Šta je novo?

HTC One M8

Hejteriii :D Do jaja je reklamica :p

I kako na osnovu ovakve reklame kupiti telefon?

Sve marketing magovi :)
A kada ste poslednji put na osnovu reklame kupili bilo sta?

BhfnFabCQAA0XfL.jpg:large
BhfnJb5CUAA8EbG.jpg:large

ovaj ga vec drzi u kejsu ili se meni cini.. ?

Ne čini ti se. Samo što već znamo kako izgleda, ništa novo nam ove fotke ne donose.

Samo da ne budu on screen buttons ... to mi se nikako ne 'dja, pogotovo sto ima mesta dovoljno za capacitive buttons.

istini zboris.. mada svi su najavili on screen ,tako da ce 90 posto tako i biti. sto je naravno lose za ovako lep mobilni

Zašto bi bili loši on screen dugmići?
Pa samo može biti lepši telefon...

mnogo izgubljenog prostora.. pogledaj mu donji deo. zvucnik 1 cm i ono crno kod znaka 1cm.. realno tako bi izgledao smesan.. tek na 3em cm ti stiskas back dugme ili home.. tako su mogli nav bar da grunu na sred ekrana,ista stvar.

Ako dudu On Screen tasteri, mislim da im je to korak nazad...bas nepotrebno "skrnavljenje" ekrana a mesta ispod ima sasvim dovoljno (sudeci po ovim slikama)... ,)

Reklamica im je skroz simpaticna :) Ke*ja mi se od Apple-style reklama gde objasnjavaju kako su specijalnom magijom stvorili carobni uredjaj :d

Reklamica im je skroz simpaticna :) Ke*ja mi se od Apple-style reklama gde objasnjavaju kako su specijalnom magijom stvorili carobni uredjaj :d

E bas to, a ovde su kroz salu napravili lepu reklamicu.

Nije loša reklama, mada je moglo to i mnogo bolje.
Biće još ovakvih teaser video klipova do 25. marta. Dizanje tenzije, ovo ono ;)

Nisu trebali da stave logo napred. Krš dizajnerski potez. Ekran treba da ide od zvučnika do zvučnika. A logo nazad samo ugraviran.

^^^^ Slazem se. One je postao itekako prepoznatljiv i njegov naslednik ne mora nuzno imati HTC-ov logo napred da bi se znalo kojem proizvodjacu pripada. Ugravirani logo nazad je sasvim dovoljan :)

Apple je davno skapirao da ako imas prepoznatljiv dizajn ne moras lepiti svoj logo na sve strane :d

Poslednja izmena:
Ne traže nego je preporuka, proizvođač može da stavi šta hoće.

"Selfie" ..... :p

Anyway, telefon leti. UI je dopadljiv, bez toliko bloat-a. Kvalitet izrade i "premium" feel je zadrzan.

U zavisnosti od baterije i kamere (sto je mozda i manje bitno generalno) ne vidim apsolutno nikakvu prednost S5-ice. Ovome jedino Z2 moze da stane na put.

Ko je bre ovom indijancu dao M8?
Baš me zanima da li je potpisao NDA (što bi trebalo da je obavezno) i da li će ovaj video da ga košta... mnogo...

Ma klinac je maznuo telefon od ćaleta koji je developer... još mu se vidi imei, sn... O kvalitetu recenzije je uzaludno trošiti reči. Čekam da vidim neki normalan snimak. Kvalitet i izgled telefona su kul. Meni se ne sviđa što je veći od One, imam malu ruku i One jedva držim.

Jedva sam pogledao video koliko lik iritantno prica.

Svidja mi se sto ima da se snima ili slika prednjom i zadnjom kamerom u isto vreme, bilo bi kul da to dodje i na One(verujem da hoce sa Sense 6). Jos da se vidi kakav ce biti kada izadje zvanicno, i da li ce biti vredan prelaska sa one-a, tj da li ce biti drasticno bolji ne racunajuci kameru.

I koliko mogu da cujem iz ovog videa zvuk je bolji, ako ne to moguce :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno