Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360

Romanticna slika
Izasao novi CM build. Hvala @Imotep95 na novom build-u, skida se
Smorio me S.ROM kad sam video default LMK podesavanja. Kinezi... Ne razumem zasto zele sto prazniji RAM. A i ROM dolazi sa raznim Boosterima.
Imas CM14.1, stabilan je, samo je "problem" sto se posle svakog podizanja ceka par minuta(1-5min) da se "aktivira" mreza.Оћу неки стабилан cm да пробам...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
https://mega.nz/#!gI9WnR5Y!d7yRVCKTv6UFpUNoVBu9hOznwjErhoMrs6x_AcNUYLwAj ti to cackaj pošto te ja ništa ne razumem, pa izbaci zip [emoji3] ne znam, verujem da je na drugim ok, jer nisam primetio da moram prst u uvo da turim gde je iole glasnije od potpune tišine, uglavnom, probao sam u potpunoj tišini na max i onda je normalno, na drugim romovima bi odzvanjalo na maximum kao na spikerfonu, ovde ne.. Druge sound modove nisam probao, mislim ni da ne može posle tvog zipa ?
Super, znaci sve je sredjeno. Spreman za nightlyRil sredjen. Ostalo je na CM-u da sredi kameru opet.. I m8 verovatno krece sa cm14.1 nightly-ima.
Sent from my m8 using Tapatalk
Jos selinux i neke permisije. Ne sme nightly-i da budu sa permissive kernelom(a sme 100 hakova za neke telefone.. smesno...).Super, znaci sve je sredjeno. Spreman za nightly![]()
Za sad oko 40 permisija ima, ja ne mogu vise da im dajem logove, previse vremena oduzima. [emoji23] Shim-ovao sam log od 100k linija za wifi/3g, i preko toga su sredili reboot, dosta od mene.Meni je i na Sense-u permissive
To ce valjda lako srediti, ako su sve do sada.
Au, hvalaZa sad oko 40 permisija ima, ja ne mogu vise da im dajem logove, previse vremena oduzima. [emoji23] Shim-ovao sam log od 100k linija za wifi/3g, i preko toga su sredili reboot, dosta od mene.
Dap, bice stock cm kernel.Au, hvala
Nego, trebalo bi da promene i kernel za official nightly. Stavice onaj stock cm?
AOKP Nougat BuildDap, bice stock cm kernel.
Pomogao liku oko kamere da sredi xD Za sad je manje vise isto kao cm14.1. p.s. ovo treba da bude stabilan build aicp-a https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862681050 enforcing je kernel.
Super i hvala jos jednom.Pomogao liku oko kamere da sredi xD Za sad je manje vise isto kao cm14.1. p.s. ovo treba da bude stabilan build aicp-a https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862681050 enforcing je kernel.
Послато са m8 уз помоћ Тапатока
Sve ide preko team-m8.. Pa ovaj nas polako stavlja na cm gerrit, i oni tamo merge-uju.Super i hvala jos jednom.
Je l' sve postavljeno na gerrit?
Koji kernel ide uz taj aicp?
Sto znaci da bi do kraja meseca vec mogli da ocekujemo prve nighlty-e.Sve ide preko team-m8.. Pa ovaj nas polako stavlja na cm gerrit, i oni tamo merge-uju.
Послато са m8 уз помоћ Тапатока
Nije zvuk bio problem na cm14.1. Sredjeno pre godini dana na cm13.A zvuk? [emoji4]
To sredjeno pre par dana.A kamera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari