Šta je novo?

HTC HD2

Daj nesto opipljivije, koji app ili regedit to odradi ? Artemisov je rom, cisto ako znaci sta :)

ne znam za artemis, al na energy i eleganciji mozesh da stavish notfikacije u jedan bar i da njega postavish gde zelish

Ево мене опет.. Добио сам фон, и на њему energy rom... Е сад, кад уђем у tools видим иконицу да launch android, али ми пријави неку грешу.. Прочитао сам да треба покренути пре тога нешто, па одакле да покренем то нешто :) ?

Ево мене опет.. Добио сам фон, и на њему energy rom... Е сад, кад уђем у tools видим иконицу да launch android, али ми пријави неку грешу.. Прочитао сам да треба покренути пре тога нешто, па одакле да покренем то нешто :) ?

pa jel imas android na memoriskoj kartici? Ta ikonica "android" ti pokrece te potrebne stvari automatski i odma krene ucitavanje androida. Tako je bar meni

kako da podesim da primam email sa firminog servera,znaci excange.neko je napisao da podesava za firmu pa i mene zanima,inace mogu da vidim mail preko opere na adresi https://email.xxxxx.co.rs/exchweb/bin/auth/ ali mi svaki put inastalira sertifikat,e sada mene zanima kako da podesim da primam u outlook-u?

Treba ti .CER fajl, tj sertifikat. Njega instaliraj, pusti ga da ode na default poziciju - root certificates.
[Drugim rečima, treba ti isti fajl koji bi ti bio potreban i za podešavanje Exchange accounta u MS Outlook-u (na PC)].
Onda podesi Exchange account ili na telefonu, ili preko ActiveSynca. Za to će ti biti potrebni: Server adresa (to je zapravo OWA adresa), ime domena, user i pass.
To sve znaš kako?

P.S. Android ti neče tražiti .CER fajl. Samo pri prvom konektovanju će izbaciti prompt, prihvatiš, i teraš dalje

Imam jedno pitanje:
Sta mislite da li signal i dostupnost zavise iskljucivo od radia ili malo i od kombinacije nekog ROM-a sa radiom??? Npr. Ako meni odgovara radio 2.12, sa promenom ROM-a, da li moze da se desi da na tom ROM-u se drugacije ponasa radio?
Hvala unapred!!!

Treba ti .CER fajl, tj sertifikat. Njega instaliraj, pusti ga da ode na default poziciju - root certificates.
[Drugim rečima, treba ti isti fajl koji bi ti bio potreban i za podešavanje Exchange accounta u MS Outlook-u (na PC)].
Onda podesi Exchange account ili na telefonu, ili preko ActiveSynca. Za to će ti biti potrebni: Server adresa (to je zapravo OWA adresa), ime domena, user i pass.
To sve znaš kako?

P.S. Android ti neče tražiti .CER fajl. Samo pri prvom konektovanju će izbaciti prompt, prihvatiš, i teraš dalje

jel mozes to podobnije da mi objasnis.znam da kada sinhronizujem sa pc-jem imam i te emailove na telefonu(exchange) ali meni treba da mogu da proverim putem gprs-a.

MOgu, ali tek večeras, zauzet sam ceo dan. Možda će se neko javiti u međuvremenu, dosta ljudi koristi kompanijski exchange.
U svakom slučaju: mailove možeš sinhronizovati ili sa PC-em, ili sa Exchange serverom. Ne mogu obe opcije. Najbolje je sa Exchange sinhronizovati e-mail, kontakte, kalendar, notes, žta već koristiš. Ja sa PC-em ne sinhronizujem ništa (PC Outlook sve ovo takođe sinhronizuje sa Exchange serverom, uvek imaš sve svuda)

jedno pitanje na temu sinhronizacije
ja u telefonu imam u contact listi i mnoge druge telefone/adrese koje ne koristim na poslu... i ne zelim iste na racunaru/sluzbenom mail accountu..

ako uradim sinhronizaciju poslovnih kontakata sa telefonom, da li cu izgubiti ostale contacte na telefonu odnosno da li ce mi se sluzbeni account napuniti podacima iz telefona... tj. ja hocu da sinhronizujem samo ljude sa posla sa onim sto imam u telefonu... da podaci na poslu postanu potpuniji za ljude koji su tu, a da podaci o ljudima sa posla se dopune/dodaju u telefon.. ne zelim da izgubim/izmenim sve ostalo????

Може линк на пвт. за иго8 и неки проверен андроид ...

Унапред хвала :)

Jel neko nasao u Bg kvalitetan drzac za kola? Jel ima kod nas da se kupi Brodit?

Тек сам узео телефон, али сигуран сам да имам тај Swype на њему...

Prilozi

• Exchange Account na WM6.doc
    326.5 KB · Pregleda: 393
Poslednja izmena:
nisu li malo oshtre ivice i ne obradjene na tom drzhachu!?
ja sam qpio apsolutno identichan u inostrastvu za nekih 4-5e i nisam smeo da stavim tel na njega!
imam utisak da cje se telefon poshteno izgrebati!

Poslednja izmena:
je l' imao neko problem sa DST jutros?
get time from the internet stikliran, ne pomaze...

kad udjem u podesavanja i rucno podesim vreme, on ga vrati na predjasnje...

Poslednja izmena:
Ne, kod mene sve OK, sam je update-ovao.
Možeš li ručno da uradiš Get carrier time?

gde se to nalazi tacno? prosao sam kroz sve zivo pokusavajuci da namestim ovo, ali nisam nigde video 'get carrier time'

U Energy ROM-u:
Settings tab - Other (Miscellaneous settings) - Get Carrier time

A u World clock-u, jesi namestio na current location, ili na svoj grad (ručno)?
Tebalo bi da staviš na current location, da ukucaš tačno vreme, i moralo bi da ostane. Pretpostavljam da je vremenska zona OK, GMT+1

Nazad
Vrh Dno