Da li ponovo ispocetka:
1.Task 29
2. Radio rom - JOK
3. Magdlr
4. CR
5. Deljenje SD kartice
pa rom ili moze i bez ovih koraka.
Puno biste mi pomogli, hvala vam puno!
Kako je prestalo unapredjivanje MDJs CyanogenMod 7 build-a i njegova distribucija, koji nand preporucujete kao dostojnu zamenu?
meni dovoljnoDesire HD
Tu je voodoons zagovornik, primo se na SenseOn koristi valjda HD2 CoreDroid DHD V1.4. Tu je i RAFDROID HD 3.1,
Moze, ali tek sutra. Linkovi su mi na poslu
imas na merketu Dialer One koji ima ima sličnu funkcionalnost kao sense dialer
Hval Dusko
Jos nesto mi je bitno, a to je kamera koja mi se cini boljom na RAFDROIDU 3.1 HD LIGHT (odnosno na Sense-u) u odnosu na CM i UD romove.
Скини програм Camera 360 ( по могућству Ultimate) и више никада нећеш бринути о томе каква је системска апликација за камеру
A kazi mi je l ti je type network podesen na WCDMA only ili kombinacija WCDMA/GSM???@ zokifcrs
Mora da je neka koincidencija. Nešto drugo ti je srkalo bateriju, teško da Radio ROM može toliko da utiče. Ja koristim 2.15, Telenor, i zadovoljan sam. Možda je moguće da 2.14 daje bolji batt life, ali sigurno razlika nije tolika. Nedostupnost je problem Telenor mreže, kada postoji 3G/H konekcija, ovde na forumu su se žalili ljudi i sa Nokiama. Dakle, nije ni do HTC-a, ni do Radia, ni do ROM-a/kernela. Jedino je, čini mi se, Radio 2.06, imao problem da te pri prebacivanju 2G/3G otkači sa mreže na par sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari