katics
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.03.2003
- Poena
- 620
prva poruka i odma reklama
probao, posle restarta ga vrati na staro. zona jeste gmt+1
Onda mora da je do ROMa. Menjaj![]()
Da, neko je vec pisao o ostrim ivicama drzaca sa istog sajta.nisu li malo oshtre ivice i ne obradjene na tom drzhachu!?
ja sam qpio apsolutno identichan u inostrastvu za nekih 4-5e i nisam smeo da stavim tel na njega!
imam utisak da cje se telefon poshteno izgrebati!
bio sam na topiku njegovom i pitao, kaze par ljudi da im je ok
kupio sam ranije u trznom centru neku univerzalnu antiglare i to je bio uzas. ova koju sam sad kupio, cim sam otvorio videlo se da je druga prica. folija je sa obe strane zasticena nalepnicama i secena je po meri.
probao sam bas pod direktnim suncem i vidi se sasvim pristojno. kada vozim sada ne moram da skidam suncane naocare.
jedino malo susti kada se ide prstima po njoj. po meni obavezna stvar za hd2. hteo sam da narucim iz inostranstva ali me izadje mnogo skupo a isto kao i ti ne znam jel valja necemu. e sad kada je dosla napokon kod nas i pritom je cena pristojna probao sam i preporucujem je bez razmisljanja.
ja sam qpio tu iz inostransta i verovatno je identichna (da, ista je sada sam video)kao shto se ovde prodaje!
nisam dochekao da je probam na suncu!skinu sam je odmah!
mnogo je neprijatan osecjaj pod prstom -po mome mishljenju/afinitetu
i jako je zrnasta, slika na ekran sa njom je katastrofa -po mome mishljenju/afinitetu
http://www.netimes.com/shop/glarefr...c-hd2-t8585-htc-leo-p-2466.html?cPath=445_436
Taman sam hteo da naruč....ideo koliko košta Extended Battery and Battery Cover od 2400mAh, da li je ta cena od 120$ normalna?
ljudi, folija je 350 kinti pa ko zeli neka proba. meni je ok. iskreno, ne vidim sta na njoj moze bolje da bude.
+
antiglare,
ne masti se ekran
-
peskirana je.
nasao sam ovo - http://htcwiki.wetpaint.com/thread/3639870/Time+keeps+changing+one+hour+ahead+!!!+HTC+HD2
i kad uradim ovo
Settings-All Settings-Personal-Phone-CDMA services-Time Synchronization and click "get settings" Then uncheck the "Time Synchronize with mobile network automatically". Then I went and manually changed my time zone (on that same screen click "Clock&Alarm"). It stayed on that correct time zone.
ne dodaje +1 nakon restarta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari