga necu puniti u sred dana.

Poslednja izmena:
Nije, pomesao si nesto, butterfly s ima 1080p ekran.

Ma znam da je bila neka fora sa ekranom.
Dakle bio je prvi 1080p telefon na svetu.

Poslednja izmena:
Nije covece, butterfly s je izasao ja msm malo posle One-a. Ili u isto vreme, al ipak msm da je malo posle One-a. Tako da nije to sto kazes, pomesao si..

E, ako stvarno bude 2600 neću da ga razmatram ni izdaleka. Posle DHDa i S3,muka mi je od flagshipova sa sakatom baterijom... Sada su mi očigledno varijante da se pomirim sa sakatom kamerom na LG G2 (uz eventualne operacije na otvorenom srcu da bi radila kako treba), ili da skinem gaće za cenu Z2 i da ga držim u rukama, pošto je preveliki za jednu... Zašto su toliko tvrdoglavi sa tim baterijama?

Eno ti Z1c ako hoćeš top model sa dobrom baterijom i za jednu ruku.

Izašao je posle one, čini mi se par meseci posle

EDIT: Au, nisam ukapirao da postoje dva leptira :D
Ja pisao o onom japanskom.

Poslednja izmena:
Ne mislimo na taj mob. . Ti si pogrešio :)

Poslednja izmena:
Uf, pa ovaj Z1c skup kao vatra! Košta isto kao Z1! (ili je to zbog toga što je tek izašao?)

malo pogrešna tema, ali otprilike delom zato, a delom i što nema razloga da bude nešto bitno jeftiniji... nije mini shit kao kod LGa, HTCa, samsunga nego samo fizički smanjena verzija većeg modela, ono što su svi oduvek i očekivali/želeli još od s3 mini

Vrh Dno