Šta je novo?

HTC One M8

Zbog cega se mnoze pikseli obe kamere ? To neko pravilo ili zezanje.. ?

Zabagovao sam.. Jer ljudi koji na netu kace komentare mnoze pa reko otkud znam.

Rekoh vec pre par.. meseci, jedna kamera verovatno ima f1.8 ili f2.0 i veci senzor/ultrapixel za bolje low light fotografije i video a ova druga malo manji ili slican senzor, 10mpix (znaci ne UP) i f2.2/2.4 za sve ostalo. Nema mnogo logike :d ali cim ima 2 kamere pozadi onda ne vidim drugo objasnjenje.

Poslednja izmena:
neki lik sto odradio sliku.. da ovako izgleda i ja bih ga kupio :D

m8_adjustments.jpg

Moguce.. Mada jos uvek nisam koristio htc-ov skin,bilo bi zanimljivo :)

Da je takav sa 3gb ram-a i 2k ekranom opet bi trazili 5gb ram-a i 4k ekran.... pf.

Ne bi :d Za to vec treba 64-bitni Android, a to je ipak realna prica za sledecu godinu :type:

Specifikacije koje sam ja naveo bi definitivno navelo vecinu ljudi da predju na HTC-u, ali to su samo snovi koje ja imam za HTC kako da se vrati na put stare slave :p

Koja je fora da mora da ima 2k ekran?
Nije vam više dovoljno fullHD? Kao sto je ona One-u.

Narod je postao totalno lud i trazi vise, nebitno da li je zaista potrebno :d Uz prelep HTC-ov dizajn ta "nepotrebna" poboljsanja bi usijala potraznju za M8micom :smash:

Bez obzira na specifikacije cvrsto verujem da ce M8 imati odlican uspeh na trzistu ako HTC na vreme pocne isporucivati uredjaje. Ne treba zaboraviti da M8 ima SD utor sto je mnoge kupce odbijalo u proslosti...

Citam na xda da su ovi zvucnici napred prevuceni plastikom a ne aluminijumom kao na htc one.. Kazu ljudi nesto kao na htc one mini

Ako je izvedeno tako da to staklo/plastika prekriva sve delove (ekran, gornji i donji deo) to moze biti i dobro :type:

I don´t know if I can get over the top speaker and the MASSIVE black bezel.
Size is also quite "extrem". I need to test it befor I order...

"let me make things worse for you, these speaker covers are 100% fake metal like the One Mini"

i posle opet..

if u saw the one mini the cover is plastic with fake brushed metal protected by a thin transparent layer like gorilla glass

videcemo za dve nedelje sta kako..

inace ovo je tema,ima 620 strana http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411840&page=620

Realno za sada deluje da ni S5 ni One up nisu namenjeni vlasnicima S4 i One.

Naravno da nisu kad su ti vlasnici pod ugovorima. Meta su stariji S3 i ekipa koji su otplaćeni i zreli za zamenu...

Sad je po meni potvrdjena prica da je onaj klinac samo marketinski trik

Jeftine reklame,u prevodu hajp je uvek dobro dosao plus postoji neko razmisljanje da ce pustanje detalja vezanih za mob i to svakodnevno naterati ljude da sacekaju predstavljanje m8 ,u smislu da ce ih odvuci od potencijalne kupovine nekog drugog moba makar do 25og marta,mozda ce nekoga cak odvratiti od preordera s5 :)

U prevodu nista novo.
Ako kvalitet tih 5mpx slika nije odlican, dzaba sve i 3 da stave.

Znao sam da ce ugurati 3D glupost. Ocekivao sam ozbiljna poboljsanja, a ne igranje sa efektima :smash:

Vrh Dno