nemanjahtc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 170
vec mesec dana je proslo od kako sam predao hd2 u telenorovoj radnji radi reklamacije i jos uvek nemam nikakve informacije, nakon kog vremena mogu da trazim drugi telefon u toj vrednosti?

Moze li mala pomoc za novajliju sa Win Mobile :
Kako se na HTC HD2 (MTS) u WinMobile podesava Yahoo e-mail nalog za dolaznu postu ? Koji su server "dolazni" parametri ?
(Odlazna je podesena...)
Možda nisi pod "advanced server settings":Hvala, ...sve uradio i - sad nece ni da salje ni da prima ?!?
http://www.knowyourmobile.com/smart...45674/how_to_set_up_email_on_the_htc_hd2.html
Kad pokusam probni mail da posaljem - odgovori "cannot connect with current connection settings, to change... tap Settings"
Kad pokusam da "tap Settings" ne moze da otvori ponudjenu opciju ???
Ima li neka fora kod HD2 ili MTS-a ?
:wall:

Da stoji razumni rok i zavisi od vrste, načina rada, godišnjeg doba, potrebe...etc. uredjaja koji je na servisu.je l' bas stoji "razuman rok" u zakonu? posto tako mogu da zavlace kako hoce...
Da stoji razumni rok i zavisi od vrste, načina rada, godišnjeg doba, potrebe...etc. uredjaja koji je na servisu.je l' bas stoji "razuman rok" u zakonu? posto tako mogu da zavlace kako hoce...
Telefon si dao na servis Telenoru, od njih da i zahtevaj nazad, sta tebe briga ko je serviser.
Ima Telenor i tvoj puni IMEI, bez brige.
TT
Ja sam im i reko da od 1.1.2011 vise ne vazi onaj rok od 45dana a oni kazu "ne ne vazi to jos uvek" to su mi rekli i ovi u Nisu i ovi iz BG-a, i sada ja ne znam sta da radim, kako da im trazim nov telefon kada ce mi oni reci sacekaj da prodju tih 45 dana... a ja u ponedeljak opet idem kod njih...
Ja sam im i reko da od 1.1.2011 vise ne vazi onaj rok od 45dana a oni kazu "ne ne vazi to jos uvek" to su mi rekli i ovi u Nisu i ovi iz BG-a, i sada ja ne znam sta da radim, kako da im trazim nov telefon kada ce mi oni reci sacekaj da prodju tih 45 dana... a ja u ponedeljak opet idem kod njih...
Koji je zadnji fabrički ROM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari