Šta je novo?

HTC One M8

A da, treba da se ceka nekoliko minuta da proradi. Nije lose, mozda probam.
Minut [emoji41] Screenshot_20161104-171159.png
Za sad je 'smooth'. Videcemo vremenom.
8aedfae6ed9cb96ef5d1b1fa38f3c387.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel to ima negde da se proba ili?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jel to ima negde da se proba ili?

Moze na pm, ali bolje sacekaj drugi build, fetch-ovao sam fix za video recording i kernel na enforcing(ne mora vise permissive).

Poslednja izmena:
Da, cist i planiram. AICP ima Pixel nav bar.

Ali odlicno radi i ovaj poslednji S.ROM. Ocekujem i Android N port, kinez ce sigurno portovati.
Nervirale su me animacije i launcher, ali vratio sam ih ubacivsi framewrok-res.apk i Prism.

A i novi SuperSU izasao
Screenshot_20161104-184327.png

Iphone?! Srecno onda :) Ja ne bih mogao da se priviknem na takav telefon/sistem. Probao sam, al jok, ne ide.

A Punisher? Vidim da ce biti 6P ;) Odlican telefon.
Једино ми се он чини као достојан наследник м8.. Али полако, треба још кеша да скупим.. М8 ме хвала Богу екстра служи.. Још видим ове нове ромове, па кад флешнем неки stable.. До после нове године нећу са м8 сигурно..

Ko hoce da proba 7.1 aicp, neka udari pm. ^^ FJIMG_20161104_215651.jpg

Minut [emoji41] Pogledajte prilog 213868
Za sad je 'smooth'. Videcemo vremenom.
8aedfae6ed9cb96ef5d1b1fa38f3c387.jpg

Radi sve ok, kao da je stable CM13 u pitanju. Malo je brzi od Android 6.0.1, a i opet moram da podesavam kernel. GPU na 200MHz i CPU na 2.419GHz, Smartmax governor, row 128KB. Sada radi kako treba :)

Једино ми се он чини као достојан наследник м8.. Али полако, треба још кеша да скупим.. М8 ме хвала Богу екстра служи.. Још видим ове нове ромове, па кад флешнем неки stable.. До после нове године нећу са м8 сигурно..

Da, 6P, pa i HTC 10 su dobri naslednici

Poslednja izmena:
Radi sve ok, kao da je stable CM13 u pitanju. Malo je brzi od Android 6.0.1, a i opet moram da podesavam kernel. GPU na 200MHz i CPU na 2.419GHz, Smartmax governor, row 128KB. Sada radi kako treba :)

Da, 6P, pa i HTC 10 su dobri naslednici
Цена *** :D

Оде у iphone :(
На коју си јабуку прешао?

7&128.
Iphone bas zbog bagova koji su mi mozak zadnjih pola godine popili. Dosta sam se zabavljao sa Androidom, rutovanjem i ubacivanjem ispravki romova ovoga onoga, od 2011 do 2016. Trebalo mi je nesto stable a i neka promjena. Sad za sad prezadovoljan, fluidnost, optimizacija i dizajn miljama ispred Androida...

Sent from my iPhone using Tapatalk

A funkcionalnost na prvom mestu? [emoji4]

A funkcionalnost na prvom mestu? [emoji4]

Funkcionise za ono osnovno :D

Ovaj CM14.1 radi super, ali samo kad se podesi, kao sto sam opisao. Verovatno je do kernela, moraju to da promene.

Inace, baterija me je iznenadila sa vecim klokom od default-a. Nema drain-a u pozadini kad je ukljucen data na 3G, tj. onaj radio active bug ne postoji.

Sa interactive, CPU 2.26GHz i min 27MHz GPU, baterija moze samo da bude bolja :)

Funkcionise za ono osnovno :D

Ovaj CM14.1 radi super, ali samo kad se podesi, kao sto sam opisao. Verovatno je do kernela, moraju to da promene.

Inace, baterija me je iznenadila sa vecim klokom od default-a. Nema drain-a u pozadini kad je ukljucen data na 3G, tj. onaj radio active bug ne postoji.

Sa interactive, CPU 2.26GHz i min 27MHz GPU, baterija moze samo da bude bolja :)
Nece lik da dira kernel, kaze ako ne znaju da podese, neka predju na ios :D Kompajliracu zile za tebe sa 2.3ghz stock kasnije haha.

Nece lik da dira kernel, kaze ako ne znaju da podese, neka predju na ios :D Kompajliracu zile za tebe sa 2.3ghz stock kasnije haha.

Ma ne treba, nisam noob. Mislim da ce menjati kernel za stock official CM. Ovo sto imamo je Team M8 kernel.

Ma ne treba, nisam noob. Mislim da ce menjati kernel za stock official CM. Ovo sto imamo je Team M8 kernel.

Ma znam, moze i direktno iz cm branch-eva da se kompajlira(znaci sa stock cm kernelom). Samo team-m8 ima vise fix-ova i brze se azurira branch od cm-ovog.

Team M8 je uvek bolje radio kada se dobro podesi.

Кад ће бити неки stable ромови да мало мењам и ја..

Pa pazi, sve radi osim sto cekas par minuta sim da se pojavi. Kako se vama cini? @Zile995 @pera987

@imotep95 Dobar je, dobar je. Kao da koristim poslednji CM13 nighlty bez bagova, ako pricamo o stabilnosti.

Samo SIM sto se ceka posle podizanja. Meni je brzo ucitao, za minut.

Ostalo sve ok, nigde FC-a, BT/Wi-Fi rade.
I iznenadjujuce je to sto radi Miracast, dok na HTC10/A9 portovima ne radi. Kamera radi, kao i snimanje.

Cekam par novih verzija. CM apps i neka resenja mi se ne svidjaju... DirtyUnicorns oduvek bio bolji :)

S.ROM poslednji je isto stabilan.

Najnoviji cm14.1 build, fokus sredjen na kameri i snimanje stabilnije.

E rom je odlican, uz drugi launcher vrh.. Nisam primetio seckanje a sad kad ste i kameru sredili biće još bolji.. U kernel se ne razumem a iPhone je mnogo skup, šta činiti? [emoji2]

E rom je odlican, uz drugi launcher vrh.. Nisam primetio seckanje a sad kad ste i kameru sredili biće još bolji.. U kernel se ne razumem a iPhone je mnogo skup, šta činiti? [emoji2]

https://www.youtube.com/shared?ci=HNAZ6p4NBIA Zile moze vise da objasni, ja stavim samo 2.3ghz i promenim governor na ondemand ili smartmax. Ne znam za ajfon, probao 7, oseti se trzanje u multitaskingu. Nije nu jabuka sto je nekad bila. Samo bubuljicavi klinci to nisu skapirali jos. [emoji23]

Poslednja izmena:
Poslednji CM14.1, sve ok radi.

Samo sporije podize osvetljenje posle otkljucavanja telefona. Tacnije sporije reaguje senzor. To se desava samo posle otkljucavanja.

Izasao novi CM build. Hvala @Imotep95 na novom build-u, skida se

Smorio me S.ROM kad sam video default LMK podesavanja. Kinezi... Ne razumem zasto zele sto prazniji RAM. A i ROM dolazi sa raznim Boosterima.

Nazad
Vrh Dno