Meni je mnogo bolji Dialer2 (kazem meni).
Hm,citam i ja sad postove i izgleda da ipak jos uvek nije to to za nase hd2-ke.Neki predlog za rom?
Hvala. Uspeo sam.flash-ni MAGLDR. u njemu bi trebalo da radi opcija sa mozes da formatiras karticu...ili ubaci karticu u neku Nokia-u pa probaj da uradis format
Waylander;2479193... Elem posle duze citanja po XDA upucao sinoc [URL="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899" je napisao(la):[24 FEB][ZIP][★★★★★]HyperDroidGBXv7[AOSP-2.3.2][a2sd+][KER:TYT_R6][BUILT FROM SOURCE][/URL].
Prvi utisak je da sve radi brzo i bez stucanja...
instalirao sam i ja Core droid HD v1.4 i sve je ok, ali mi se cini da ne radi bas glatko kao na obicnom Desire romu, nije da mi secka ovaj Core droid ali imam utisak kao da radi pod malim opterecenjem i kao da se malo muci.
Kako radi ostalima koji ga koriste? jel treba mozda neko podesavanje tj.iskljucivanje nekih procesa da bi radio bolje?
pozz
Ja imam radio na tom bulidu, a skini ga sa marketa.
Jedno pitanje: da li je normalno da baterija skace sa 3ma do 300, 350 ma, cak je jednom bila i na 414ma???
Hvala unapred!
Imam ga i ja zadnja 3 dana. Extra izgleda, ali nazalost u pravu si sto se tice seckanja. Zna cesto u toku dana da zabaguje na 2-3 sekunde. Inace, 30% sporije reaguje na "komande" od ostalih Desire verzija. Veceras cu da probam ovaj Hyper, sto savetujete pa cu da vidim koji je bolji
Ciao imam jedno pitanje!
Jutros sam install gore navedeni ...droid!
nema FM radio!
ladno, a on mi bash znachi, koristim ga dosta!
da li ti, ili nego drugi zna neki .apk za fm tuner koji će da shljaka na ginger-u!
hvala!
Na zvanichnom forumu build-a nisam uspeo pronacji valjani info, a qvar je naravno kao i svi qvari je nadobudan! ***, mozhe mu se, ne?
me-...I am a big fan of FM radio! is there any possibility for me to install?
a third application, or similar...? chef pongster-No FM app in this build ever... maybe in my future CM7 build.... not sure but I may or may not include it there...-and quote
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari