Šta je novo?

HTC HD2

pronashoa sam/tj rekao mi -Fishawy- na XDA -Energy- forumu, kako se iskljuchuje vibracija na "star" i "X" -u!

Start - Tools - X Button Settings - Advanced tab - Set both vibration times there to 0.

Poslednja izmena:
probao, posle restarta ga vrati na staro. zona jeste gmt+1

trebalo mi je malo vremena da provalim da kad uradim restart on doda +1. mislio sam da je do neke aplikacije prvo, pa sam brisao sve sto moze da petlja sa vremenom/satom u telefonu, ali nisam skapirao u cemu je problem.

uglavnom, kad namestim sat kako treba i uradim restart, onda bude kako treba +1 i to moze tako u nedogled.
onda sam ponovio to (namestio vreme, restart) i sada je +1. onda sam ODMAH uradio jos jedan restart i dobio +2, jos jedan +3 itd :)

dakle svaki restart dodaje +1, a zasto, ne znam

Isključi automatski DL vremena sa interneta, pa probaj te restarte, pretpostavljam da onda neće biti +1? Ako ne bude, onda mora da je neka greška u setovanjima.
Ako bude - onda Hard reset :)

P.S. imaš li ručno dodate gradove? Probaj da ih sve obrišeš, nek ostane samo My location. Internet mu daješ gprs vezom ili WiFi?

Poslednja izmena:
iskljucio internet sync, restartovo, +1 opet

uradio task29, opet stavio rom (task29 mu dodje ko hard reset right?) i ista stvar...

samo my location imam. preko wifia.

Market?

Elem, napravih i ja android na svom telefonu i sve super, nije čak bilo mnogo ni teško.
Stavih hspl3, radio 2.12 i dutty ROM i onda startovah FroyoStone_Sense_V3.2 android.
Sve radi super osim najvažnije stvari zbog koje sam se i zezao sa androidom a to je market!
I to kamo sreće da uopšte ne radi, već on malo radi, pa malo ne radi a ja probah sve moguće recepte koji se dadoše izguglati (clear data i cache, unmount SD card...).
Problem nije redak, vidim da ga dosta ljudi prijavljuje, ali nigde rešenja i čini mi se da ipak velikoj većini market radi bez problema.
Kod mene je uglavnom download unsuccesful a u retkim slučajevima kada download i krene vuče se kao preko dialup-a (naravno zakačen sam na wi-fi) pa ako je program malo veći retko kad i stigne do kraja...

Pa bih hteo da čujem vaša iskustva sa marketom i da li bi pomogla nova verzija androida?

Taj Android build koristi PPP konekciju, a ona, na žalost, ne radi kako treba. Smrzne se, a ikona i dalje pokazuje da si konektovan.
Probaj sa WiFi konekcijom. Market bi trebalo dobro da radi.

Kažu da je problem gprs veze mnogo manje izražen na hastarin kernelima. Ne znam, nisam se toliko igrao (trenutno držim isti ovaj darkstone build, i imam problema sa konekcijom)

Jedno glupo pitanje, al kopka me!
Postoji li autodelete opcija u kalendaru? Kako podesiti da se stavke koje su prosle same obrisu? Ako ne postoji, znaci li to da se podaci neprekidno gomilaju u kalendaru?

nisu li malo oshtre ivice i ne obradjene na tom drzhachu!?
ja sam qpio apsolutno identichan u inostrastvu za nekih 4-5e i nisam smeo da stavim tel na njega!
imam utisak da cje se telefon poshteno izgrebati!
Da, neko je vec pisao o ostrim ivicama drzaca sa istog sajta.

Neki krsten drzac?
I garmin i igo odlicno rade ali fali drzac... :d

bio sam na topiku njegovom i pitao, kaze par ljudi da im je ok

ili si ti nesto pokvario "strucnim" cackanjem ili si doziveo bad flash. lepo sad fleshuj rom opet, ne zaboravi sve korake koje sigurno ranije nisi uradio kako treba, znaci: format sd kartice, task 29, flash rom, hard reset, onda koristi telefon normalno.

cim udjes u drugu vremensku zonu telefon namesta sam sat, a kamo li kad se menja dst. ovo mora da funkcionise kako treba na svakom hd2 romu, igrom slucaja koristim duttys romove odavno tako da ovo sigurno radi :)

I ja imam isti problem, reset i sat ode +1 od danas... a jutros je sam promenio kako treba... Energy, poslednji 6.5 rom (21916)

nasao sam ovo - http://htcwiki.wetpaint.com/thread/3639870/Time+keeps+changing+one+hour+ahead+!!!+HTC+HD2

i kad uradim ovo

Settings-All Settings-Personal-Phone-CDMA services-Time Synchronization and click "get settings" Then uncheck the "Time Synchronize with mobile network automatically". Then I went and manually changed my time zone (on that same screen click "Clock&Alarm"). It stayed on that correct time zone.

ne dodaje +1 nakon restarta

Kad ih je vec neko pomenuo. probao sam ovaj njihov auto nosac za telefon i kada se covek navikne to je ok. tj ne grebe ali mora sa dve ruke da se i stavlja i skida. ako to radite jednom rukom onda po pravilu sa one strane gde je jedan drzac dolazi do grebanja.
ono sa cime sam extra zadovoljan je antiglare folija kupljena kod istog prodavca. niko drugi je nema pa ga zato pominjem. probavam danas na suncu, extra.

ima li neko mozda mogucnost/zelju da slikama pokaze kako radi antiglare folija

znaci ne one marketing slike gde je sve prenabudzeno i nema veze sa realnoscu
nego da neko slika drugim telefonom ili fotoaparatom ekran hd2 pri jakom suncu sa i bez antiglare folije..

cisto me zanima kolika je razlika..
uvek me je nerviralo kod telefona sto pri jakom suncu, a cesto mi se desava leti i u prolece dok zavrsavam poslove po ulici i gradu, maltene nista ne vidim na ekranu, vec moram da trazim hladovinu i senku

kupio sam ranije u trznom centru neku univerzalnu antiglare i to je bio uzas. ova koju sam sad kupio, cim sam otvorio videlo se da je druga prica. folija je sa obe strane zasticena nalepnicama i secena je po meri.
probao sam bas pod direktnim suncem i vidi se sasvim pristojno. kada vozim sada ne moram da skidam suncane naocare.
jedino malo susti kada se ide prstima po njoj. po meni obavezna stvar za hd2. hteo sam da narucim iz inostranstva ali me izadje mnogo skupo a isto kao i ti ne znam jel valja necemu. e sad kada je dosla napokon kod nas i pritom je cena pristojna probao sam i preporucujem je bez razmisljanja.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
kupio sam ranije u trznom centru neku univerzalnu antiglare i to je bio uzas. ova koju sam sad kupio, cim sam otvorio videlo se da je druga prica. folija je sa obe strane zasticena nalepnicama i secena je po meri.
probao sam bas pod direktnim suncem i vidi se sasvim pristojno. kada vozim sada ne moram da skidam suncane naocare.
jedino malo susti kada se ide prstima po njoj. po meni obavezna stvar za hd2. hteo sam da narucim iz inostranstva ali me izadje mnogo skupo a isto kao i ti ne znam jel valja necemu. e sad kada je dosla napokon kod nas i pritom je cena pristojna probao sam i preporucujem je bez razmisljanja.

jel moze neka bliza informacija gde si uzeo foliju i po kojoj ceni :D

ja sam qpio tu iz inostransta i verovatno je identichna (da, ista je sada sam video)kao shto se ovde prodaje!
nisam dochekao da je probam na suncu!skinu sam je odmah!
mnogo je neprijatan osecjaj pod prstom -po mome mishljenju/afinitetu
i jako je zrnasta, slika na ekran sa njom je katastrofa -po mome mishljenju/afinitetu

http://www.netimes.com/shop/glarefr...c-hd2-t8585-htc-leo-p-2466.html?cPath=445_436

Taman sam hteo da naručim dotičnu foliju, kad pročitah ovo iznad, i šta sad?, uzeti ili ne uzeti? Stvarno bi bilo lepo i korisno kad bi neko ko je ima, slikao HD2 sa njom na suncu i bez nje.

PS: da li je neko na linku koji je postavio mishans video koliko košta Extended Battery and Battery Cover od 2400mAh, da li je ta cena od 120$ normalna?

Imas na ebayu te baterije od 2400mAh za 20ak $ i originalnu za 60$ sa sve poklopcem baterije

Taman sam hteo da naruč....ideo koliko košta Extended Battery and Battery Cover od 2400mAh, da li je ta cena od 120$ normalna?

Znash shta?-mozhda ta folija i fercera na suncu kako treba!ali mnogo kvari prikaz ekrana i osecja pod prstima!
ja sam imao osecja kao da mi je pesak pod prstom,a ekran kao da je frosti! kao na staklenu flashu kada se uhvati led iz zamrzivacha!
ne znam kako da Vam drugachije opishem moj utisak, a opet sa druge strane mozhda to nekome ne smeta i ne primecjuje!

$120.00HKD
HKD-1 Hong Kong dollar = 0.128992 U.S. dollars

Poslednja izmena:
Moja greška, nisam video da su to Nong Kong-ški dolari, sad vidim da piše u eurima.

ljudi, folija je 350 kinti pa ko zeli neka proba. meni je ok. iskreno, ne vidim sta na njoj moze bolje da bude.
+
antiglare,
ne masti se ekran
-
peskirana je.

ljudi, folija je 350 kinti pa ko zeli neka proba. meni je ok. iskreno, ne vidim sta na njoj moze bolje da bude.
+
antiglare,
ne masti se ekran
-
peskirana je.

Kolege i ja smo uzeli, bas tu od 350, doneli nam u firmu, i ono.. Odlicne su, vec 3 nedelje mi je na fonu, i nemam nikakvih zamerki. Neko je hteo da uporedi i da se snimi sa i bez folije, na suncu. ***a, vec stavio i kasno je za to.
Ali realno, za te pare extra kvalitet, plus je iseceno kako treba, samo je "nalegao", ma kao po defaultu :D I da, sam rad po ekranu deluje mnogo tecnije SA ovom folijom...

Svaka preporuka ;)

Google Sync: Setting Up Your Windows Mobile Phone for Google Sync

To set up Google Sync on your Windows Mobile device, please follow the steps below.

Important Note: Make sure that you have backed up any Contacts and Calendars from your phone to your computer before proceeding.
Getting Started
1. Open the Microsoft Exchange ActiveSync application on your device's home screen.
2. Click Set up your device to sync with it.
3. Enter m.google.com as the server address.
4. Ensure that the SSL option is selected.
mobile_138636a_en.gif

mobile_138636b_en.gif

Sign In to Your Google Account
5. Click Next.
6. Enter your full Google Account email address as the User name.
7. Enter your Google Account password as the Password.
8. Leave the Domain field empty. If your device requires you to enter a domain name, enter google.
9. Click Next.
10. Check Contacts, Calendar, or Email, depending on which you'd like to sync. (Tasks is not supported and will lead to an error if checked.)
11. Click Finish.

mobile_138636c_en.gif

mobile_138636d_choose_data_en.gif

12. Press the Sync softkey on the left to synchronize.

mobile_138636e_en.gif

P.S. Izvanjavam se ako je bilo ali ja nisam mogao da nadjem u ovoj temi.
Ovaj postupak omogucava da koristite Outlook na HD2

nasao sam ovo - http://htcwiki.wetpaint.com/thread/3639870/Time+keeps+changing+one+hour+ahead+!!!+HTC+HD2

i kad uradim ovo

Settings-All Settings-Personal-Phone-CDMA services-Time Synchronization and click "get settings" Then uncheck the "Time Synchronize with mobile network automatically". Then I went and manually changed my time zone (on that same screen click "Clock&Alarm"). It stayed on that correct time zone.

ne dodaje +1 nakon restarta

ne znam kako je sada kod tebe, ali i ja imam isti problem :(
Svaki restart - doda +1
Sinhronizacija sa mobilnom mrežom - uvek podesi na sat vremena više od tačnog vremena.
Vidim na XDA gomila tema sa ovim problemom, bilo ih je i u martu

Ja sam resio tako sto sam iskljucio automatsku promenu sata i vremenskih zona i tako je do daljnjeg

Nazad
Vrh Dno