Šta je novo?

HTC HD2

Dzabe koliko gd pokusavao da ga podesim i da uradim nece sa vistom da se poveze na lapu pa to ti je, uvek ista greska gore navedena. Sumnjam na firewall kod viste.

da li je moguce koristiti ovaj telefon za vpn pristup udaljenim racunarskim mrezama????

Da, kao i svaki Windows Mobile i Android. Verovatno i iPhone podržava PPTP i L2TP, ali to nisam proveravao u praksi dal radi

Da, kao i svaki Windows Mobile i Android. Verovatno i iPhone podržava PPTP i L2TP, ali to nisam proveravao u praksi dal radi

na vip mrezi meni nije radio pptp vpn preko hd2 , ni preko samog telefona ni preko racunara sa kacenjem na net preko telefona. telekom+e71 na racunaru vpn sa istim setupom radi

šta menja taj hspl3 u odnosu na onaj prethodni i da li ima potrebe stavljati taj ako radi dobro i sa ovim?
jedno pitanje u vezi task 29,neko je spomenu negde na netu kada se sa njime resetuje telefon da se resetuje i call timer pa pitanje za one koji su ga primenili da li je to istina?

šta menja taj hspl3 u odnosu na onaj prethodni i da li ima potrebe stavljati taj ako radi dobro i sa ovim?
jedno pitanje u vezi task 29,neko je spomenu negde na netu kada se sa njime resetuje telefon da se resetuje i call timer pa pitanje za one koji su ga primenili da li je to istina?

Kada odradis HSPL3 to je kao da si odradio HSPL2 2.08. HSPL3 je odradjen da bi mogli da ga koriste vlasnici telefona sa 1024 memorije, koji su za americko trziste, ali i svi drugi. HSPL 2.08 je univerzalan i odgovara velikoj vecini korisnika tako da je verovatno zbog toga izabran da bude ukljucen u HSPL3. (ukoliko koristis Artemis rom, Sternas je preporucio HSPL 1.66, ali mnogo ljudi koristi taj rom sa hspl 2.08 i sve radi kako treba)
Call timer ne mozes da resetujes koristeci task 29 100%, verujem da ne postoji nacin da to promenis, ali ako gresim neko ce me ispraviti.

potreban brz odgovor

zelim danas da odradim task29 , pa me interesuje da li ce kad ga odradim da mi obrise trenutni radio,za rom znam da hoce? koristicu raspakovanu verziju task29 by ShaDrac da li i vi koristite tu verzuju task-a ili originalnu doloop-ovu
hvala

Task29 ne briše RadioROM, i ne može da resetuje call timer.
Koristim ga pred svako flešovanje novog ROMa

Task29 ne briše RadioROM, i ne može da resetuje call timer.
Koristim ga pred svako flešovanje novog ROMa

hvala kibicer
cim sam procitao tvoj odgovor bacio sam se na task29 i ubacio rom,nema vise zabadanja prilikom ukucavanja pin koda i kada zelim da napisem novu poruku

Pozdrav !

Da li neko zna da li je potrebno podesavati nesto u ruteru za remote desktop mobile,jer kad unesem ipv4 adresu konektuje se bez problema,a kada unesem ip od kompjutera nece?

i tu se ja napravim pametan i kao ajde da instaliram NOVU VERZIJU Cookie home-a i shta sleduje kad chachkash mechq....pa hard reset. ubagova se telefon posle soft reseta i ne moze da uchita sense i win. naravouchenije ,nadjite ga sami ja vec jesam :(

Da li si prvo deinstalirao stariju verziju CHT pre nego sto si instalirao novu?

Ako si pratio Cookieva uputstva sa prve strane, mala je verovatnoca da ti se nesto tako desi, mada naravno nije iskljucena.

Inace vidjao sam na xda forumu da se ljudi zale na to da sense nikako da im se ucita ali je razlog bio upravo instalacija koja nije bas prema cookievim uputstvima, mada koliko se secam postojao je nacin da se to ispravi i bez hard reseta ali dobro sad.

Ja se ne bavim takvim gimnastikama. Flešujem često, a hard reset i na najmanji nagoveštaj problema. To mi je max pola sata da sve vratim na staro, i nemam nikakvih briga.

kibiceru stari to je procedura,ja sam sinoc skapirao.jel koristish neki beckup pa samo zvizneshsve nazad ili jednostavno instalirash redom aplikacije?
pola aplikacija trazi soft reset a to je tako smarajuce :)
inache sam instalirao home cookie i ponudilo mi je da samo obrise predhodnu verziju shto sam i uradio i posle soft reseta nece da digne sistem pa to ti je. eeeh ali dobro samo kad su mi kontakti tu sve ostalo se da raeshiti.
nego pitanje poshto su meni sve aplikacije bile instalirane na kartici a hard reset brishe samo memoriju telefona shta se deshava sa instalacijama na kartici,jel ih duplira ili kako?

ja sam video pre dva dana na Engadgetu, zanimljivo deluje

ne

kibiceru stari to je procedura,ja sam sinoc skapirao.jel koristish neki beckup... ...na kartici,jel ih duplira ili kako?

ja za backuo koristim -SPB backuo-
a ako ti installirani programi ostanu na mem card, a ti uradish hard reset, sledecjom prilikom kada installirash sve te programa nazad necje ti ih duplirati nego cje ti ih samo pretabachiti preko postojecjih filova i foldera!
------------------------------------------------------------------
@ retype12345
jesi li ga skinuo?kakva je?shljaka li ok?
da li se to meni chini da se android pokrecje iz winmo bez boota i ostalo?

Poslednja izmena:
Krenuo sam da ga instaliram ali odjednom zablokira,tako da izgleda nesto nije uredu sa fajlom sto sam skinuo

skidao sam sa mediafire sajta,samo se pokrene fajl i instalira kao obicna aplikacija

hm!

nije mi jasna jedna stvar!
da li se taj android install on HD2 kao obichan program i regularno mozhesh izacji iz njega i sve ti ostaje po starom?
mislim ne brishe winmo, menja boot...itd.?
ili je u pitanju neshto drugo?
hvala!
-------------------------------------------------------------------------
@ drksi & all -nije da ga jurim, bar ja, samo me zanima kako radi i izgleda na HD2. hm?

Poslednja izmena:
Ne znam sto toliko jurite taj Android. Meni je WM odlican, pogotovu sa CHT ili nekim drugim programom za podesavanje Today Screen-a. Ima milion programa, mozete bukvalno sve uraditi sa njim. Po meni nije Andriod jos stigao WM.

Ja mislim kako sam vidio na youtube da brise wm ali da se on kasnije moze vratiti.

Vrh Dno