Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

Još malo utisaka...display mi je opasno jeo bateriju. Skinuo sam SetCpu i preko YoshiMod opcija stavio na 245-614MHz. Videćemo kako će se ponašati, inače sve ostalo je ok...za sad :).

Izgleda da i Sebastian napravio neki progres sa BT-om na SFM-u, uspesno je upario dva telefona, ali jos uvek bez data transfera...

Jel još neko ima problem sa GMail-om na SFM v1.1? Ne dobijam automatske notifikacije o novim porukama, iako je autosync uključen. Ostalo je manje-više ok, sviđa mi se novi sense.

Jel mogu da se instaliraju programi koji su stigli uz rom europen (sense) na ginger?
npr. streamfrien, onda onaj calendar (crveni), facebook chat i drugi?

Nikako nemogu da postavim temu koju hoćem??
Theme chooser i izaberem androidian i neće.gde grešim??

Zanima me jel ima neki yoshi rom 1.2 sa sensom? I kako promeniti ovu glupu animaciju kada se ulazi i izlazi u glavni meni. Thx :)

Jedini GingerBread ROM sa Sense-om je SFM v1.1. Ja ga koristim već neko vreme. Još uvek ima dosta nedostataka (ne radi BT, poneki FC i reload sense-a...), ali može da se koristi i poprilično je brz. Uskoro će novi update sa (možda) funkcionalnim BT-om i još par ispravki.

Lepo izgleda, samo pitanje je koliko je brz, da li je isti kao 2.1? Sta ce mi BT i onako ga ne koristim. Taman sam preso na stari radio.. :) Sacekacu taj novi update, pa cemo videti. A je postoji opcija za yoshi 1.2 da se kontakti linkuju sa fb akauntom kao i android 2.1 ? Meni su bili linkovani kontakti....medjutim ovde to ne radi :(

Probao ja Cronos i za sada sam vise nego zadovoljan. Uz ADW Ex 1.3.2 Magic radi kao zmaj. Mozda je Yoshi malo brzi ali Cronos mi je dosta stabilniji i sa manje bug-ova (da ne kazem bez jer sigurno ima neki za koji ne znam)

Jedini problem koji je preostao je osvetljenje tastature. Ja ga koristim i stvarno je dobar. A jos ima Sense-a. :p

Meni prosto superuser nece da radi na sfm 1.2. Sve verzije sam flashovao, ukljucujuci i tu koju si linkovao, i nece. Ne pojavi se ni aplikacija u meniju. Niti ima root.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

kod mene radi bez problema, sinoc instalirao i wifi tethering i radi sve kako treba... evo sad i titanium, lepo radi

Kod mene ni da bekne, a flashovao sam 3 puta ROM i sve verzije superuser sam probao. Koju verziju ROMa si flashovao? Europe 1 ili 2?

Kod mene takođe problem sa root-om. Flešnuo samo rom i taj fix i ne radi. Posle probao da flešnem su.zip, pa odmah ovaj fix i opet ništa. Sa marketa skinuo Superuser i opet nista.

ja stvarno ne znam sta je :) sinoc zamenim radio, odradim wipe :) , flesnem prvo sfm1.2_europe1 i odmah zatim ovaj superuser sto sam linkovao i nemam nikakvih problema - sve radi odlicno

Takodje, isti postupak i nije htelo. Probao sam sve kombinacije i nema su i nema.

Instalirao SFM v1.2 i Superuser + Busybox bez problema. Isprobao Titamium backup i radi. Nema FC-ova, bar za sad. Isprobaću kasnije još neku aplikaciju koja zahteva SuperUser permissions. Za sad sam zadovoljan. BT mi ne znači nešto preterano, ali lepo je što je i to sređeno.

Da li si sve instalirao odmah, iz recovery moda ili je bio neki restart između?

Bez restarta između instaliranja ROM-a i SuperUsera. Obavezno kompletan wipe pre bilo kakvog flash-a.

Ponovo sam stavio ceo New komplet i onda sam flashovao Europe 2, i onda superuser bez restarta. I proradilo je najzad. :)

Vrh Dno