Šta je novo?

HTC One M8

Kako maloga nedje sad sastavljaju,ako ga je ljuti otac dovatio posle otkaza. :)

Ma jeste, otac radi na flagship-u svoje kompanije od kojeg uveliko zavisi buducnost iste, i onda jednog dana dodje kuci zaspe a prototipa se dokopa njegov sin-balavac-tinejdzer za 5 minuta slave?? Ma dajte...

Vise vuce na to da je marketing mada koliko su ljudi retardirani nista me ne bi iznenadilo..

Video je pun illuminati simbola, pogledajte dezen na krevetu.. kao i ova dva svevideca oka (kao gistro dve kamere).

sve je super samo retardirano sto nije htc logo izbacen i prosiren ekran jos nize

Cek o cemu se tu radi? Kao neko izgubio?

Ako stavimo na stranu da "Svaki ciga svoga konja hvali", mislim da ce "stari" One sa novim Sense 6 biti jos dugo vremena telefon koji ne treba menjati..

New One:

Dizajn -
(pozicija) Power button -
On Screen tasteri -
(ako se secam, Beats Audio vishe nije saradnik HTC-a), jos jedan -

OK,
Procesor, kamera i malo bolja baterija mislim da ne vrede novcanu razliku izmedju polovnog One i novog One + (ili kako god da ga nazovu)...

Ali to je samo moje misljenje, a vreme ce reci svoje... ;)

Poslednja izmena:
The-All-New-HTC-One-London.jpg

Oni ce ozbiljno da nazovu ovaj telefon "The all new One??"

Pa njima nazivi telefona nikad nisu bili jaca strana...ma samo neka bude dostojan naslednik One-a izes naziv :D

Ipak ne menjam ja moj one, 5x je lepsi od ovog novog.

Ovaj novi mu dodje hibrid izmedju onea i sensationa.

Poslednja izmena:
Voleo bih da objasniš barem jednu (i najmanju) sličnost sa sensationom. Meni se neke stvari kod dizajna M8 i više svidjaju nego M7 (barem koliko se vidi iz dosad procurelih fotki). Npr, više nema plastike oko telefona, već samo na gornjem i donjem delu. Mada generalno, ipak je M7 za nijansu lepši, skladniji.

Odlicno izgleda na zadnjim slikama. Izgleda da je plasticni deo samo na gornjem delu :) sto je za svaku pohvalu. Bice ovo opasan telefon :whip:

Meni izgleda skoro isto kao i One...
Uopšte nije loš :D

Dva blica razlicite boje?

Na Iphone-u se pokazao kao odlican, tako da je to jos jedan plus za HTC :D

Poslednja izmena:
A to se pali koji odgovara za tu situaciju? Moze neko detaljnije pojasnjenje?

True tone flash je odlična stvar, drastično poboljšava kvalitet slika sa blicom, evo videa koji objašnjava princip na 1:20
[YOUTUBE]pIaY8GcwoFo[/YOUTUBE]
Uopšte ne pravim puno fotki, ali kod onih koje sam pravio razlika je očigledna.
Slike sa blicom na starijim modelima ajfona nekad su bile izbeljene do neupotrebljivosti, a sad su boje fenomenalne, ne sumnjam da će tako biti i na novom One.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno