ima li neko da je uzeo hd2 preko telenora na onoj akciji na 6 rata, gde se iste placaju preko EFG banke...
i ako ima, da li je neko pokusao da ugasi taj @$#@%@# EFG racun tj. tu masterkarticu..
ono tamo su stvarno nevidjeni *****i, neljubazne i uobrazene sluzbenice na telefonima.. gde ih samo nalaze
kad je trebalo otvoriti racun, svi su ljubazni i ekspeditivni.. za sat vremena telefonski je gotovo, uz malo internet popunjavanja formulara
kad treba ugasiti racun, onda je procedura, koja uz to kosta 500 dinara + namirivanje minusa na racunu (koji opet oni prave, pakovanjem onim mesecnih 100-po-100 dinara+kamata za odrzavanje)
kao da vec nisu dovoljno uzeli kroz otplatu rata i 6mesecno odrzavanje
da skratim? da li je neko gasio taj racun, i kako je prosao, pre svega finansijski .. ili da ga ostavim ovako zainat.. da im ne placam nista.. bas da vidim da li ce da me tuze... (##$@%@#$ i njih i njihove kartice)
p.s.
sto je najgore bio sam pre 2 nedelja do njihove najblize ekspoziture (cak i nemaju svoju u mom gradu), ali su mi ljubazno objasnili da tog dana ne mogu da vrse brisanja i nulovanja racuna jer imaju problema sa bazom pa dok se ne popravi, tako stoji stvar. cak mi je i sluzbenica pokazala mail iz beograda gde to sve pise.. e sad, ili sam ja bio baksuz pa pogodio pogresan dan, ili im je to zvaka koju povremenu koriste kao metodu odvracanja, ja ne znam...
da se ne ponavljam sad kao papagaj, kako sluzbenica na brojevima za podrsku i informacije, kao robot izdeklamuje zvanicna obavestenja i informacije na svako pitanje, a svaki pokusaj diskusije ili konstruktivnog razgovora gde se naslucuje da je sustina problema u njihovoj kompaniji/banci (lego birokratizovanih lopova, ja bih dodao, i to sa debelim platama) se zavrsava sa "hvala dovidjenja" i "to bi bilo to"