MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ovo izgleda stvarno mnogo dobar fon. Lomim se bre, majku mu......
Hvala!Imam Stock rom i ubacio sam navedeni cab.U obicajenom radu ne primjeti se nesto previse ubrzanja.Moram jos vidjeti kad ga opteretim nekim zahtjevnijim videom i sl.
Posted via Mobile Device
Izašao 480x800 data.zipJel' to znaci da je izasao PRAVI 480x800 data.zip? sa modifikovanim 240x400 interfejs je odvratan u odnosu na igo 8.3
Da, ovo je Eclair build, sa Sense interfejsom (verovatno Darkstone).
Rekao bih da je Froyo build lepši (a i noviji), proradio je i GPS, battery life ništa lošiji nego na Wm...
Slede uzbuđenja :banana:
neces primetiti ubrzanje nikada, ubrzanje je jedino vidljivo u nekim sintetickim testovima i to je to znaci glupost. ako ti bude trokirao music player deinstaliraj taj patch
pregrevanje prilikom istovremenog punjenja i opterecenja. pogotovo ako je fon na suncu. najcesce se odnosi na navigaciju po vrucem vremenu tokom punjenja. i koliko sam video tome nema leka osim gasenja fona ili hladjenja ispred klime.
jaoj ljudi, vi ko da nikad niste posetili XDA forum. HD2 je winmo telefon, i rešenje SVAKOG problema je moguće ako dovoljno tražite po XDA forumuma i meni se fon greje kad radi navigacija.
pa kupi olovčicu za kapacitivne ekrane, ja je imam, 600 din košta i savršeno radi. koristim je kada se kačim na svoj komp preko remote desktop, jedino sa njom mogu da koristim kući komp jer je sve mnogo sitno. uživaj.Ja koristim 5800 i mnogo mi je lakse manevrisanje sa olovcicom ili prstom sa njom nego sa HD2, sem toga telefon je zver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari