Šta je novo?

HTC One M8

da16247a4b3db3bcccd24f08a1109705.jpg

Romanticna slika

Izasao novi CM build. Hvala @Imotep95 na novom build-u, skida se

Smorio me S.ROM kad sam video default LMK podesavanja. Kinezi... Ne razumem zasto zele sto prazniji RAM. A i ROM dolazi sa raznim Boosterima.

Koristi Footej app za kameru, *****i opet s*ebali kameru a google substratum sa novim sigurnosnim apdejtom za Novembar. Kinezi su posebna prica [emoji23]

Sent from my m8 using Tapatalk

Оћу неки стабилан cm да пробам...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Оћу неки стабилан cm да пробам...

Imas CM14.1, stabilan je, samo je "problem" sto se posle svakog podizanja ceka par minuta(1-5min) da se "aktivira" mreza.

Download: https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224396163

Skini Open Gapps Pico.

Izgleda sa kamera na ovom build-u "zeza", nisam probao, ali @Imotep95 je napisao koju app da koristis kako bi radila.

Inace, Imotep95 je ovo kompajlirao.

A i izasao je update za Sense Home.

Poslednja izmena:
Dajte sredite mi jačinu zvuka u slusalici za srom ne čuje se ništa , meni se svidja kako radi, ne mogu bez se sense a [emoji3] vi hakeri, imotep i žile [emoji3]

E video sam da je sense updateovan, drugačije je ono kad zadrzis prst na ekranu da dodam vidget, wallpaper I to, ostalo nisam provalio šta je novo

Poslednja izmena:
[emoji23]

Cek', a na drugim rom-ovima je sve ok? To te nisam pitao. :)

Imam zip na internoj, nekako sam odustao od tog ROM-a, glupa resenja, mora debloat, LMK vrednosti velike, dalvik heap pogresno konfigurisan, koriste 256m growthlimit.

Ja ne zelim da mi aplikacije koriste toliki heap na 2GB, a nije ni dobro zbog Garbage collector-a.

Pusticu update zip-a, sa svim fix-ovima posle. Za sound ne znam sta moze biti.

Da li si probao sve one Sound modove u CID settings? Harman, JBL, one No-FM modove?

Aj ti to cackaj pošto te ja ništa ne razumem, pa izbaci zip [emoji3] ne znam, verujem da je na drugim ok, jer nisam primetio da moram prst u uvo da turim gde je iole glasnije od potpune tišine, uglavnom, probao sam u potpunoj tišini na max i onda je normalno, na drugim romovima bi odzvanjalo na maximum kao na spikerfonu, ovde ne.. Druge sound modove nisam probao, mislim ni da ne može posle tvog zipa ?

Mozda je do BoomSound-a njegovog.

Dakle... mislio sam da flesujes bez mog mod-a i testiras u CID settings sve Audio Mod-ove. Probaj Stock Dolby, ili JBL, testiraj. Video sam na XDA da su se neki isto zalili na slab zvuk.

Poslednja izmena:
Aj ti to cackaj pošto te ja ništa ne razumem, pa izbaci zip [emoji3] ne znam, verujem da je na drugim ok, jer nisam primetio da moram prst u uvo da turim gde je iole glasnije od potpune tišine, uglavnom, probao sam u potpunoj tišini na max i onda je normalno, na drugim romovima bi odzvanjalo na maximum kao na spikerfonu, ovde ne.. Druge sound modove nisam probao, mislim ni da ne može posle tvog zipa ?

https://mega.nz/#!gI9WnR5Y!d7yRVCKTv6UFpUNoVBu9hOznwjErhoMrs6x_AcNUYLw

Probaj, napravio sam novu verziju. Neke ispravke, jos malo debloata i Stock Boomsound fajlovi iz Stock HTC ROM-a. LMK i Heap size ispravljeni, kao i HWUI.

Jel moze preko prošlog zipa ili moram opet da se sveže instalira?

Moze preko proslog. :)

Ril sredjen. Ostalo je na CM-u da sredi kameru opet.. I m8 verovatno krece sa cm14.1 nightly-ima.

Super, znaci sve je sredjeno. Spreman za nightly :)
Jos selinux i neke permisije. Ne sme nightly-i da budu sa permissive kernelom(a sme 100 hakova za neke telefone.. smesno...).

Meni je i na Sense-u permissive :D

To ce valjda lako srediti, ako su sve do sada.

Meni je i na Sense-u permissive :D

To ce valjda lako srediti, ako su sve do sada.
Za sad oko 40 permisija ima, ja ne mogu vise da im dajem logove, previse vremena oduzima. [emoji23] Shim-ovao sam log od 100k linija za wifi/3g, i preko toga su sredili reboot, dosta od mene.

Za sad oko 40 permisija ima, ja ne mogu vise da im dajem logove, previse vremena oduzima. [emoji23] Shim-ovao sam log od 100k linija za wifi/3g, i preko toga su sredili reboot, dosta od mene.

Au, hvala ;)

Nego, trebalo bi da promene i kernel za official nightly. Stavice onaj stock cm?

Super i hvala jos jednom.

Je l' sve postavljeno na gerrit?
Koji kernel ide uz taj aicp?
Sve ide preko team-m8.. Pa ovaj nas polako stavlja na cm gerrit, i oni tamo merge-uju.

Послато са m8 уз помоћ Тапатока

Sve ide preko team-m8.. Pa ovaj nas polako stavlja na cm gerrit, i oni tamo merge-uju.

Послато са m8 уз помоћ Тапатока
Sto znaci da bi do kraja meseca vec mogli da ocekujemo prve nighlty-e.

Probacu ovaj aicp, a i cekam cm sa stock kernelom :)

Lepo radi, RIL sredjen, ne ceka se vise :)

AICP Android 7.1.

Screenshot_20161113-221316.png
Screenshot_20161113-231014.png
Screenshot_20161113-231104.png
Screenshot_20161113-231055.png
Screenshot_20161113-231042.png

Poslednja izmena:
A kamera?

Kamera radi. :) A zvuk? Pa... Ok, jeste dobar, ali naravno ne kao BoomSound. Definitivno moze da se koristi.

RR N izlazi danas ili sutra. CMTE je skoro zavrsen, za par dana ce biti merge-ovan.
235d2f05b287399436e4f79ebf56df71.jpg
a26c9560d2f207af19a3a1d9de4604e7.jpg
7ec6296d4bb22355da8e5cb18316b135.jpg
42e750c87871c2dd39617b3e60369a75.jpg

Vrh Dno