Šta je novo?

HTC HD2

East Europe: (WWE_EastEurope) 3.14.479.2 - Link
World Wide English (WWE) 3.14.405.2 - Link

i ostali

Mislim da bese verzija 3.14 sa 2.15 radiom u paketu.

Nego da li jos neko koristi HyperDroid-CM7-v2.0.1? Dosta mi je slab 3G signal i uglavnom je na EDGE i cesto menja. Radio je 2.12. Windows Phone 7 je imao super konekciju...

Ja ga koristim i zaista nemam problema, cak mi je internet konekcija ubedljivo najbolja sa tim romom. ,) Koristim radio 2.15

E još kako da sačuvam imenik?

i ja ima 3.14.04666 dali da ubacujem tu verziju?
Uradis sinhronizaciju sa Microsoft Outlook-om;) Ili koristis aplikaciju PIM Backup pa sacuvas u njoj imenik, poruke, liste poziva, kalendar ili sta vec hoces..

Ne znam da li se spominjalo, trazio sam ali nisam bas mogao da citam sve strane :) Imam problem sa facebook mobile notifikacijama. Ukljucio sam da mi notifikacije stizu na mobilni, ali kad god dobijem poruku sa tog 32665 broja kaze mi "the contents of this message cannot be displayed" Ima li neko resenje?

U poslednje vreme sve češće na youtube nailazim na ovu poruku: This video is not aveliable on mobile.
Jel ima neka fora da se ovo preskoči na HD2 androidu.

Hitno mi je potrebna pomoc!

Nasli su mi telefon u servisu, nisu mogli da ga poprave i kazu da imam pravo na novi telefon, ali je problem sto sam ja telefon kupio od nekog coveka i sada on treba da potpise tamo za preuzimanje novog (zamenskog) telefona a ja vise nemam broj telefona tog coveka. Sta sada da radim?

potpisi se kao on:p

Izgleda nema nista od novog telefona, nazalost, jer ne mogu da nadjem coveka na kog se vodi telefon, iz telenora sam dobio samo ime i prezime, ali mnogo je takvih u Bg-u. Jedino mi ostaje da zatrazim svoj Hd2 nazad, takav kakav je, pa da sam placam popravke u nekim servisima.

Koristim već neko vreme UD 3.3 cwm i hteo bih da probam da zamenim radio sa 2.15 na 2.12. Jel moguće odraditi samo to bez reinstaliranja svega i ako može u par koraka neko da mi objasni.
Hvala.

Koristim već neko vreme UD 3.3 cwm i hteo bih da probam da zamenim radio sa 2.15 na 2.12. Jel moguće odraditi samo to bez reinstaliranja svega i ako može u par koraka neko da mi objasni.
Hvala.

ako si na vip-u, ostani na 2.15, od kako su poceli sa unapredjenjima 3g mreze baterija bolje drzi na 2.15 sa ukljucenim 3g (manja je potrosnja nego kad je iskljucen)

za telenor je verovatno 2.12 bolji

sto se tice postupka udji u hspl i fleshuj radio, android ti ostaje

Ima li neki rom baziran na Sense-u (nebitno koji sense) ali da je cLK rom?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991559
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915343

imas dva rom-a od ovog lika (arif-ali) koji je jedan od najaktivnijih u cLK prici. ima i drugih al' iskreno ne mogu nista vise da ti kazem ili preporucim jer nisam probao ni jedan sense rom jos od vremena SD build-ova. Ja trenutno furam tytung-ov nexus build dok se ne aktivira prica oko CM7 tj dok se charnsingh ne ukljuci ponovo u pricu. sta god da izaberes, nece se pokajati jer jednom kad probas cLK, neces se vise vracati na MAGLDR :)

ako si na vip-u, ostani na 2.15, od kako su poceli sa unapredjenjima 3g mreze baterija bolje drzi na 2.15 sa ukljucenim 3g (manja je potrosnja nego kad je iskljucen)

za telenor je verovatno 2.12 bolji

sto se tice postupka udji u hspl i fleshuj radio, android ti ostaje

Na telenoru sam.
Hvala na objašnjenju.

imas dva rom-a od ovog lika (arif-ali) koji je jedan od najaktivnijih u cLK prici. ima i drugih al' iskreno ne mogu nista vise da ti kazem ili preporucim jer nisam probao ni jedan sense rom jos od vremena SD build-ova. Ja trenutno furam tytung-ov nexus build dok se ne aktivira prica oko CM7 tj dok se charnsingh ne ukljuci ponovo u pricu. sta god da izaberes, nece se pokajati jer jednom kad probas cLK, neces se vise vracati na MAGLDR :)

Ok, magldr i clk su bootloaderi, zar ne? U cemu je tolika razlika u radu androida i romova koji su pravljeni za ova 2 BL, da bih presao na clk i da se vise ne vratim na magldr ?

Pisao dusko_m o tome, u ovoj temi
ovde i ovde

koliko sam ja pratio ppp je prilično sređen, ali bi bilo dobro da čujemo i iz prve ruke (ja sam još na magldr)

Poslednja izmena:
To i ja kazem kibiceru..

najvise mi prija mogucnost koriscenja ROM manager-a. skines zip, otvori se dialog box da li ces da ga otvoris sa nekim file manager-om ili ROM manager-om, dva put potvrdis da se napravi backup i sacekas...automatski reboot u recovery, automatski radi backup, automatski instalira zip i restartuje telefon. postupak instaliranja novog ROM-a ili bilo kakvog update-a je skracen 10 puta. nadogradnja CW recovery funkcionise direktno iz ROM manager-a. svaki put kada se podigne, automatski proveri da li postoji neka nova verzija i ponudi upgrade

i naravno, tu je off charge. punjenje baterije mora biti kontrolisano od strane kernel-a. ukoliko nema podignutog kernel-a nema ni punjenja, cLK resava to na nacin kako je inace reseno u android telefonima a to je da digne kernel recovery-ja koji kontrolise punjenje. MAGLDR jos uvek nema mogucnost to da uradi i kod njega je to reseno na nacin da se pri prikljucivanju punjaca, podigne android i na taj nacin omoguci punjenje. problem je ako npr baterija ostane bez dovoljno djusa da podigne android. tada ste u malo vecem problemu jer necete moci da na standardan nacin napunite bateriju. morace te da koristite eksterni punjac ili da direktno prespajate kablice sa USB-a na pinove baterije prililkom paljenja telefona.

a i lepo je da kada upalite telefon, odmah vidite android logo bez onog nezgrapnog 123456 GO GO GO :)

PPP je poprilicno dobro stabilizovan tako da cete vrlo tesko primetiti neke probleme za koje je potreban restart telefona a naravno, tu je jos uvek i nada de ce RMNET mozda u nekom momentu proraditi i na cLK.

Hvala na linkovima..
Ja sam vec na cLK, dugo takodje koristim non-Sense rom-ove ali sam hteo probati opet, da vidimo dokle se stiglo.. Necu na MAGLDR zbog toga, ovako mi se HD2 ponasa kako i treba da se ponasa native Android telefon :p

Flesovao sam rom od drugog kuvara tj UltimateDroid cisto da probam i zaboravio da prethodno uradim CWM backup ...... AAAAAAAAAAA sve poruke, sav call log nestao.

Ima li leka?......... hvala nema.

Sad kad sam vec napravio ovu glupost mogu i na clk da predjem samo da nema problema u 3G.

Jer neko probao neki od novijih romova sa najnovijim Sense-om? Ovih dana cu da probam neki pa reko ako neko ima preporuku :)

Ovaj je sveze update-ovan i deluje ok (po opisu i komentarima).

Ali ako si pogledao, dosta toga ne sljaka... :(

Ultimate droid 3.3 MMS problem...

Dok nisam njega stavio mms mi je radio sad samo pise ili downloading message ili samo sending message? Podesavanja su sva ispravna ali nema nigde opcije za izbor MMS profila.

EDIT:

U APN podesavanjima je istom profilu namesten i internet i mms (data radi a mms pending).

Poslednja izmena:
Vrh Dno