ckvrlj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2010
- Poena
- 235
Da li neko moze da mi posalje na pm odakle da skinem IGO i mape za njega ubi se trazeci
Hvala
Pogledaj pm.
Da li neko moze da mi posalje na pm odakle da skinem IGO i mape za njega ubi se trazeci
Hvala
Telefon izgleda zaista odlicno!
Ali realno kad bi za iste pare mogli da qpite 3GS ili HD2 za koji bi se odlichili?
Hvala
Task bar ostao isti?
ja sam ranije koristio ovaj .cab da promenim task bar evo ti link sa kog mozes da skines a imas i sliku da vidis kako izgleda http://www.multiupload.com/9NNB0QTAKJ
hd2 jeste veliki na prvo drzanje u ruci ali posle dan dva neces vise ni obracati paznju,i ja sam do nove godine koristio n95 i mislio sam da ima sve sto mi je potrebno i da je extra brz,ali kad sam uzeo hd2 video sam kakvo je nokija n95 ****e ,ima dosta stvarcica i za wm,ali ne tako vizualno lepih kao kod Itelefona(po meni je Itelefon vise za mladje,dodje kao neka igrackica koja ima opciju pisanja sms,primanja/slanja poziva)
moja preporuka ide za htc hd2
Moze li neko da mi pomogne odakle da skinem .net framework za hd2 i kako da ga instaliram?
Moze li neko da mi pomogne odakle da skinem .net framework za hd2 i kako da ga instaliram?
pozdrav svima i hvala mishans na pozivu
vlasnica sam htc hd2 oko mesec dana i jos istrazujem
ali imam jedan problem koji ne mogu nikako da resim - vezano za wi fi.. Naime imam kuci bezicni adsl i prikacila sam se sa hd2 na nju, upisala sifru i pise da je konektovan na istu, ali sta god da otvorim bilo intrenet explorer, opera, bilo sta, pise da konekcija nije uspesna.. Da li neko zna u cemu je problem?
mozda je glupo pitanje da li ti wifi ima antenu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari