SMQK.zip (3,8 KB, 11 pregleda)
i niko da kaže valja li ili ne, radi li kako treba ...
razočaravajuće.
pa znam, al sve se nadam neko će reći: ovo radi, ili, ne radi, problem je to i to...prijatelju , ovdje se samo spamujei pljuje
![]()
Ljudi da li moze jedna pomoc. Instalirao sam Co0kies Home Tab i CHTEditor.v1.7.0.0 pa mi je trazio NET Compact Framework 3.5 . Kada sam deinstalirao Co0kies i Co0kies ne radi mi HTC Sense. Kaze da ne moze da se startuje. Kako da vratim sada to na pocetno stanje?
svaki android (snapdragon) mob se baš greje.vec dva dana cackam build FroyoStone Series Clean Version 07-Aug,probao sam i sa Sense,
i ona oba sam primetio da mi blinka zelena lampica pored zvucnika,kao da imam propusten poziv,sms...
primetio sam da se telefon bas greje ...
project: serbian manila qwerty keyboard (aka SMQK)
verovatno vas je nervirala default WWE manila qwerty tastatura zato što:
.....
Ok. znam za to. Mislio sam da postoji opcija kao kod laptopa da se sa fabricikim podesavanjima nakon standbay rezima i nekoriscenja posle nekoliko sati iskljuci. Pitam jer nisam siguran da li je neki kvar.Imas manuelno, držiš slušalicu(donji desni taster) i pojavice ti se meni u kome imaš opciju gašenja telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari