Šta je novo?

HTC One M8

Otkazuju mašine, jedna po jedna.. Moj umire na minusu ako ostane na cca 20ak posto...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Okaci na xda, mozda je jos neko imao slicnih problema(ja sam na hladjenju 2 nedelje tamo). Jesi probao da otvoris tel, mozda je kontakt neki oko htc 'dugmeta'?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Što si na bolovanju, šta si uradio.? [emoji85]

Svadjao se sa Indusima garant :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Svadjao se sa Indusima garant :D

Indus garant [emoji23]
e6e584515df5d2bdeaafd1ee84de29a1.jpg

Jesi probao da otvoris tel, mozda je kontakt neki oko htc 'dugmeta'?

Ma gde da otvorim ovo cudo. :D
Ne, neki cip/kabl je ispod HTC logoa, tj. stakla. I sad kad malo jace dodirnem ekran iznad donjeg zvucnika (tj gde tamo gde je HTC logo, ili home soft key dugme), pobrljavi skroz. Lepak je popustio i pravi neki kontakt, jer staklo zna lako ulegne.

Evo ne radi double tap. Nekad ekran nece ni na power dugme da se aktivira, mora restart.

Da li vredi menjati ekran? Ne znam koliko se krece zamena, a ne bih da mi "uvale" neki los panel. U ovlascenom deru, to je sigurno.

Poslednja izmena:
Meni je neki lik sa KP iz Nisa pre par godina zamenio display za Sensation, poslao sam postom tel, on sve uradio i poslao nazad. Koliko vidim za oko 50e moze da se zameni na kp sa rukama.

Žile vreme je za novi telefon :)

Zamenis display za 50e, onda ti se za par meseci desi ovo isto kao i @pera987 -i sa baterijom, pa otvaraj opet telefon :D . Sta se sve izdesavalo sa ovim telefonom, ni sam ne znam ( od NFC-a koji ne radi, Ufocus kamere koja ne radi, loseg donjeg zvucnika, odlepljivanja ekrana i probijanja svetla, poremecena vibracija, image retention. ).

Baterija gura 4-5h SoT, nije oslabila toliko.

Fize, izgleda :D

Poslednja izmena:
Ljudi meni fon radi, baterija izgleda da umire, sve češće, ako sa 20% izadjem na zimu, ili upalim kameru, odmah ćao na spavanje.. Razmišljam se da je menjam jer neću iz inata još godinu da kupujem telefon.. Plus mi je zvučnik kad pričam mnogo tih i na stocku, ako sam bilo gde sem tihe sobe, jedva čujem, kako vama radi?

Meni je ok gornji zvucnik. Probaj da ocistis speaker grill.

Da li je ukljucen boomsound?

Poslednja izmena:
Zvuk dok pričam, sa muzikom je sve ok...

Nista, probaj da ga ocistis.

CypherOS (Android 7.1.1) + Team M8 kernel. Smartmax + IntelliPlug, ROW 128KB. GPU 100-578MHz, CPU 300MHz-2.419GHz
FB/Insta/Snapchat i te gluposti ne koristim. Uglavnom Viber/Wapp/Tapatalk/Chrome/Mail. Sync on, bez lokacija. Auto brightness 30%, LTE mreza.

Ovi battery drop-ovi su zbog restarta. Zaglupi se ekran, pa moram naglo da ga gasim i palim. Ok, moze da gura preko 4h SoT na N :)

Screenshot_20170202-204244.png
Screenshot_20170202-204250.png
Screenshot_20170202-235428.png
Screenshot_20170202-235438.png
Screenshot_20170202-235445.png

Poslednja izmena:
Kako cistis, mora da se skine ova gornja plastika?

Ја до сада хвала Богу баш ниједног проблема нисам имао...
А ово му је трећа година...

Ma ne verujem da je do toga samo, izgleda mi već čisto, naziru se tamniji krugovi tamo gde je slušalica.. Buni me sto muzika radi ok, a razgovor katastrofa jel to isti zvučnik?

Mislim da je isti. Koji ROM, koristis?

Tvoj onaj 2.3

Ako SuperSU nije napravio problem sa boomsound-om... Mozes da slikas u settings, samo Boomsound toggle?

Ima problem u init.d skripti, treba da se setuje SELinux na permissive pa na enforce posle boot-ovanja. Nagadjam samo, mozda je i do hardvera, ja sam pojasnio softverski propust.

Screenshot_20170203-111453.png
I na stocku nije ništa bolje...

Da, u redu je sve tu.

Taj gornji zvucnik se teze menja od donjeg. :(

Ne znam sta bi mogao da pokusas. Jedino da vratis stock za tvoj telefon i ovo da ocistis cetkicom. A skidanje plastike ne znam da li bi pomoglo, da ne bude da si bez veze skidao.

Pa to, ali mislim da sam već pokušavao, tiho, nema uopšte ono kad se desi da pričaš pored nekoga pa da smanjis jer se čuje, ne čujem bre ništa, kao sojic pričam s prstom u uvetu.. Jel ima ona fora za glave i nagluve u accessibility možda, nisam našao ništa mada davno sam tražio?

Ne znam da li ima na MM, ali moglo je da se ukljuci Hearing Aid u Call Settings.

Izgleda da nema

Да ли може неко да ми достави линк за последњи ruu? Сутра прелазим на ајфон после 4 године на htc телефонима (м7, м8) а овај дајем брату па бих да вратим све буквално на Stock да не би он нешто сргао са recovery-em root-om и сл.. Фон је и даље перфектан као и првог дана, мало ми је и жао, ал промене увек пријају...

Skinuo sam onu plastiku sa gornjeg zvučnika svašta se tamo nakupilo [emoji16] očistio alkoholom zalepio ponovo th vratio na mesto.. čini mi se da je malo bolje

Pozdrav drugari, objavljujem se teme, pratiću vas ja.. Malo mi je i žao, ali šta je tu je...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav drugari, objavljujem se teme, pratiću vas ja.. Malo mi je i žao, ali šta je tu je...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koju jabuku si uzeo?

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno