Šta je novo?

HTC One M8

Mali detalji cine One lepim uredjajem, a M8mici to nedostaje. Osetan je nedostatak dimond cut-a, nazad je isuvise zaobljen i te dve kamere su napravile zbrku nazad :S: Zavrsna obrada me podseca na sokovnike i tostere :d Na videu mi se cini cak deblji od One-a. Sto se tice on-screen tipki preko toga mogu preci, ali je smesno kako HTC sebi redovno puca u nogu. One je imao dve sistemske tipke, a ovaj M8 tri, sto govori da onaj koncept sa dve tipke nije bio najbolji :smoke:

Sapun + zadnja strana previše zakrivljena + šljašti taj pleh. Kukali su da se s3 i s4 malo razlikuju ali je makar bila promena na bolje, ovi se razlikuju još manje a nije boljitak realno

Samo ne znam odakle ovom klincu fon? Ne smem ni da zamislim kakvu ce kaznu da dobije.. :D

Sapun + zadnja strana previše zakrivljena + šljašti taj pleh. Kukali su da se s3 i s4 malo razlikuju ali je makar bila promena na bolje, ovi se razlikuju još manje a nije boljitak realno

I meni prvi One izgleda bolje jer ovo kuciste sljasti i ima malo ruzniji oblik ali pretera ga :d

Sense deluje veoma dobro.

Koliko je ruzniji od prvog htc one-a to recima ne moze da se opise.. Veliki fejl htca sa nav bar dugmicima. Donji deo moba izgleda uzasno

Plus je previse zaobljen,kao neki sapun.

http://www.phonearena.com/news/HTCs-Gordon-warns-kid-who-leaked-The-All-New-HTC-One-on-video_id53399

Ima da koknu klinca :)

Ahahahaha "It's not going to be a good week for you, my friend :-(" lmao :D...klinac ce da dobije srcku :d..meni to da kaze neko sa ovakvom titulom, HTC ‎Senior Global Online Communications Manager, morao bih da se odselim iz zemlje :p

Mali detalji cine One lepim uredjajem, a M8mici to nedostaje. Osetan je nedostatak dimond cut-a, nazad je isuvise zaobljen i te dve kamere su napravile zbrku nazad :S: Zavrsna obrada me podseca na sokovnike i tostere :d Na videu mi se cini cak deblji od One-a. Sto se tice on-screen tipki preko toga mogu preci, ali je smesno kako HTC sebi redovno puca u nogu. One je imao dve sistemske tipke, a ovaj M8 tri, sto govori da onaj koncept sa dve tipke nije bio najbolji :smoke:

A sta tebi smeta kod dva dugmeta na ovom One-u? :D

Meni je bas super, navikao sam se i sada su mi logicnija dva dugmeta od 3 :D

Koja slučajnost sa pojavom ovog videa na dan dodele oskara kad je note 3 selfie u tviter fokusu a galaxy s5 izlazi iz frižidera :)

A sta tebi smeta kod dva dugmeta na ovom One-u? :D Meni je bas super, navikao sam se i sada su mi logicnija dva dugmeta od 3 :D
Ne smeta mi apsolutno nista, ali je problem sto HTC nije konzistentan. Ako ste odlucili da su dva dugmeta super, pa teraj to do kraja neka to bude jedan od prepoznatljivih elemenata brenda. Oni bas suprotno idu, svake godine se traze sa novim resenjima :mad: Kao sto sam rekao, pucaju sami sebi u nogu :smash:

Upropasten dizajn.

Prvi One >>>>>>>>>>>>>>>>> Ovo.

Niti ga je iko video uživo, niti se nešto bitno razlikuje od prethodnika. 99% ljudi neće ni primetiti razliku. I dalje najlepši telefon.

Dajte molim vas... U pitanju je cist marketinski trik... Da li stvarno mislite da uradite nesto tako kao ovaj klinac da bi vam neko od "glava" iz firme kacio na tviter ili bi vam pak stigao e-mail, dalje od ociju javnosti... Mislim da svi znamo fore sa jabukom 4 i 4s kada su ih "zaboravili" u klonji ili baru.. Isto tako i nexus 5... Ovo je cisto lozenje i dizanje hajpa od strane HTC koji ocigledno pokusava drugaciji pristup marketingu (doduse jeftinim forama)... U svakom slucaju telefon iako je malo ruznjikav u odnosu na prvi One, nema sumnje da deluje kvalitetno i da su ozbiljno poradili na nedostacima (sd kartica, veca baterija, bolja kamera?) mada ostaje da se vidi jos kako ce se nova UltraPixel i ova dodatna kamera pokazati... U svakom slucaju ce novi One i Z2 oduvati S5... Sumnjam da ce cak Samesung smeti da objavi podatke o prodaji s5-ice vec ce funjarski da saceka koji mesec ili na leto da izbaci svoju "premijum" F- seriju koja bi mogla da parira ovim modelima...

Poslednja izmena:
Trakavica oko M8mice se nastavlja. Ispostavilo se da je klinac dobio od roditelja telefon i da ga je koristio neko vreme posto na telefonu ima svoje naloge na aplikacijama, gdje je cak na kik aplikaciji pokusao sakriti svoje poruke :d Mali je pokusao okrenuti pricu kako je telefon fake ali nije uspeo, posto na nalepnici nazad se video IMEI i ostale informacije. Po njegovim zadnjim tvitovima, izgleda da su mu starci otpusteni :smash:

Sta ga boli q... onda... Makar se qrcio sa The all new HTC One mesec dana pre sviju deca... :D

Meni je mnogo bolje ovo sto je zaobljen, nego kad ima ostre ivice. Bar ce biti ugodniji osecaj kad budes drzao u ruci.

Kakav je ovaj Jeff Gordon *****... da li je realno ovo?? :lupko:

Verovatno ce ga streljati ali pre toga da gleda kako mu matorce bacaju izgladnelim tigrovima.
:d

Cist marketing.

Moze bit`, a ne mora. Da je smisljen leak, sigurno klinac ne bi doslovno pretresao telefon, Sense 6 i sve nove funkcije koje ima :p

Najsmesniji je deo kada govori kako tel ima problema sa otvaranjem YouTube-a i onda se iznenadi kako se aplikacija brzo otvorila :d :d

Poslednja izmena:
I na One-u se YT aplikacija sporo otvara, bar kod mene. Bez obzira na ROM i verziju androida

odgledah malo bolje klip.. i moram reci da je ovaj klinac sigurno bio naduvan dok je pravio "review" :)

primetno je isto da je htc odustao od zero gap zavrsne obrade,to se moze izvaliti ako se bolje pogledaju coskovi uredjaja.

Poslednja izmena:
Svidja mi se sto ima da se snima ili slika prednjom i zadnjom kamerom u isto vreme, bilo bi kul da to dodje i na One(verujem da hoce sa Sense 6).
Ovo već ima One Max. Iskreno, ne znam zašto nisu ubacili na One u poslednjem update-u. Sigurno će doći sa sledećim.

Nisam još čuo nikakvu zvaničnu potvrdu, ali ne vidim razlog da ne dođe.

Ta opcija bi bas znacila One-u jer je power tipka na nezgodnom mestu. Sto kaze Dandy, ne vidim razloga da se ne pojavi :type:

Meni je sad double tap to wake i long press on htc logo to sleep :D

Mrak su im ove reklamice :type: Bas su osvezavajuce u moru ustogljenih i hiruski cistih reklama za mobitele koje gledamo zadnjih par godina od kako je Apple krenuo sa prese*avanjem o magicno napravljenim telefonima :d

Vrh Dno