Šta je novo?

HTC One M8

Bg6Yl2bCEAAG-Zl.png:large
Bg6FQRcCEAIGuOY.png:large

Slike se iz nekog razloga razlikuju kao sto vidite.

Kakav god da bude, crni ce biti najlepsi, mislim ako ne budu velika odstupanja od ovog dizajna

da li se zna gde je power dugme ? osecam opet gore.. po nekoj logici ovo ce biti duzi mobilni od htc one,sto znaci da tek sada nece moci da se dodirne power dugme

kao sto sam rekao,ako kamera bude krs mislim da ce ovo biti poslednji trzaj htc-a

Po ovim slikama, rekao bih da je gore.
Na onom sivom se vidi nešto gore kako "štrči".
Čini mi se da je dugme :)

Misli se levu i desnu stranu gornje ivice telefona :)

Hah, opet gore :d

Znaci lepo smo videli na slici da je sa desne gornje strane.

Obzirom na upravo objavljeni samijev flagship, M8 ce imati lak posao. :)

dovoljno da grunu 3gb rama i prosecnu kameru i nema da brinu.. :D na 8 od 10 polja ce biti ispred s5 :)

...i da bude 10x bolji, prodavaće se 10x lošije, tako da će imati sve ali ne i lak posao

A i tw je sramota za svet android-a .. Sense ga usiva..

...i da bude 10x bolji, prodavaće se 10x lošije, tako da će imati sve ali ne i lak posao

to stoji.. ipak iza samsunga stoji jedna od najvecih kompanija sveta ,ali ja ciljam na to da im je samsung ostavio prostora da se izvuku iz mulja. naravno da ne mislim da ce imati vecu prodaju

Samo da ne bude fijasko, kao prosli put, pa da krene prodaja tipa u avgustu, da nema npr pink spot koji mora da zakaci (svaki treci HON?!)... Ostalo je sve na njihovoj strani.

Mada bilo je i sa One-om, aliiii marketing je cudo. Kad bi ulozili bar 50% vise para na marketing nego do sada, isplatilo bi se 1000000%

Samo da ne bude fijasko, kao prosli put, pa da krene prodaja tipa u avgustu, da nema npr pink spot koji mora da zakaci (svaki treci HON?!)... Ostalo je sve na njihovoj strani.

Mada bilo je i sa One-om, aliiii marketing je cudo. Kad bi ulozili bar 50% vise para na marketing nego do sada, isplatilo bi se 1000000%

Nemaju para za materijale i da obezbede brzu distribuciju a da daju na reklame xD

Nije marketing problem koliko distribucija. Ne može niko da se poredi sa samsungom i nokiom.

E ovo moze da bude odlicno. Steta sto nisu spemili za mwc.. da se vec sad zna raspored snaga :d

sve se vidi osim semplovi :) a telephoto objektiv te veličine mogu misliti kakav kvalitet daje

The HTC exec also said that the company would approach each market differently this year. It will still focus on high-end devices in the US, while in India, for example, it’ll try to win the hearts of customers looking for mid- to low-end products. According to Yang, there will be no more “fancy marketing campaigns” (like the one from last year, when HTC hired superstar Robert Downey Jr. to promote its image). Instead, the Taiwanese handset maker will “actively engage” mobile operators and retailers.

eh moji vi.. :) mada promena strategije je uvek dobro dosla ,videcemo..

Hihi baš su luckasti... a sad ozbiljno, kome se uopšte dopada ovakav tip reklame...

Koji atak na mozak/razum.. prekinuo sam na pola. Ali valjda je vecini ovo zanimljivo, a ne kreativne i ozbiljne reklame.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno