Šta je novo?

HTC One M8

Kakva prodaja, greota dati za te pare. :)

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Ako me bas smori, prodacu ga za 70-tak € ili cu ga jednostavno staviti u fioku (popraviti ako imam volje) i uzeti nov telefon.

Ja dao bratu da koristi, da cepa dok može. Ako oslabi baterija da zamenimo i baš me zanima kolko može da gura. Da kad brat kupi nešto drugo da damo ocu itd..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko menja ekran, bateriju ili nesto drugo, bolje da kupi nova ledja i speaker grill-ove.

Vrlo su osetljive ivice aluminijumskog oklopa oko ekrana, pri otvaranju bez normalnog alata postoji sansa da ih deformisete/ogrebete. Ledja nisu skupa, al svakako je bolje i njih zameniti ako su vam ogrebana :) Naravno, ako ste strucni, nema potrebe za zamenom.

Doci do baterije je poprilicno tezi posao.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, imam problem sa vremenskom prognozom i svetskim satom na ovom fonu, nece da ocita ni jedno od pometog. Za prognozu pise non stop da je lokacija nedostupna, probao sam u drugom naselju opet nece da radi, nema veze da li je wifi ili gps ukljucen uvek je isto. Pre toga je sve normalno radilo dok nisam restartovao fon prvi put posle dobra 3 meseca i odjednom prestalo da radi. Takodje sam brisao kes memoriju ali nista. Ima li nekakvo resenje ?

Pozdrav svima, imam problem sa vremenskom prognozom i svetskim satom na ovom fonu, nece da ocita ni jedno od pometog. Za prognozu pise non stop da je lokacija nedostupna, probao sam u drugom naselju opet nece da radi, nema veze da li je wifi ili gps ukljucen uvek je isto. Pre toga je sve normalno radilo dok nisam restartovao fon prvi put posle dobra 3 meseca i odjednom prestalo da radi. Takodje sam brisao kes memoriju ali nista. Ima li nekakvo resenje ?

Vidi da nisi slučajno zabranio aplikaciji za vreme pristup lokaciji..

Da li si brisao data od weather app?

HTC M9 ima bateriju veceg kapaciteta. Ima iste dimenzije kao baterija iz HTC M8. Video sam na xda da su neki likovi stavljali M9 bateriju u M8 :)

Formatirao sam telefon tako da sad radi, gledao sam da nadjem drugu soluciju osim formata ali nema veze, izgleda da je nesto ubagovano bilo...

Mogu da prodam m8 za 150€. Sta raditi :/

Sent from my du_oneplus3 using Tapatalk

Mogu da prodam m8 za 150€. Sta raditi :/

Ne, ja ga ne bih davao. Vredi mnogo više a ne može da se proda za više.. Ako su ti baš potrebne pare ti prodaj.. Al inače ne..

Ne, ja ga ne bih davao. Vredi mnogo više a ne može da se proda za više.. Ako su ti baš potrebne pare ti prodaj.. Al inače ne..

***, otisao za 150, nije mi bilo hica, al' ono, stvarno ga ne koristim zadnjih mesec dana. Ocuvan je, sitnih par ogrebotina imao, i malo ulubljen na ivici.

***, otisao za 150, nije mi bilo hica, al' ono, stvarno ga ne koristim zadnjih mesec dana. Ocuvan je, sitnih par ogrebotina imao, i malo ulubljen na ivici.

Nedostajaće ti kao meni moj

Verujem da hoce, al' tu je u komsiluku. xD

Odeš na kafu da se družiš sa starim drugom.. [emoji2]

Moj ostaje kod brata tako da ću ga viđati i pričati sa njim, i družiti se takođe. [emoji2]

Poslednja izmena:
IMG_0209.JPG

Meni došao m7 na igranje, imao sam davno želju da ga otvorim i to sam i uradio.. A m8 kod brata, prezadovoljan posle m7 sa kojim je takođe bio zadovoljan.

I M8 je isto tako napravljen, slican je raspored komponenti, i ima tu zastitnu plastiku oko kamere. Da ne pricamo o onim zastitnim trakama :)

E ljudi, kolega kupio HTC sa att&t mreze ali je sim free.. E sad, on je jos uvek na 4.4.2 . Trazio sam na officiajlnom sajtu sta i kako i ovo mi je izbacio. http://www.htc.com/us/support/htc-one-m8-att/news/

Ali ruu mi fejluje nesto oko drajvera nije ok.. Uglavnom jel ja moram da instaliram njemu ruu od att&t ili ne mora? S-Off je fon i pise mu htc__102 za cid... Locked je bootloader. Sta raditi?

Poslednja izmena:
Postavi getvar all output :)

Ako flesujes RUU.exe fajl potrebno je flesovati isti firmware.zip tog .exe fajla kako bi odradio RUU update sa kompa.

Mislim da moze EU RUU na njemu, samo promeni CID i MID.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kad je S-Off mislim da cid-mid ne igra neku ulogu, najbolje je da stavi super cid i uradi at&t ruu(moze i eu jer je at&t gsm).

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Flešovao sam zip preko fastboot komande, isti zip ruu koji sam Flash na moj što sam dao bratu.. Sad sve radi kao da je eu unlocked sve super.. Sa tim sam valjda dobio fw i sve ostalo šta treba?

Da, da, ruu ima sve u sebi. Neostaje m8 u pm.
[emoji22]

Da, dobio si sve :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

I meni, kad sma uzeo ovaj da radim emocije se vratile.. Baš sam zadovoljan kako su sve uradili sa romovima, hboot, ruu, recovery itd. Baš pogodan fon za zezanje.. Još kad imaš s-off koja milina... A ovaj kupljen za 140e stanje brate bez ijedne tačkice na sebi, ekran telo ma sve je perfektno.. Baš sam ostao zapanjen kako je dobro očuvan, dugmići kao novi.. Baš baš malo korišćen.. Opet se zaljubih [emoji2]

Kolega već godinu dana zadovoljan kupio kad je video kako moj radi, a sad kupio ćerki jer je htela jer se i njoj svideo.. A ženi uzeo m7..

Poslednja izmena:
Poslednji pravi htc, uz M9 delimicno. Ovi novi su totalno bezlicni, kao neki genericki cajnadroidi od 150$, uzas.

Zato ja svoj ne menjam, po cenu i da sam otvaram da bih mu promenio bateriju, pošto je jedino ona počela da ispušta dušu...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Biće neki port sigurno [emoji2] Baš me čudi što samo za njih? Koja je razlika između t-mobile roma i običnog?

Kao da nas interesuje samo neka ga izbace oni... [emoji3] mada ne verujem

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ako izbace(a nece izbaciti 99,99%), neko sa t-mob m8 da odradi nandroid ili dump, i eto romova, al' kazem, nema sanse da bude zvanicno jer je Google 'zabranio' Nougat za sd801.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno