Šta je novo?

HTC HD2

Ja licno ne bih uzimao "divlje", ipak je skupa stvar u pitanju da bi se zezao sa garancijom . Opet sa druge strane, HD2 je kod Telenora zakljucan i trenutno nema nacina da se otkljuca (probao sam da nabavim unlock kod ali ne radi, navodno je unlock kod promenjen pa vise nije originalni HTC vec Telenorov. Nadam se da ce biti neki drugi nacin otkljucavanja, flesovanje ili sta god a dotle moram da se strpim.

Kako da namestim da mi se ne ukljucuje automatski data connection? Iskljucio sam servise (vreme, berza..)

Kako da prebacim kontakte sa N70 na HD2?

Skini program Data Controller, pa zabrani konekciju koju hoces (internet, mms, ...)

Koju je najbolje instalirati navigaciju?

Pokusavao sam igo primo i igo 8 nesto ali nista, krene da se pokrece i stane, mozda je do same kopije koju sam skinuo.

moze li garmin za symbian i na hd2?

Naravno da ne moze jer je to ipak za Symbian a HD2 koristi programe koji su za WM, ali zato probaj da nadjes verziju garmina za WM posto i ona postoji.
Mada moj savet ti je da ipak nadjes iGo 8 jer je po meni on najbolji.

iGo Primo ipak ima najlepši interfejs. Ne instalira se, samo se pokreće exe.
Pored njega može da se instalira i Garmin, naravno.

igo primo

ako moze mala pomoc oko igo primo
daje mi non stop gresku da ne podrzava rezoluciju i nece nikako da pokrene program
jel zna neko kako se resava problem???

android, desire v5, sa današnjim zimage fajlom, radi izvanredno. Rešeno je i punjenje baterije.
Komšija dan1j3l takodje izašao sa svojim Desire buildom.
blizu smo :)

Posle svakog update-a vremena GPRS ostaje ukljucen. Jel postoji neki program koji ce regulisati da se posle svakog update gprs ponovo iskljuci?

da li postoji neki program koji bi mi dozvolio da preuredim manila keyboard. recimo, izbacio bih gomilu nepotrebnih karaktera koji se pojavljuju kada zadržim tap nad nekim tasterom, i što je još važnije, dodao bih karakter 'đ' koji sada ne postoji.

da li postoji neki program koji bi mi dozvolio da preuredim manila keyboard. recimo, izbacio bih gomilu nepotrebnih karaktera koji se pojavljuju kada zadržim tap nad nekim tasterom, i što je još važnije, dodao bih karakter 'đ' koji sada ne postoji.

finger keyboard, skini sa xda
to je jedino sto sam video da bi moglo da ti zavrsi posao. izgleda drugacije znaci ne menjas manila tastaturu vec ovu. editovanjem fajlova moze sve da se preuredi ako imas dovoljno vremena da se poigras.

Najzad uzeh ovaj telefon pa se eto prikljucih bratstvu.

Zamolio bih za linkove ka Igo-u (i mape naravno) i Garminu kao i za par narodskih foruma za download, naravno na PM

Hvala na svemu braco (mislim na ovih sto i kusur korisnih strana)

Pozdrav svima

Zver, zanima i mene ovo za Đ, javi ako rešiš.
Ne postoji ni na Froyo bulid-u

malopre sam video nešto na XDA forumu, mali patch (CAB file) koji se instalira i dodaje € (pored postojećeg $) znak na 'f' taster, znači moguće je menjati manila keyboard preko nekakvih pečeva.

e sad, dal ima neki srpski programer koji bi to znao uraditi...

Poslednja izmena:
Thanx mishans
Telefon (ako se tako moze nazvati) sam uzeo pre neki dan i prvi utisak je vau. Poslednje sto sam pazario, pre neku godinu, je bilo sa Symbian platformom i nemam reci kolika je razlika izmedju ova dva aparata.
Jedino nece da mi radi MMS, nesto sam caprkao ali bez uspeha

mishans, kad budes imao lufta baci linkove ka Garminu

Thanx mishans
Jedino nece da mi radi MMS, nesto sam caprkao ali bez uspeha
meni isto nije radio, ubio sam se ceo dan od čačkanja, i na kraju sam negde isključio proxy u nekim opcijama ispod telenor internet, nešto tipa my work connections ili tako nešto, i proradio je odmah.

znam samo da je neophodno isključiti OBA proxy-ja, i za telenor internet i za to my work nešto.

Dali je netko sa xda instalirao Chainfire Turbo3D-3.0.cab i dali sto vrijedi?
Posted via Mobile Device

Dali je netko sa xda instalirao Chainfire Turbo3D-3.0.cab i dali sto vrijedi?
Posted via Mobile Device
Ukoliko imas Stock ROM, verujem da ce poboljsati performanse tvoga telefona. Ukoliko koristis Custom ROM, tada zavisi od roma. Neki od kuvara ga ukljucuju u svoje romove, neki ne. Artemis ima svoje drajvere, Energy kaze da nema potreba za ubacivanjem gore navedenih drajvera u njegov rom, CleanEx ih ubacuje ili preporucuje da se ubace itd.

Hvala!Imam Stock rom i ubacio sam navedeni cab.U obicajenom radu ne primjeti se nesto previse ubrzanja.Moram jos vidjeti kad ga opteretim nekim zahtjevnijim videom i sl.
Posted via Mobile Device

mms mts

Da li je neko uspeo da posalje ili primi mms na mts, makar jednom
pozdrav

all messages-menu-settings-options-menu-mms server-mts mms-ip adresa (izbriši nule),treba da bude 172.17.85.131,tako isto bi trebalo i za telenor(da se izbriše ta nula posle prve tačke i posle druge tačke)

Nazad
Vrh Dno