Šta je novo?

HTC HD2

Telefon izgleda zaista odlicno!
Ali realno kad bi za iste pare mogli da qpite 3GS ili HD2 za koji bi se odlichili?

Hvala

brzi si od admina :)
pa ja se lomim,apple je proverena stvar i shta god da qpish od njih necesh pogreshiti i bezbroj aplikacija.
HD2 mi se na uchinio bash veliki ali kad razmislim to i nije problem,ekran je ogroman.
godinama koristim nokia-u od 6600 sam na symbian-u ali svakoj ljubavi dodje kraj.
tako da chitam postove i vagam :)

hd2 jeste veliki na prvo drzanje u ruci ali posle dan dva neces vise ni obracati paznju,i ja sam do nove godine koristio n95 i mislio sam da ima sve sto mi je potrebno i da je extra brz,ali kad sam uzeo hd2 video sam kakvo je nokija n95 ****e ,ima dosta stvarcica i za wm,ali ne tako vizualno lepih kao kod Itelefona(po meni je Itelefon vise za mladje,dodje kao neka igrackica koja ima opciju pisanja sms,primanja/slanja poziva)

moja preporuka ide za htc hd2

Poslednja izmena:
hd2 jeste veliki na prvo drzanje u ruci ali posle dan dva neces vise ni obracati paznju,i ja sam do nove godine koristio n95 i mislio sam da ima sve sto mi je potrebno i da je extra brz,ali kad sam uzeo hd2 video sam kakvo je nokija n95 ****e ,ima dosta stvarcica i za wm,ali ne tako vizualno lepih kao kod Itelefona(po meni je Itelefon vise za mladje,dodje kao neka igrackica koja ima opciju pisanja sms,primanja/slanja poziva)

moja preporuka ide za htc hd2

pa u pravu si da izgledaju kao dechiji u poredjenju sa htc-om,koji deluju bash kao ozbiljni telefoni.ali nokija je totalno podbacila. ima li josh neki htc ili je ovo top?
shta bi josh istakao kao prednost,budi malo ubedljiviji :)

Moze li neko da mi pomogne odakle da skinem .net framework za hd2 i kako da ga instaliram?

Moze li neko da mi pomogne odakle da skinem .net framework za hd2 i kako da ga instaliram?

A da bi proverio koju "verziju" net framework-a imaš na HD2, ideš u windows folder i pronađeš fajl koji se zove "cgacutil", klikni na njega i videces tačnu verziju, tako da ako već imaš 3.5, ne moraš da je stavljaš.

Da se pohvalim da sam i ja nabavio telefon :) Voleo bih da stavim neki rom i da polako sredjujem aplikacije, ne bih da stalno nešto menjam :) Recite mi koji duttys rom je dobar?:) Trenutno je na telefonu verzija 1.43, nabacio sam mu HSPL 1.66. Koja je caka sa raznim verzijama HSPL-a? Pri instalaciji nudi da li želim 1.46, 1.66 ili 2.08... Ja sam dao 1.66, zlatna sredina :)
Inače, voleo bih da stavim neki ROM koji provereno radi, bez nekog esperimentisanja :) Gledao sam na htcpedia samo tamo ima dosta različitih romova. Telefon je inače kupljen preko slovenačkog mobitel-a, rom version 1.48.479.1 WWE, radio je 2.05, ne znam da li je još nešto bitno..

Hvala unapred na predlozima :)

edit: To je ok?

Poslednja izmena:
pozdrav svima i hvala mishans na pozivu ;)
vlasnica sam htc hd2 oko mesec dana i jos istrazujem :D
ali imam jedan problem koji ne mogu nikako da resim - vezano za wi fi.. Naime imam kuci bezicni adsl i prikacila sam se sa hd2 na nju, upisala sifru i pise da je konektovan na istu, ali sta god da otvorim bilo intrenet explorer, opera, bilo sta, pise da konekcija nije uspesna.. Da li neko zna u cemu je problem?

wifi

mozda je glupo pitanje da li ti wifi ima antenu ?

kako ima li :D
povezana su mi tri lap topa na nju, i sve potpuno ok funkcionise ali hd2 ne a ne znam zbog cega jos plus pise da je konektovan ali nece nista da otvori...:crash:

Probaj da isključis GPRS ako ti je aktivan :)

Kod mene je na start - tools - comm manager

Pogledaj šta ti je tu uključeno.

samo phone settings su mi tu na "on"...ne nudi mi opciju za gprs:(

Uključi wireless na ON :) Data connection je gprs ali to tebi ne treba..

pa ukljucim ja wi fi, i on se poveze na moju kucnu pise da je konektovan ali sta god da otvorim na netu kaze konekcija nije uspesna

pozdrav svima i hvala mishans na pozivu ;)
vlasnica sam htc hd2 oko mesec dana i jos istrazujem :D
ali imam jedan problem koji ne mogu nikako da resim - vezano za wi fi.. Naime imam kuci bezicni adsl i prikacila sam se sa hd2 na nju, upisala sifru i pise da je konektovan na istu, ali sta god da otvorim bilo intrenet explorer, opera, bilo sta, pise da konekcija nije uspesna.. Da li neko zna u cemu je problem?

nema na chemu!
nadam se da će ti uspeti neko pomoci ovde!

Vrh Dno