Da li ponovo ispocetka:
1.Task 29
2. Radio rom - JOK
3. Magdlr
4. CR
5. Deljenje SD kartice
pa rom ili moze i bez ovih koraka.
Puno biste mi pomogli, hvala vam puno!
Kako je prestalo unapredjivanje MDJs CyanogenMod 7 build-a i njegova distribucija, koji nand preporucujete kao dostojnu zamenu?
meni dovoljnoDesire HD
Tu je voodoons zagovornik, primo se na SenseOn koristi valjda HD2 CoreDroid DHD V1.4. Tu je i RAFDROID HD 3.1,
Moze, ali tek sutra. Linkovi su mi na poslu![]()
imas na merketu Dialer One koji ima ima sličnu funkcionalnost kao sense dialer
Hval Dusko
Jos nesto mi je bitno, a to je kamera koja mi se cini boljom na RAFDROIDU 3.1 HD LIGHT (odnosno na Sense-u) u odnosu na CM i UD romove.
Скини програм Camera 360 ( по могућству Ultimate) и више никада нећеш бринути о томе каква је системска апликација за камеру![]()
A kazi mi je l ti je type network podesen na WCDMA only ili kombinacija WCDMA/GSM???@ zokifcrs
Mora da je neka koincidencija. Nešto drugo ti je srkalo bateriju, teško da Radio ROM može toliko da utiče. Ja koristim 2.15, Telenor, i zadovoljan sam. Možda je moguće da 2.14 daje bolji batt life, ali sigurno razlika nije tolika. Nedostupnost je problem Telenor mreže, kada postoji 3G/H konekcija, ovde na forumu su se žalili ljudi i sa Nokiama. Dakle, nije ni do HTC-a, ni do Radia, ni do ROM-a/kernela. Jedino je, čini mi se, Radio 2.06, imao problem da te pri prebacivanju 2G/3G otkači sa mreže na par sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari