Šta je novo?

HTC HD2

ja sam svoj kupio za 439 eura, na eBay u Njemackoj i 2 godine garamcije. mislim da je cjena i kod nas tu negdje

SMQK.zip‎ (3,8 KB, 11 pregleda)

i niko da kaže valja li ili ne, radi li kako treba ...
razočaravajuće.

SMQK.zip‎ (3,8 KB, 11 pregleda)

i niko da kaže valja li ili ne, radi li kako treba ...
razočaravajuće.

prijatelju , ovdje se samo spamuje :) i pljuje :D

Ujedno da kazem da su izasle jos dve verzije androida za hd2 , telefon je mnogo brzi i stabilniji evo koristim android cjeli dan i zadovoljan sam

prijatelju , ovdje se samo spamuje :) i pljuje :D
pa znam, al sve se nadam neko će reći: ovo radi, ili, ne radi, problem je to i to...
kopka me ova 2 dana da nisam možda nešto pokvario, meni sve radi, ali...
a ja još razmišljao da odradim ćirilicu, ma sad mi ne pada na pamet, kad jedva jedan čovek može da kaže "ovo radi", što bi se ja patio...

@zver, ja sam od skoro ovde pa te ne znam ali cirilicu bih stavio na slepo.
ako te ne mrzi ti odradi

@ZVERko
radi odlican posao :happy: sve pohvale

Ako nekoga interesuje kako da sacuva facebook galeriju tj sve slike koje otvori da spasi na memorisku karticu i da ih moze pregledati kad je offline , javite :)

Ljudi da li moze jedna pomoc. Instalirao sam Co0kies Home Tab i CHTEditor.v1.7.0.0 pa mi je trazio NET Compact Framework 3.5 . Kada sam deinstalirao Co0kies i Co0kies ne radi mi HTC Sense. Kaze da ne moze da se startuje. Kako da vratim sada to na pocetno stanje?

HR

Ljudi da li moze jedna pomoc. Instalirao sam Co0kies Home Tab i CHTEditor.v1.7.0.0 pa mi je trazio NET Compact Framework 3.5 . Kada sam deinstalirao Co0kies i Co0kies ne radi mi HTC Sense. Kaze da ne moze da se startuje. Kako da vratim sada to na pocetno stanje?

Moraces da odradis Hard Reset. To ce ti vratiti telefon u prvobitno stanje, ali ces izbubiti sva podesavanja koja si odradio kao i instalirane programe. Ako vec odradis HR, onda formatiraj i memorijsku karticu, pa onda sve ispocetka, instalaciju po instalaciju. Kada to odradis, skini sa neta i putem ActiveSync instaliraj NET 3.5, zatim instaliraj cht 1.8.5 i cht editor 1.8.5. Kada to uradis u cht editoru iskljuci cht lockscreen i second hand (sekundaru na satu), da ti se ne bi telefon zamrzavao i to bi bilo to.

Uf...a kako da odradim hard reset? Izvini ali tek sam nedavno uzeo telefon i ne snalazim se sa njim a potreban mi je za posao.

Ok. Pronasao sam. Na norveskom mi je telefon a nisam vican tenickim izrazima na njihovom jeziku. Pozz

za hard reset vidi na you tube sve ti je ljepo objasnjeno (korak po korak)

Poslednji Android buildovi sasvim ispeglani. Battery life i dalje nije savršen, ali se nadam da će i to ispraviti.
Poslednjih petnaestak dana mnogo više koristim Android nego WM, ali se ovog drugog ne bih odrekao :)

Pratimo razvoj, za septembar developeri najavljuju NAND flash.

Poslednja izmena:
vec dva dana cackam build FroyoStone Series Clean Version 07-Aug,probao sam i sa Sense,
i ona oba sam primetio da mi blinka zelena lampica pored zvucnika,kao da imam propusten poziv,sms...
primetio sam da se telefon bas greje sa prednje strane gde su hardverski tasteri i pozadi oko sim kartice,da li je tako i kod vas i koju verziju koristite?
sta mu dodje NAND flash?

Zelena lampica: Darkstone je napisao da je to samo u svrhu razvoja, ignorisati (postoji na obe verzije).
Ne, ne greje se mnogo. Ima onih widgeta koji prikazuju temperaturu baterije, možda to pogledati?
NAND
To bi bio način da se Android flešuje u HD2, i da se podiže iz interne memorije. Bez upotrebe WM.
Ja bih ipak zadržao dual boot, nameravam da kupim možda 16GB class 10 karticu, ali čekam kakav će ishod svega ovoga biti.

Citam XDA i citam ali se nemogu opredeliti za varijantu android ROMa za hd2! Ajde preporucite neki i sa kojim radiom i kojim WM ROMom koristite.

[BUILD][06.08.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5][Kernel: manusfreedom 2.6.32.9 #74]

ja ga koristim i lijepo radi

vec dva dana cackam build FroyoStone Series Clean Version 07-Aug,probao sam i sa Sense,
i ona oba sam primetio da mi blinka zelena lampica pored zvucnika,kao da imam propusten poziv,sms...
primetio sam da se telefon bas greje ...
svaki android (snapdragon) mob se baš greje.
to je primarni razlog zašto nikada ne bih uzeo android. a ne verujem da će ikada rešiti taj problem zato što je android zasnovan na javi, koja je sve samo ne "cpu friendly". OS koji je od starta pogrešno postavljen na noge.

Poslednja izmena:
Ima li neko predlog za zamenu skype-a?

Nervira me jer tel ode u standby (iako sam onemogucio isto iz i skype podesavanja) takom poziva, prekine wifi (ovo sam resio) i javlja se veliki LAG u razgovoru.

Ja koristim [BUILD][07.08.2010][FroyoStone Series - V1][Kernel: manusfreedom 2.6.32.9 #74]

Uh, tu sam ti slab sagovornik, dobrih poznavaoca Garmina ima u GPS sobi.
Ja imam verziju 5.00.20w, mislim da je to poslednja verzija za WM. Radi na HD2.

Da li ovaj telefon ima opciju da se ugasi ako je nekoriscen posle duzeg vremena napr. kao komp? Otisao na spavanje jutros i ustao posle nekih 6 sati a on mrtav. Ne reaguje na paljenje, na punjac i tek kad sam skinuo bateriju i vratio je, uspeo sam da ga ukljucim. Baterija je bila na 30%.
Pozz

Imas manuelno, držiš slušalicu(donji desni taster) i pojavice ti se meni u kome imaš opciju gašenja telefona.
Ok. znam za to. Mislio sam da postoji opcija kao kod laptopa da se sa fabricikim podesavanjima nakon standbay rezima i nekoriscenja posle nekoliko sati iskljuci. Pitam jer nisam siguran da li je neki kvar.

Kad udjem u Tools nece mi se otvoriti JBlend,vec 6sedmica najmanje.Nisam instal nista osim opere mini pisana u javi i koju sam koristio dugo i brza je,tj.bolja od ove opere mini5.cab,mislim nije bolja nego nesto brza?

Vrh Dno