Šta je novo?

HTC One M8

Sta znam, meni je taj dizajn outdateovan. Vise bih voleo da nisu dirali proslogodisnji one.

The retail name of HTC M8 / The All New One is just One Up.

Ne zna se koje je gluplje...sta je sa njima...

One up nije lose.. Bolje nego one + itd itd..

A sledeći će se zvati push up :d

Dobar je naziv

The retail name of HTC M8 / The All New One is just One Up.

Ovo mu je stariji brat

7up.jpg

:d

'ebalo vas ime, ionako se svi telefoni ''zovu'' manje ili vise retardirano.

Ko zna sta ce imati taj 7Up.
To mu dodje kao S kod ajfona, one one up, two two up :d

Hmm, nego bolje da su ostavili HTC One samo druga generacija...slicno kao kod iPoda...koliko znam nema enumeraciju, vec se zna da je izasla nova generacija i to je to

Dobra ideja:

BiNv3_6CMAETDet.png

edit: Doduše, Samsungovo rešenje sa prozorom je,iako ružnije, daleko praktičnije - ipak mnogo znači mogućnost da odgovoriš na poziv ili pročitaš poruku.

Poslednja izmena:
Ko zna, možda i piše caller id kroz ove rupice i smisle nešto da se odgovori na poziv...

Piše, piše :), a touch bi trebalo da radi i preko maske :)

Izgleda kao neka carapa ***.. Dandy znamo da imas prototip kod sebe,baci neku rec o kameri :)

Izgleda kao neka carapa ***.. Dandy znamo da imas prototip kod sebe,baci neku rec o kameri :)
Nažalost nemam još uvek verziju sa finalnom kamerom. Mene isto užasno kopka, ali izgleda da će morati da sačeka zvaničnu premijeru :(

Ovakav odgovor nisam očekivao :)

Kako ga ja tumačim.

Sve to što pričaju (ne pričam samo za HTC nego i za ostale) kao znate to nije finalno ovo to nije ono, to će se ispraviti (a nikad se ne ispravi) bude tako kako jeste u tom trenutku.

Kamera je ista kao na One-u nema neke razlike sem dizanja na 5mpx (ako je verovati leak-ovima) brzina ista (One ispaljuje slike neverovatno brzo doduše zahvaljujući 4mpx nije to sad vau nešto borio bi se on sa 13mpx isto kao ostali)

Sve u svemu sve je isto. Sem što će biti S801 proc.

Ne znam da li će HTC uspeti da ubedi ljude da kupe One up, jer ja da imam One ne znam šta bi me nateralo da predjem na novi.

Opet to je moje mišljenje, voleo bih da me sve to demantuju ljudi koji će napraviti boom i kupiti One up i naterati Samsung da pravi bolje telefone.

Slazem se.
Za sad ne vidim neke prednosti i unapredjenja.

Ali opet treba napraviti razliku izmedju upgrade-a i poboljsanja i ispravljanja gresaka.

Upravo zato se Z2 cini kao najbolji izbor i zato su ljudi da tako kazem obmanuti ne bukvalno vec im se Z2 cini kao neki vau upgrade.
HTC jedino tu kameru i ima da unapredi prosto nema sta drugo. Isto kao Samsung dizajn. (A nisu)

Pa zato što su Z i Z1 bili shit, pa je zato vau Z2, trebalo im 2 generacije da isprave probleme. :d

Mada voleo bih da me HTC oduva sa nekom custom ultra 8mpx kamerom, a ova druga neka bude i 1mpx ne zanima me.

Ja mislim da ce kamera biti super, nekako imam osecaj da su se opekli na One-u pa se sad trude da se iskupe za to.. Dve kamere, povecavaju ultapixele itd.. Videcemo..

Pa o tome i ja pricam.

A Kamere su:

2 x 5mpx i 2mpx prednja. 100% tvrdim.
Mada za prednju i nisam siguran ali najverovatnije 2mpx ali to je nebitno.

Poslednja izmena:
Ne verujem da će kamera biti nešto extra...

I da ostave dosadasnju odlicno.. Kamera je prednja u vrhu, ako ne i najbolja trenutno. Veliki ugao pokriva i snima u FHD.

Realno za sada deluje da ni S5 ni One up nisu namenjeni vlasnicima S4 i One.

Prednja bi trebalo da bude 5 MP, a za zadnju stvarno ne znam šta da očekujem, jer je drugi objektiv i drugi senzor u odnosu na One + ceo trip sa drugom kamerom. Tako da jedva čekam da ga isprobam :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno