Šta je novo?

HTC One M8

Hvala, ali koliko vidim neće dugo, namerio sam htc 10..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa vidi ako ima neka kombinacija, jeste 10 vrh telefon, ja sam hteo 5.5" pa sam isao na op3.

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Pa vidi ako ima neka kombinacija, jeste 10 vrh telefon, ja sam hteo 5.5" pa sam isao na op3.

Op 3t mi se baš svidja.. I o njemu ću da razmislim...

Pozdrav drugari, objavljujem se teme, pratiću vas ja.. Malo mi je i žao, ali šta je tu je...

Cestitam, da te sluzi dobro iPhone. Mislio sam da ces preci na Nexus 6P ili HTC 10 :)

Skinuo sam onu plastiku sa gornjeg zvučnika svašta se tamo nakupilo [emoji16] očistio alkoholom zalepio ponovo th vratio na mesto.. čini mi se da je malo bolje

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Razmisljam i ja da ga ocistim. Nego me brine taj lepak ispod plastike.

Poslednja izmena:
Cestitam, da te sluzi dobro iPhone. Mislio sam da ces preci na Nexus 6P ili HTC 10 :)

Meračio sam 6p, nestao iz prodaje i ja potrošio pare. Htc 10 mi skup za sada i ovaj mi iskočio za male pare.. Ali cu ga lako prodati pa uzeti tako nešto :)

Priznaj da je za multimediju i svakodnevno koriscenje (osim kamere) bolji M8 bez obzira na moc 6s ''sa papira'' :d

Priznaj da je za multimediju i svakodnevno koriscenje (osim kamere) bolji M8 bez obzira na moc 6s ''sa papira'' :d

Ajoj druže ne da priznajem, nego kad gledam klipove kao da mi fali uvo.. Igrice, klipovi, ekran, zvuk.. M8 fon star 3 godine koji preporučujem svima!

Razmisljam i ja da ga ocistim. Nego me brine taj lepak ispod plastike.
Ma ne brini, nekim skalpelom odvoj ovu plastiku, ostaće lepak na osnovi, onim stapicem za uši i alkoholom skini sve što se uhvatilo za zvučnik, i sa zadnje strane plastike, i vrati na mesto, uopšte nije ni teško i komplikovano...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ok, onda. Videcu da ocistim to lepo.

Inace, primetio sam da mi je na ekranu, u jednom predelu, nestao onaj oleophobic premaz. Ogrebotina koliko hoces i ne vide se kada je ekran upaljen.

Oleophobic ti ne stiti od ogrebotina. :)
On ti sluzi da se otisci manje skupljaju.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

A znam sta je :D Bukvalno osetim pod prstom da nema premaza.

Dosta ti je i izdrzao sa njim.. Najgora stvar po mob je kada se istrosi taj premaz ,pre zivim sa ogrebotinama na ekranu nego bez oleo :) kada bi izmislili neki novi oleo koji sigurno traje 2god.. Eh

Pa kad ti se to desi (ako ne promenis mob pre) uzmes staklo kvalitetno i nema frke.

Dosta ti je i izdrzao sa njim.. Najgora stvar po mob je kada se istrosi taj premaz ,pre zivim sa ogrebotinama na ekranu nego bez oleo :) kada bi izmislili neki novi oleo koji sigurno traje 2god.. Eh

Ili neki dodatni da se namaže ručno [emoji2] Ja nisam primetio da je meni na htc spao jer je non stop pod folijom ili staklom.. A ima mu više od 2,5 godina..

Pa koji si telefon furao 2 godine? :d

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Samo teoretise, kakve njegove 2 godine. :D

Da li se računa 5 komada Nexus 4 ? :)

Salim se ,ali vreme će doći kada ću menjati mobove na oko 2god a bilo bi dobro da me oleo ne natera da ga promenim posle 5meseci :)

Zbog oleo sam prestao da kupujem i polovne mobove jer Srbi vole da čiste ekrane alkoholom a to je smrt za taj premaz

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pazi da te to ne natera da zamenis mob ranije. :D

Pa moze se reci da za dve godine ode taj premaz. I ne brisem ga alkoholom, a stakla i folije ne bih koristio.

Moj čovek:)
Mada zna da ode i mnogo ranije.. ne znam da li extremne temperature utiču na njega ,npr kada je 45c napolju ?

Ne verujem da utice temperatura toliko.

Ovaj telefon prosto odbija da umre :)
Odlepio sam mu touch i samo vratio :D

Mnogo komplikovano sklopljen telefon. Pre par dana sam otvarao Nexus 5... Ma kakvi, ovo je space shuttle za njega :D

IMG_20170206_164240.jpg
IMG_20170130_165557.jpg

Vazda Htc nije znao da napravi valjanu unutrašnjost moba :) bukvalno sve natrpa jedno na drugo.. ( spolja Monika Beluči a unutra Hirošima )

Bravo za tebe sto si uspeo da ga rasklopiš :)

Rasklapanje je moj ćale m7 i odlično ga spojio iako čovek nikad pre nije petljao oko fonova..

I ja sam ga lepo sklopio, al lose rasklopio :)

Na oglasima se krece 120-170e polovni M8, zavisi od verzije i stanja.

Poslednja izmena:
To se ne isplati prodavati uopste. Dati ovakvu masinu za 120e je smesno.

Slazem se, ja moj ne prodajem, imao sam ponudu za 140. Nema sanse.

Poslednja izmena:
Moju mašinu brat nasleđuje.. A tako bih je rado ostavio sebi za igranje...

Nazad
Vrh Dno